Cara Beli Smart Tag Baru Online 24 Jam

Ramai yang bertanya, dimana nak beli Smart Tag baru pada harga yang berbaloi. Terutama sekarang ini di mana syarikat konsesi lebuh raya seperti Projek Lebuh Raya Utara Selatan (PLUS) telah memperkenalkan sistem 100% elektronik. Dimana segala pembayaran adalah dengan menggunakan kad touch n go. Untuk itu, mahu ataupun tidak, kalau anda menggunakan kad T&G ataupun PLUSMILES sahaja tidak memadai kerana anda perlu bertatur dengan pengguna jalan raya yang lain untuk membuat pembayaran.

Untuk itu, akan menjadi lebih mudah kalau anda ada alat berguna seperti SmartTag ini di mana anda akan melalui lorong khas SmartTag. Ianya lebih pantas dan lebih mudah kalau menggunakan lorong ini di mana anda tidak perlu beratur dengan pengguna lain yang menggunakan kad T&G ini. Memang lebih pantas dan lebih berbaloi untuk anda dapatkan satu di pasaran sekarang ini.

Pilihan Smart Tag Online Murah

Memang alat ini tidaklah mudah untuk didapati. Memang ada yang cakap anda boleh dapatkan Smart Tag ini di Petronas, tetapi tidak semua Petronas yang menjual alat berguna ini. Salah satu alternatif adalah untuk anda membeli alat ini di kaunter PLUS yang besar. Tetapi kalau ada alat ini, memang akan mempercepatkan perjalanan anda terutama kalau kerap menggunakan Highway.

Jadi, pada kali ini, kami terpanggil untuk memberikan beberapa info penting kepada anda untuk tips dan cara untuk dapatkan satu alat ini di pasaran. Harap, dengan ini, anda boleh merancang perjalanan dan memudahkan perjalanan anda.

Berikut adalah antara beberapa pilihan terbaik untuk anda dapatkan alat ini. Kami paling rekemen untuk anda cuba cari di Lazada;

1 Alat SmartTG Berkualiti – KLIK Untuk Info Harga Murah

2 Pilihan SmartTG Berkualiti di pasaran – KLIK Untuk info lanjut

Ya, inilah antara beberapa pilihan terbaik untuk anda cuba dapatkan di pasaran. Memang banyak pilihan yang ada dan kalau tidak mahu pening kepala, kami memang rekemen di Lazada. Terus order, lepas tu barangan itu akan sampai terus ke rumah anda. Memang cepat dan pantas.

Tips Penjagaan Kereta Untuk Melancong

Kalau anda seorang yang kerap melancong dan menggunakan kad ini, kami yakin yang anda memang mempunyai kereta. Sedikit info kepada anda, kami ingin berikan beberapa tips penting penjaan kereta untuk memudahkan anda merancang perjalanan anda dari masa ke semasa.

1 Jaga Minyak Hitam dan Servis Sentiasa

Memang antara satu item penting adalah sentiasa menjaga minyak hitam kereta anda dan sentiasa servis pada setiap masa. Inilah yang paling penting dan yang perlu dijaga pada setiap masa untuk mengelak masalah di kemudian hari. Lagipun, pilihan minyak hitam pun ada banyak, tak percaya, anda boleh tengok di SINI pilihan yang murah-murah dan berkualiti.

2 Sentiasa Periksa Bateri Kereta Anda

Selalu terlepas pandang, tetapi cuba periksa bateri kereta anda dengan kerap. Siapa yang mahu ketika berjalan, baru tahu bateri kereta dah habis, kan susah nak kena cari bengkel untuk pasang yang baru terutama masa sedang travel. Periksa siap-siap dengan alat ini untuk memudahkan perjalanan anda.

3 Alatan Basic Penjagaan Kereta

Sentiasa ada perlatan ini terutama kalau kereta bocor di tengah jalan. Kalau ada semua alatan ini memang memudahkan anda untuk membuat persediaan di kemudian hari. Antaranya adalah jumper, skru untuk tukar tayar dan lain-lain. Cuba dapatkan di pasaran untuk memudahkan anda membuat pemeriksaan secara kerap.

Apapun inilah antara tips penting dari kami untuk anda berkenaan dengan tips merancang perjalanan anda. Sentiasa pastikan ada baki dalam kad T&G anda itu dan seterusnya kalau rasa berbaloi, memang kami galakkan untuk anda dapatkan alat SmartTag tersebut kerana harganya adalah berbaloi dan murah untuk anda perolehi. Antara pilihan terbaik kepada anda.

