57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

4 Harga Telefon Asus Terkini

Berapa harga telefon Asus di pasaran? Jenama ini merupakan antara pengeluar telefon pintar yang mendapat tempat yang baik dalam pasaran Malaysia. Telefon yang dikeluarkan ternyata mempunyai kapasiti yang baik dan pada masa yang sama memang boleh dimiliki. Kebanyakan model telefon daripada jenama ini adalah dikhususkan untuk golongan pertengahan antaranya seperti Asus Zenfone dan lain-lain, dari segi harga boleh dikatakan sebagai mampu untuk dimiliki.

Pada kali ini, kami ingin memberikan beberapa review penting berkenaan dengan peranti ini dan juga beberapa informasi penting berkenaan dengan tempat terbaik bagi anda untuk mendapatkan peranti pintar ini. Peranti untuk golongan pertengahan akan terus mendapat tempat di Malaysia.

Dimana nak dapatkan peranti pintar Asus

Kalau anda nak buat survey berkenaan dengan peranti pintar dari Asus ini, memang ada banyak tempat sekarang ini yang menjual peranti pintar ini. Kalau anda nak lihat harga terkini, boleh tengok harga terkini di bawah ini;

1 Zenfone 3 – Antara smartphone terbaik dengan harga berpatutan, KLIK untuk info lanjut

2. Zenfone Max 16 GB White – Antara smartphone terbaik dengan harga mampu beli – KLIK untuk speasifikasi dan harga

3. Zenfone 2 Gold – peranti pintar berkuasa tinggi daripada Asus dengan harga terbaik – KLIK untuk harga dan speasifikasi

4. Zenfone 3 Max – Smartphone Murah dengan speasifikasi yang  terbaik – KLIK untuk info dan harga terkini

Anda boleh dapatkan harga terkini peranti Asus di atas. Selain daripada 4 jenis model smartphone yang ada di atas, masih ada banyak lagi pilihan yang ada untuk smartphone pintar ini di pasaran. Ianya memang bergantung kepada model smartphone yang anda mahukan dan harga yang ada dalam bajet anda untuk membeli peranti yang anda mahukan.

Selain daripada itu, anda juga boleh mendapatkan telefon pintar jenama lain yang ada di Lazada sebagai alternatif. Ada banyak lagi jenama lain yang ada di Lazada selain daripada jenama ini. Daripada peranti yang boleh dikatakan sebagai ‘high end’ seperti Apple ataupun peranti pertengahan lain seperti Vivo, ianya bergantung kepada bajet anda dan speasifikasi apa yang anda inginkan.

Smartphone Asus pun boleh dikatakan antara peranti terbaik yang ada di pasaran. Kalau memang anda berminat untuk mendapatkan Asus, memang tidak boleh tunggu lagi.

Trend membeli telefon bimbit secara online

Sekarang ini, trend membeli barangan elektrik di kedai-kedai online semakin tinggi kerana faktor harga. Biasanya, pembelian smartphone atau banyak lagi barangan lain di kedai-kedai online didorong dengan faktro harga yang lebih murah. Memang tidak dinafikan yang banyak barangan yang dijual secara online dijual dengan harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Mungkin kerana tidak perlu membayar kos pekerja dan kos sewa tempat menyebabkan barangan yang ada dijual secara online ini jauh lebih murah berbanding dengan kalau anda membeli di kedai-kedai telefon yang berdekatan. Mahu ataupun tidak, perkara ini akan menguntungkan pengguna sendiri.

Satu lagi adalah faktor masa itu sendiri. Mungkin bagi mereka yang sibuk dengan kerjaya tidak sempat untuk pergi ke kedai dan membuat survey untuk telefon yang mereka mahukan. Yang lebih mudah adalah untuk membuat pembelian secara online. Lebih mudah kerana, anda hanya perlu order kemudian, barangan yang anda order akan terus sampai ke rumah.

Inilah serba sedikit beberapa informasi terkini berkenaan dengan harga telefon Asus di pasaran Malaysia. Yang paling penting adalah anda membuat pilihan yang tepat dan pembelian anda adalah satu pembelian yang berbaloi.

Leave a Reply