57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

4 Handphone Murah Android Malaysia Bawah Rm500

Handphone murah android adalah antara item yang dicari di Malaysia dan memang tidak dinaikan yang android adalah OS yang paling banyak digunakan di dunia. Tak percaya boleh lihat SINI. Disebabkan oleh itu, memang handphone android adalah antara handphone yang dicari di Malaysia dan dari segi jenama handphone pun, memang banyak jenama yang besar-besar menggunakan android sebagai OS mereka.

Pada kali ini, saya terpanggil untuk memberikan beberapa input penting kepada anda yang ingin mendapatkan hanpdhone terbaik android pada harga yang mampu beli. Memang banyak sebenarnya handphone jenama Android ini di pasaran dan kalau anda inginkan yang terbaik, ada beberapa tempat dan jenama yang anda boleh pergi untuk dapatkan yang terbaik di pasaran. Antara jenama Telefon Android popular masa kini adalah Samsung, Oppo, Huawei dan lain-lain.

Tempat atau deal terbaik Handphone Android

Banyak tempat yang anda boleh pergi untuk dapatkan handphone Android sekarang ini. Kedai-kedai handphone berdekatan pun ada untuk anda dapatkan barangan Android di pasaran. Tetapi, kalau anda inginkan deal terbaik untuk dapatkan handphone terbaik pada harga yang terbaik, saya cadangkan untuk anda beli sahaja secara online.

Lazada adalah tempat terbaik yang anda boleh pergi kalau anda mencari handphone terbaik pada harga yang mampu beli. Untuk memudahkan anda, saya rekemen 4 handphone ini untuk memudahkan anda mendapat yang terbaik berdasarkan kepada harga handphone di pasaran.

1 Smartphone Xiomi – 16GB Storage – 8mp back and 2mp front camera – 2200mah battery – KLIK untuk info lanjut dan harga terkini.

2 HTC Desire Smartphone – 16GB Storage – 13mp back and 5mp front camera- 2200mah battery – KLIK untuk dapatkan info lanjut dan harga terkini.

3 Phone Lenovo Vibe – 16GB Storage – 13mp back and 8mp front camera – 2700mah cattery – Smartphone paling berkuasa dengan harganya KLIK untuk info.

4 Smartphone Asus Zenphone – 16GB storage – 13mp back 5mp front camera – 2600mah bettery – KLIK untuk info lanjut dan harga terkini.

Tidak terhad kepada 4 jenis handphone murah Android ini, anda banyak lagi pilihan ataupun deal yang terbaik di Lazada untuk anda pilih. Yang paling penting adalah, sebagai pengguna, anda mendapatkan yang terbaik daripada pembelian anda. Juga, harga handphone yang up to date dengan pasaran. Kalau anda survey, memang harga handphone di Lazada jauh lebih murah daripada harga yang ada di sesetengah kedai. Memanglah sangat berbaloi untuk anda cuba dapatkan di Lazada.

Banyak lagi aksesori berkaitan dengan talifon juga yang anda boleh dapatkan di Lazada. Alang-alang beli handphone ini, mana tau belum ada power bank, boleh dapatkan power bank juga. Power bank ini penting terutama kalau anda sedang travel yang dimana tiada masa pantas untuk mengecas talifon anda. Power bank memang memudahkan keadaan dan membolehkan talifon anda berfungsi lebih lama. Kalau sudah ada tidak mengapa, tetapi kalau belum ada ataupun mahukan power bank yang terbaru, boleh cuba tengok artikel INI untuk maklumat lanjut.

 

Alternatif kepada handphone Android

Selain daripada Android, masih ada lagi handphone yang menggunakan Operating System ataupu OS daripada iphone ataupun windows. Cuma OS Android adalah yang paling banyak digunakan dan boleh dikatakan mendominasi pasaran. Lebih mudah kalau gunakan Android, tetapi mana tau anda nak menukar angin dengan mencuba handphone dengan OS lain pun tidak mengapa. Boleh ke laman berikut untuk dapatkan OS daripada Windows dan Iphone yang ada di pasaran.

Beli Handphone biarlah yang berkualiti

Kalau anda nakkan handphone di pasaran, belilah yang berkualiti dan terbaik. Kalau boleh, belilah yang sudah ada jenama agar memudahkan anda untuk gunakan handphone ataupun smartphone tersebut untuk satu jangka masa yang lama dan pada masa yang sama berkualiti. Samsung adalah antara jenama yang popular di pasaran untuk talifon yang menggunakan OS Android, tetapi sekarang sudah banyak saingan Samsung yang anda boleh pilih.

Pilih betul-betul, dan kalau nak beli tu, biarlah beli yang berkualiti walaupun harga mahal sikit asalkan handphone anda boleh digunakan untuk jangka masa yang lama.

Leave a Reply