5 Pilihan Set Papan Kekunci Unik Beserta Fungsi

Papan kekunci ataupun keyboard memainkan peranan penting dalam tugasan seharian anda. Sama ada anda menggunakan laptop ataupun desktop, ianya sama penting dan kalau anda mempunyai keyboard yang baik, memang akan memudahkan tugasan seharian anda. Artikel kali ini, kami akan berikan beberapa pilihan yang ada beserta fungsi yang unik yang bersesuaian dengan apa yang anda ada.

Daripada situ, anda boleh memilih papan kekunci terbaik berdasarkan kepada fungsi yang ada beserta harganya. Beberapa fungsi unik tersebut anda dapat gunakan sebaiknya dan yang paling penting sekali adalah, anda berpuas hati dengan pilihan yang ada.

5 Fungsi Unik Keyboard Pelbagai Kegunaan

1 Logitech MK240 – Combo

Kami paling rekemen yang ini terutama kalau anda mencari pilihan yang mempunyai kombinasi antara papan kekunci dan juga tetikus. Ianya menggunakan teknologi wireless bagi mengelak meja yang anda gunakan berselirat dengan pelbagai jenis wayar. Memang pilihan yang baik kalau anda memerlukan set combo ini. Boleh ke Sini untuk harga dan speasifikasi.

2 Silicon Keyboard Vococal

Memang antara pilihan yang membolehkan anda menjalankan pelbagai tugasan dengan alat ini. Ianya fleksible dan mudah serta murah untuk anda gunakan. Didatangkan dengan pelbagai jenis dan fungsi unik membolehkan anda menjalankan pelbagai aktiviti menarik dengan alat ini.

Boleh ke SINI Untuk dapatkan info lanjut.

3 Papan Mudah Lipat

Unik adalah tema untuk artikel pada kali ini dan untuk itu, kami membawakan alat yang mudah dilipat daripada Microsoft. Ianya unik dan mempunyai keunikan yang tersendiri. Selain boleh dilipat, anda boleh menggunakan peranti ini dengan desktop, laptop, smartphone ataupun tablet anda. Kalau ada ipad pun anda boleh gunakan dengan sewajarnya. Boleh tengok di sini untuk maklumat lanjut dan bermanfaat.

KLIK Sini untuk papan lipat terbaik.

4 Untuk Gaming

Kepada penggemar permainan komputer tu, memang ada keyboard yang dikhaskan untuk anda. Ianya dilengkapi dengan lampu LED pelbagai warna serta mempunyai kekunci yang lembut dan selesa apabila digunakan. Memang satu pilihan yang baik untuk anda gunakan jangka masa panjang. Berikut adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran. KLIK Sini untuk papan khusus untuk gaming.

Lebih mudah dan terbaik kalau anda dapatkan tetikus khusus untuk gaming di SINI. Ianya saling melengkapi dan boleh melakukan pelbagai fungsi yang menarik dan khusus untuk anda lakukan.

Boleh juga dapatkan info berkenaan dengan laptop untuk gaming di SINI. Banyak pilihan laptop berkualiti yang anda boleh dapatkan di pasaran tertama untuk gaming.

5 Wireless Touchpad

Ianya bukan sekadar papan kekunci biasa, tetapi dilengkapi dengan touchpad unik untuk anda menggantikan fungsi tetikus. Ianya berfungsi dengan baik untuk pelbagai peranti dan sangat digalakkan kalau anda mahukan jenis dan fungsi sebegini.Pilihan yang terbaik dan bijak kalau anda ingin gunakan untuk jangka masa panjang.

Boleh ke SINI Untuk Wireless touchpad terkini di pasaran.

Aksesori Komputer

Banyak lagi sebenarnya aksesori komputer lain yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang ini. Ianya bergantung kepada anda berdasarkan fungsi dan speasifikasi yang anda inginkan. Daripada situ, memang anda boleh memilih yang terbaik untuk apa yang anda cari. Untuk papan kekunci unik, yang kami rekemen ini adalah antara pilihan yang baik dan berkualiti yang anda boleh dapatkan di Lazada. Buat pilihan berdasarkan kepada apa yang anda inginkan.

3 Pilihan Antivirus Terbaik Dan Murah

Semakin teknologi berkembang, keperluan untuk mempunyai antivirus yang bagus memang sangat diperlukan. Serangan daripada virus yang tidak diingini memang menjadikan komputer milik kita terdedah kepada virus-virus yang terdapat di luar sana. Untuk itu, kalau anda mempunyai antivirus terbaik akan membolehkan anda mempunyai sistem pertahan untuk perisian komputer anda.

Pada kali ini, kami akan memberikan sedikit input penting berkaitan dengan perisian untuk melawan virus ataupun malware yang tidak diingini oleh komputer. Yang lebih penting daripada itu, tips untuk anda kalau anda mahukan perisian ini pada harga yang murah daripada harga pasaran. Pada masa yang sama, perisian tersebut adalah satu perisian yang original dan berkualiti.

