57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Pilihan Antivirus Terbaik Dan Murah

Semakin teknologi berkembang, keperluan untuk mempunyai antivirus yang bagus memang sangat diperlukan. Serangan daripada virus yang tidak diingini memang menjadikan komputer milik kita terdedah kepada virus-virus yang terdapat di luar sana. Untuk itu, kalau anda mempunyai antivirus terbaik akan membolehkan anda mempunyai sistem pertahan untuk perisian komputer anda.

Pada kali ini, kami akan memberikan sedikit input penting berkaitan dengan perisian untuk melawan virus ataupun malware yang tidak diingini oleh komputer. Yang lebih penting daripada itu, tips untuk anda kalau anda mahukan perisian ini pada harga yang murah daripada harga pasaran. Pada masa yang sama, perisian tersebut adalah satu perisian yang original dan berkualiti.

Pilihan Antivirus Murah dan Berkualiti di Malaysia

Sebelum kami pergi kepada keperluan untuk mempunyai perisiaan pertahan daripada virus komputer ini, berikut adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran dengan harga yang murah dan berbaloi. Yang pelign penting adalah, komputer anda tahan serangan virus dan membolehkan anda untuk melayari internet dan melakukan pelbagai pekerjaan dengan mudah tanpa risau akan malware ataupun virus yang akan menyerang.

Berikut adalah antara beberapa pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran. Dari segi harga, tidaklah terlalu mahal dan boleh dikategorikan dalam mampu beli. Boleh tengok beberapa senarai perisian ini yang kami senaraikan di bawah;

1 Kaspersky Terkini – KLIK Untuk dapatkan deal terbaik di pasaran

2 Trend Micro Internet Security Terkini – KLIK Untuk harga terbaik

3 Pilihan Perisian pertahanan berkualiti di Malaysia – KLIK Untuk senarai pilihan

Menarik kerana anda boleh mendapat perisian ini pada harga murah daripada harga pasaran. Tidak terhad kepada beberapa perisian yang ada di atas, banyak lagi perisian ataupun software yang anda boleh dapatkan pada harga yang murah dan berkualit. Tentu sekali ianya berdasarkan kepada bajet yang anda ada.

Yang penting adalah, semua perisian ini adalah original dan anda boleh dapatkan pada harga murah dan berbaloi. Memang jauh lebih berbaloi untuk dapatkan perisian yang kami cadangkan di atas kerana ianya terkini pada harga yang terbaik dan mampu beli.

Perlu ke Ada Antivirus?

Perlu ataupun tidak itu bergantung. Kalau anda menggunakan Macbook ataupun perisian yang berasaskan Apple, hampir tidak perlu terutama kalau anda hanya menggunakan untuk kerja-kerja yang biasa. Macbook adalah antara pilihan yang baik kalau anda tidak mahu menggunakan antivirus.

Kalau anda menggunakan sistem operasi Windows ataupun laptop seperti Acer, Asus dan sebagainya, memang software untuk menghalang virus adalah sangat diperlukan. Boleh dikatakan wajib ada, dan kalau kerap melayari internet, kami lebih rekemen untuk dapatkan pakej firewall yang mempunyai sistem sekuriti untuk internet. Lagipun, memang banyak pilihan yang ada sekarang ini untuk pilihan perisian yang berkualiti pada harga yang murah.

Windows Mempunyai Sistem Pertahanan Sendiri

Memang tidak dinafikan yang windows sendiri mempunyai sistem firewall dan antivirus yang sudah tersedia. Tetapi, untuk memudahkan anda dan mendapat maklumat database yang lebih lengkap, memang syarikat-syarikat software seperti ini menwarkan perlindungan yang lebih komprehensif berbanding dengan apa yang ditawarkan oleh Windows.

Kalau tanya kami, memang kami lebih rekemen perisian khusus daripada syarikat antivirus berbanding dengan apa yang ditawarkan oleh windows. Syarikat antivirus mempunyai database virus yang lebih speasifik dan detail untuk ancaman-ancaman yang mereka ada, memang lebih digalakkan untuk anda cuba dapatkan satu di pasaran.

Apapun ikut keperluan anda juga. Yang penting, memang kena ada satu sistem perisian untuk komputer peribadi anda.

Leave a Reply