Pilihan Antivirus Murah dan Berkualiti di Malaysia

Sebelum kami pergi kepada keperluan untuk mempunyai perisiaan pertahan daripada virus komputer ini, berikut adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran dengan harga yang murah dan berbaloi. Yang pelign penting adalah, komputer anda tahan serangan virus dan membolehkan anda untuk melayari internet dan melakukan pelbagai pekerjaan dengan mudah tanpa risau akan malware ataupun virus yang akan menyerang.

Berikut adalah antara beberapa pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran. Dari segi harga, tidaklah terlalu mahal dan boleh dikategorikan dalam mampu beli. Boleh tengok beberapa senarai perisian ini yang kami senaraikan di bawah;

1 Kaspersky Terkini – KLIK Untuk dapatkan deal terbaik di pasaran

2 Trend Micro Internet Security Terkini – KLIK Untuk harga terbaik

3 Pilihan Perisian pertahanan berkualiti di Malaysia – KLIK Untuk senarai pilihan

Menarik kerana anda boleh mendapat perisian ini pada harga murah daripada harga pasaran. Tidak terhad kepada beberapa perisian yang ada di atas, banyak lagi perisian ataupun software yang anda boleh dapatkan pada harga yang murah dan berkualit. Tentu sekali ianya berdasarkan kepada bajet yang anda ada.

Yang penting adalah, semua perisian ini adalah original dan anda boleh dapatkan pada harga murah dan berbaloi. Memang jauh lebih berbaloi untuk dapatkan perisian yang kami cadangkan di atas kerana ianya terkini pada harga yang terbaik dan mampu beli.

Perlu ke Ada Antivirus?

Perlu ataupun tidak itu bergantung. Kalau anda menggunakan Macbook ataupun perisian yang berasaskan Apple, hampir tidak perlu terutama kalau anda hanya menggunakan untuk kerja-kerja yang biasa. Macbook adalah antara pilihan yang baik kalau anda tidak mahu menggunakan antivirus.

Kalau anda menggunakan sistem operasi Windows ataupun laptop seperti Acer, Asus dan sebagainya, memang software untuk menghalang virus adalah sangat diperlukan. Boleh dikatakan wajib ada, dan kalau kerap melayari internet, kami lebih rekemen untuk dapatkan pakej firewall yang mempunyai sistem sekuriti untuk internet. Lagipun, memang banyak pilihan yang ada sekarang ini untuk pilihan perisian yang berkualiti pada harga yang murah.

Windows Mempunyai Sistem Pertahanan Sendiri

Memang tidak dinafikan yang windows sendiri mempunyai sistem firewall dan antivirus yang sudah tersedia. Tetapi, untuk memudahkan anda dan mendapat maklumat database yang lebih lengkap, memang syarikat-syarikat software seperti ini menwarkan perlindungan yang lebih komprehensif berbanding dengan apa yang ditawarkan oleh Windows.

Kalau tanya kami, memang kami lebih rekemen perisian khusus daripada syarikat antivirus berbanding dengan apa yang ditawarkan oleh windows. Syarikat antivirus mempunyai database virus yang lebih speasifik dan detail untuk ancaman-ancaman yang mereka ada, memang lebih digalakkan untuk anda cuba dapatkan satu di pasaran.

Apapun ikut keperluan anda juga. Yang penting, memang kena ada satu sistem perisian untuk komputer peribadi anda.

Harga Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi merupakan satu jenama yang tidak asing lagi dalam arena telefon pintar di dunia. Jenama dari China ini banyak memperkenalkan telefon berkuasa tinggi pada harga yang mampu beli. Banyak model-model yang berkuasa telah dikeluarkan dan khusus untuk artikel pada kali ini, kami akan berikan review berkenaan dengan harga Xiaomi Mi Note 2 di pasaran.

Jenama dari China ini sentiasa mengeluarkan peranti berkualiti pada harga yang mampu beli. Kebanyakan peranti yang dikeluarkan memang memberikan kepuasan dan speasifikasi yang dihasilkan adalah antara yang terbaik dan berkualiti. Jadi, apa yang ada untuk model terkini Mi Note 2 ini?

Tempat Untuk Dapatkan Peranti Ini

Sebelum kami pergi lebih jauh berkenaan dengan speasifikasi dan harga peranti pintar ini, juga review atau ulasan yang lebih detail, kami ingin memberikan kepada anda, tempat terbaik untuk anda dapatkan peranti ini. Walaupun jenama ini popular, tetapi untuk dapatkan telefon pintar dari China ini, tidak semudah anda mendapatkan peranti seperti Samsung, Apple dan lain-lain.

Banyak outlet dan autorised seller untuk jenama seperti Samsung dan lain-lain, tetapi, kalau anda mencari jenama Xiaomi, antara yang terbaik adalah untuk anda dapatkan secara online. Lebih mudah dan menjimatkan. Lagipun, memang jenama ini mempunyai penjual yang sah secara online terutamanya di Lazada.

Untuk memudahkan anda membuat pilihan, berikut adalah harga terkini peranti ini yang anda boleh dapatkan secara online di Lazada; Boleh pilih beberapa pilihan terbaik kami untuk peranti berkualiti Mi Note 2 ini;

1 Peranti Xiaomi Berkuasa Model Note – 2 – KLIK untuk info harga dan speasifikasi

2 Alternatif lain untuk model Note – 2 – KLIK Untuk Info Lanjut

Untuk Mi Note 2, ini adalah antara pilihan berkualiti dan terbaik. Tetapi tidak terhad setakat jenama ini sahaja, banyak lagi pilihan lain terutama dari Xiaomi yang mampu beli dan mampu dimiliki. Yang penting anda memilih berdasarkan kepada bajet yang anda ada dan juga speasifikasi yang anda inginkan. Memang satu pilihan berkualiti terbaik untuk telefon pintar. Juga, tidak terhad kepada jenama ini, anda boleh juga memilih pelbagai lagi jenama telefon berkualiti lain yang terdapat di Lazada.

Speasifikasi Mi Note 2

Model ini hadir dengan kapasiti bateri yang besar sehingga 4070mAh dan disokong dengan teknologi pengecasan pantas. Dengan kapasiti bateri yang besar seperti ini, memang perlu kepada teknologi pengecasan pantas agar lebih mudah untuk anda cas bateri telefon anda.

Selain itu, ianya hadir dengan skrin 5.7 inch OLED dengan bahagian tepi yang melengkung. Bukan setakat skrin sahaja yang unik, ianya hadir dengan processor snapdragon 821, memori 6GB dan ruangan storan 128GB. Ruangan storan yang besar untuk anda melakukan pelbagai aktiviti dan menyimpan banyak data.

Ianya turut hadir dengan sokongan 22.56 Megapixel dengan sokongan imej senstabil untuk mengambil gambar. Turut hadir adalah sokongan audio berkuasa tinggi untuk pelbagai kegunaan.

Dari segi harga pula, ianya adalah dalam range RM2500 dan ke bawah, boleh tengok info lanjut berkenaan dengan peranti ini di atas.

Peranti Berkuasa Tinggi dan Berkualiti

Kalau memang anda mahukan peranti ini, ianya adalah antara pilihan yang baik terutama kalau memang harga peranti ini kena dengan bajet yang anda ada. Alang-alang membeli, boleh cuba dapatkan Mi Note 2 ini dipasaran pada harga yang berbaloi.

Nokia 3310 Terbaru

Nokia merupakan satu jenama telefon yang memang tidak asing suatu masa dahulu. Ianya merupakan satu jenama yang mendominasi telefon pintar. Tetapi, seteleh melalui zaman kegemilangannya, nama Nokia bakal naik kembali dengan adanya pilihan telefon pintar berkualiti.

Terkini, jenama dari Finland ini hadir dengan tawaran telefon pintar yang menarik dan terkini. Apa yang diperkenalkan pada kali ini adalah sebuah peranti klasik yang dijenamakan semula serta telefon menggunakan OS Android. Satu lagi adalah Nokia 3310 terbaru model tahun 2017 yang diperkenalkan semula untuk mengenang nostalgia telefon lagenda ini.

Pilihan Nokia 3310

Menarik, model 3310 ini telahpun hadir di Malaysia dan anda boleh membuat tempahan secara online. Lebih mudah membuat tempahan secara online kerana sememangnya banyak pilihan yang anda boleh dapatkan. Apapun, untuk pilihan peranti ini, berikut adalah antara model yang anda boleh dapatkan;

1 Model 3310 Terkini

2 Pilihan Nokia Terkini Dengan Harga Murah – KLIK Untuk Info Lanjut

Banyak lagi pilihan model Nokia terkini dan terbaik di pasaran. Selain daripada model ini, anda masih boleh memilih banyak lagi pilihan model Nokia lain yang berkualiti yang anda boleh pilih. Terbaru juga, anda masih boleh mendapatkan telefon Android Nokia terkini.

Apa yang ada pada model terkini Nokia Ini?

Dari segi design peranti ini, ianya masih lagi mengekalkan rekaan asal dengan sentuhan yang lebih terkini. Susunan papan kekunci masih lagi seperti dahulu. Dari segi saiz skrin agak lebih besar dan didatangkan dengan warna. Saiz skrin pula didatangkan dengan saiz 2.4 inch. Permainan lagenda klasik Snake juga masih dikekalkan seperti dahulu.

Data storan pula mempunyai 16MB dan boleh memuatkan storan Micro SD sehingga 32GB. Turut didatangkan kamera pada bahagian belakang untuk 2MP. Beberapa pilihan warna turut diberikan untuk peranti ini.

Pilihan Berkualiti Dan Terbaik

Maklumat berkenaan dengan peranti ini bakal hadir tidak lama lagi. Memang ianya menjadi rebutan terutama apabila ianya dipasarkan di Malaysia. Walaupun fungsi peranti ini terhad, tetapi ianya mempunyai peminatnya yang tersendiri. Disebabkan fungsinya yang terhad, anda boleh memberikan telefon ini kepada anak remaja ataupu yang masih dalam alam persekolahan.

Fungsi yang terhad ini membolehkan hanya fungsi SMS dan telefon sahaja yang boleh digunakan. Yang menarik berkenaan dengan telefon ini adalah, tempoh ketahanan telefon ini yang lama. Pun pada kami, ianya sesuai untuk anda yang sering melakukan aktiviti lasak di dalam hutan atau mereka yang kerap hiking. Kalau menggunakan smartphone, ketahanan bateri yang ada tidaklah sehebat peranti klasik ini.

Peranti klasik seperti ini sangat sesuai untuk pelbagai tujuan. Apapun, kalau anda mahukan satu, memang kami rekemen yang ada di atas ini. Antara pilihan yang baik untuk peranti berkualiti dan tahan lasak. Kalau memang anda sedang mencari telefon seperti ini dan ianya ada dalam bajet anda, kenapa tidak dapatkan satu.

Apapun, inilah serba sedikit berkenaan dengan harga dan speasifikasi Nokia 3310 terbaru. Boleh mula untuk dapatkan peranti ini di pasaran pada harga yang terbaik dan berbaloi. Berbaloi untuk dapatkan satu dan gunakan untuk jangka masa panjang.

Samsung Galaxy S8 Mula Dilancarkan

Salah satu peranti pintar yang paling ditunggu-tunggu adalah peranti Samsung Galaxy S8 ini. Terkini, ianya telah secara rasmi dilancarkan di Malaysia dan apa yang menarik adalah ianya ditawarkan pada harga yang menarik. Di bawah peranti ini, ianya ditawarkan untuk pengguna Galaxy S8 dan juga Galaxy S8+. Anda boleh ke sini untuk lihat review yang lebih banyak berkenaan dengan peranti berkualiti dari Samsung ini.

Rekaan Galaxy S8 ini membawakan reka bentuk yang serba baru dengan skrin menyeluruh dan bingkai nipis. Peranti berkuasa dari Samsung ini telah mendapat sambutan yang baik oleh pengguna dari Malaysia dan terkini, peranti ini telah mula dilancarkan di Malaysia dan jika anda berminat, boleh mendapatkan peranti ini secara online ataupun di kedai-kedai berdekatan. Apapun, anda boleh ke link atas ini untuk melihat ulasan kami berkenaan dengan peranti berkuasa ini.

Galaxy S8, Peranti Pintar Berkuasa Terbaik

Lebih mudah sebenarnya untuk membuat tempahan secara online, terutama bagi mereka yang nak tahu berapa harga telefon pintar ini di pasaran Malaysia. Harga yang ditawarkan secara online pun adalah antara harga mampu beli dan boleh dikatakan sebagai salah satu pilihan terbaik untuk telefon yang anda inginkan.

Berikut adalah antara beberapa pilihan harga peranti ini di pasaran.

1 Galaxy S8 Terbaik dan Berkualiti – KLIK Untuk Lebih Info

2 Model S8 – Alternatif terbaik peranti berkuasa

3 KLIK Untuk Lihat Harga Terkini Samsung di Lazada

Jenama dari Korea ini adalah salah satu jenama yang unik dan memang mempunyai peminatnya yang tersendiri. Walaupun peranti ini mempunyai harga yang lebih sedikit berbanding dengan harga peranti biasa, ianya tetap mendapat sambutan yang baik daripada kalangan peminat gadjet pintar. Apapun, anda boleh survey beberapa pilihan yang ada yang anda boleh dapatkan di Lazada.

Untuk pengetahuan anda juga, tidak terhad kepada peranti S8 ini, ada banyak lagi pilihan telefon pintar yang baik dan berkualiti yang terdapat di pasaran sekarang ini. Anda memang boleh memilih berdasarkan kepada jenis dan jenama lain. Ya, banyak pilihan jenama lain yang anda boleh pilih. Memang pilihan di tangan anda.

Tips Untuk Dapatkan Samsung S8 Pada Harga Diskaun

Siapa yang tidak suka diskaun ataupun voucher. Memang ramai yang mahukan peranti ini dijual pada harga yang murah. Antara caranya adalah dengan melihat harga yang ditawarkan di kedai-kedai online kerana memang harga yang ada di sana lebih murah daripada harga yang biasa. Boleh survey dan bandingkan dengan peranti yang sama yang di jual di kedai-kedai telefon berdekatan.

Cara lain untuk dapatkan peranti berkualiti buatan syarikat dari Korea ini adalah dengan cuba dapatkan model yang lebih lama. Disebabkan sudah ada model yang baru, memang akan ada penurunan harga untuk model yang lebih lama. Kalau anda tidak kisah untuk cuba dapatkan model yang lebih lama, memang tiada masalah untuk anda cuba dapatkan di pasaran. Antara model yang lebih lama yang kami rekemen untuk anda cuba dapatkan adalah daripada model S7 dan satu lagi model Galaxy J5.

Ianya adalah antara pilihan yang baik dan berkualiti untuk telefon yang anda mahukan. Memang anda boleh memilih berdasarkan kepada harga dan speasifikasi yang anda inginkan.

Jenama Lain

Selain daripada Samsung, anda dapat juga melihat banyak lagi jenama lain yang ada di pasaran. Semuanya bergantung kepada pilihan anda sendiri sama ada ianya berbaloi ataupun sebalinya. Sebelum pilih, lihat kepad speasifikasi dan harga yang ditawarkan, kalau berbaloi, boleh cuba dapatkan.

Apapun, kepada peminat Galaxy S8, inilah masanya untuk menjadi yang terawal untuk dapatkan peranti ini di pasaran.

Harga Sony Xperia Z5 di Malaysia

Sony merupakan satu jenama yang tidak asing lagi dalam arena pembuatan telefon pintar masa kini. Ada banyak peranti pintar yang berkuasa dan memang dicari-cari oleh ramai orang antaranya adalah peranti Xperia Z5. Kali ini, kami akan berikan beberapa info penting berkenaan dengan harga Sony Xperia Z5 ini di pasaran dan beberapa ciri-ciri unik yang membezakan Z5 ini dengan model lain di Malaysia.

Xperia Z5 ini menggunakan kuasa Android sebagai sistem operasinya dan antara pilihan peranti dengan kekuatan yang baik dan berkuasa. Sony pula memang mempunyai peminatnya yang tersendiri selain daripada namanya yang sudah gah dan berjaya dalam peralatan elektrik dan sebagainya. Kualiti yang ada pada Xperia memang sudah tidak dapat disangkal lagi, kepada anda yang mencari info berkenaan dengan peranti ini, boleh cuba dapatkan satu di pasaran.

Pilihan Harga Xperia Z5 Di Pasaran

Berapa harga peranti ini kalau anda berminat nak dapatkan? Ada banyak pilihan peranti ini yang anda boleh pilih terutama faktro jenis warna dan speasifikasi. Untuk anda yang sedang survey apakah speasifikasi dan harga Sony Z5 ini, berikut adalah antara cara mudah untuk anda dapatkan peranti ini di pasaran.

Paling mudah adalah mendapatkan peranti ini secara online. Kalau anda ke kedai-kedai telefon, kemugkinan tidak akan jumpa peranti ini, apapun, kalau anda cari di kedai-kedai online, memang anda boleh dapatkan harga peranti ini dan speasifikasi yang lebih detail. Boleh tengok beberapa pilihan peranti ini di bawah;

1 Pilihan Peranti Sony Xperia Z5 dengan harga terkini

2 Lagi Model Z5 dari Sony terbaik 

2 Pilihan Peranti Berkualiti dari Sony – Banyak Pilihan Berkualiti dan Berbaloi

Memang kami rekemen peranti ini sebagai salah satu pilihan peranti berkualiti dan berbaloi untuk anda dapatkan di pasaran. Dari segi speasifikasi dan harga pun adalah antara pilihan yang bagus dan memang tidak dinafikan, Z5 mempunyai speasifikasi yang baik dengan harganya yang berpatutan.

Speasifikasi Telefon Sony Xperia Z5

Sony Z5 ini datang dengan speasifikasi menarik 2 sim card dan memang anda boleh menukar mana-mana sim kad berdasarkan kepada pilihan anda. Skrin 5.2 inch dengan processor 8 teras adalah antara pilihan untuk telefon berkualiti pada harga yang menarik dan terbaik.

Datang dengan pilihan 32GB internal storage, memang antara pilihan yang baik untuk menyimpan dokumen-dokumen penting yang anda inginkan. 3GB RAM yang disediakan untuk Xperia Z5 ini membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan pada masa yang sama. Antara pilihan telefon yang bagus dan berkualiti untuk anda.

Kepada yang inginkan telefon pintar dengan speasifikasi yang bagus, peranti ini adalah antara pilihan yang baik untuk anda. Datang dengan 23MP kamera belakang dengan fungsi “phase detection autofocus” dan 5MP kamera depan membolehkan anda menjadi jurugambar amateur untuk mengambil gambar-gambar menarik dengan kualiti yang menarik.

Ianya juga datang dengan fungsi “quick charge” yang membolehkan peranti ini memperolehi kadar pengecasan 63% dalam masa 30 minit. Memang antara pilihan yang baik terutama kalau kena dengan bajet anda.

Alternatif Terbaik Untuk Bajet Yang Lebih Rendah

Harga peranti ini mungkin agar besar kepada anda, tetapi kalau anda mempunyai bajet yang lebih kurang sama, ianya adalah peranti yang kami rekemen untuk anda cuba dapatkan di pasaran. Selain daripada itu juga, untuk bajet yang lebih rendah, memang ada beberapa pilihan lain yang kami boleh berikan rekemendasi kepada anda, antara pilihan lain adalah Xiaomi Redmi Note 3 INI.

Apapun terpulang kepada anda untuk dapatkan peranti terbaik dan berkualiti di pasaran. Yang penting, anda mendapat telefon palng berbaloi dari segi harga dan speasifikasi yang anda inginkan.

3 Model dan Harga Asus Zenfone 3 Termurah

Asus menawarkan pilihan telefon berkualiti dan terbaik pada harga mampu beli. Antara pilihan telefon berkualiti darinya adalah model Zenfone dan juga model Zenpad. Kali ini, kami ingin berikan beberapa tips dan panduan harga Asus Zonfone 3 di Malaysia ini. Berbanding dengan model yang sebelumnya, Zenfone 3 datang dengan speasifikasi yang sangat luar biasa dan kena dengan harganya.

Antara ciri-ciri menarik yang ada pada model Zenfone 3 kali ini adalah fungsi cap jari yang ada. Apapun, pada kali ini, kami akan berikan beberapa info menarik dan terbaik untuk Zenfone ini dan berapa harga untuk model ini dengan harga yang terdapat di luar sana. Apapun, memang banyak pilihan terbaik untuk telefon ini dan pilihlah model terbaik yang anda mahukan.

Harga Peranti Asus Model Zenfone 3

Khusus kepada anda yang ingin tahu berapa harga peranti ini di pasaran sekarang. Memang tidak dinafikan, ada bermacam cara untuk tahu berapa harga peranti ini. Antaranya adalah dengan melihat kepada harga yang ada di kedai-kedai telefon berdekatan. Ini adalah antara cara mudah untuk tahu berapa harga peranti ini. Tetapi, tidak semua kedai menjual peranti ini dan anda perlu untuk pergi ke 2 atau 3 kedai untuk dapatkan peranti ini.

Cara yang lebih mudah adalah untuk cuba survey secara online. Memang ada banyak cara untuk survey harga peranti ini secara online dan salah satu tempat untuk survey smartphone ini adalah di Lazada. Berikut adalah antara beberapa pilihan kalau anda nak tahu harga dan speasifikasi terkini peranti Zenfone untuk versi ke 3.

1 Peranti Model Zenfone 3 Terbaik – KLIK Untuk Info Lanjut

2 Pilihan lain untuk model yang sama –  spec terbaik

3 Pilihan model Asus lain – KLIK Untuk dapatkan info lanjut

Yang di atas ini adalah antara beberapa pilihan telefon berkualiti daripada jenama ini. Banyak lagi pilihan terbaik dan berkualiti yang anda boleh dapatkan untuk model ini di pasaran. Yang paling penting adalah, anda memilih berdasarkan kepada speasifikasi dan harga peranti ini, yang manakah yang terbaik berdasarkan kepada apa yang anda inginkan.

Speasifikasi terbaik untuk Model Zenfone – 3

Asus untuk model ini datang dengan speasifikasi terbaik dan skrin 5.2 inch. FHD dengan resolusi 1920 x 1080. Skrin yang besar ini memang membolahkan anda melakukan banyak perkara dan pada masa yang sama membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan. Ianya juga datang dengan processor lapan teras Snapdragon 625 membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan pada masa yang sama.

Dari segi kapasiti RAM pula, ianya datang dengan fungsi 4GB Ram dan internal storage yang dimiliki adalah 64GB. Tidak terhad kepada ruangan kapasiti 64GB ini, anda masih boleh menambah Micro SD untuk menambah ruangan kapasiti dalaman peranti. Ruangan yang besar membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan dan menambah banyak aplikasi di dalam peranti ini.

Untuk kamera pula, ianya datang dengan 16MP kamera belakang dan 8MP kamera depan. Ini membolahkan anda mengambil banyak gambar berkualiti dengan harga telefon serendah ini. Untuk kamera depan pula, 8MP adalah antara yang tinggi dan ini membolehkan anda mengambil gambar selfie ataupun suarfoto yang lebih cantik berbanding dengan telefon lain. Ianya juga mempunyai touch focus, auto focus dan lain-lain lagi membolehkan model ke 3 daripada Zenfone ini mmpunyai fungsi yang unik dan terbaik.

Untuk kapasiti bateri pula, ianya datang dengan 3000maH. Kapasiti bateri ini agak besar dan pada masa yang sama juga, anda boleh menambah ruangan kapasiti bateri ini dengan menggunakan power bank. Ianya adalah antara pilihan yang baik untuk telefon yang terbaik dan mampu beli.

Apa Alternatif Lain Zenfone 3 ini Jika Anda Mempunyai Bajet Lebih Kecil?

Jika bajet anda kecil, jangan risau banyak lagi pilihan lain yang anda boleh dapatkan di pasaran ataupun di Lazada. Mudah di Lazada ini kerana anda boleh membandingkan banyak jenis talifon dan speasifikasi hanya dalam satu laman.

Untuk jenama lain yang berkualiti dan murah berbanding dengan Asus ini, kami rekemen untuk anda lihat apa yang Xiaomi tawarkan. Xiaomi banyak mengeluarkan telefon berkualiti pada harga yang mampu beli dan merupakan antara pilihan yang baik jika anda mahukan telefon berkualiti pada harga mampu beli. Apapun, kalau anda tetap mahukan model ini, ianya adalah antara pilihan yang baik dan sangat berbaloi untuk anda dapatkan di pasaran.

Review 4 Pilihan Harga Xiaomi Redmi 4X

Xiaomi memang banyak menawarkan peranti berkualiti pada harga mampu beli. Banyak peranti yang ditawarkan adalah peranti yang mempunyai speasifikasi yang baik dan berkualit. Kali ini, kami akan memberikan ulasan terkini berkenaan dengan peranti ini dah harga Xiaomi Redmi 4x ini di pasaran.

Peranti ini ditawarkan pada harga di bawah RM700 dan jika anda mempunyai bajet yang lebih kurang sama, memang tidak dinafikan yang peranti ini adalah yang terbaik yang anda boleh dapatkan dengan speasifikasi yang ditawarkan. Apapun, untuk anda yang sedang membuat survey itu, ini adalah antara pilihan yang terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang.

Pilihan Harga Redmi 4x – Xiaomi

Lebih mudah dan murah kalau anda dapatkan MI ini secara online kerana tidak banyak kedai yang menjual peranti ini di shopping mall dan kedai telefon berdekatan. Untuk itu, kalau anda nak tahu berapa harga peranti ini, berikut adalah antara beberapa pilihan terbaik terutama kalau anda nakkan harga peranti ini.

Boleh dapatkan dengan penjual rasmi MI Store di Lazada. Berikut adalah antara beberapa pilihan peranti ini;

1 Harga Redmi Model 4x Terbaik – KLIK Untuk Info Lanjut

2 Model Terkini daripada Xiaomi – Terbaik di Pasaran

Memang tidak dinafikan yang peranti ini datang dengan speasifikasi yang terbaik pada harganya. Walaupun banyak pilihan lain, tetapi, kami mencadangkan kalau anda mempunyai bajet dan sedang mencari telefon di bawah RM700, ini adalah antara pilihan telefon terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang.

Apapun, pilihan ditangan anda. Banyak lagi pilihan peranti ataupun model lain untuk Xiaomi pada harga yang lebih murah. Mahukan pembelian yang berbaloi dengan speasifikasi yang ditawarkan, ini adalah antara pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran.

Spesifikasi Xiaomi Redmi 4x

Redmi model 4x didatangkan dengan speasifikasi yang unik pada harganya. Pertama adalah skrin bersaiz 5inch dengan resolusi 720 x 1280 ini membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan pada harga yang menarik dan mampu beli. Didatangkan dengan processor Octa Core 8 teras membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan. Turut didatangkan dengan 2GB Ram bagi membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan dengan pantas dan berkesan.

Apa yang menarik untuk Redmi 4x ini adalah kapasiti baterinya yang besar iaitu 4100mAH bateri dan didatangkan dengan fungsi pengecasan pantas. Disebabkan oleh kapasiti bateri yang besar, masa untuk “stand by” adalah sebanyak 432 jam. Memang anda boleh melakukan banyak perkara dengan kapasiti bateri sebegini, ianya adalah antara pilihan terbaik untuk peranti ini.

Dari sega kamera pula, ianya didatangkan dengan 13MP kamera depan dan 5MP kamera belakang. Ini membolehkan anda menangkap gambar berkualiti dimana sahaja. Tidak mustahil untuk anda menjadi seorang jurugambar amateur dengan hanya menggunakan kamera ini.

Redmi 4x ini juga didatangkan dengan storan 16GB ataupun 32GB bergantung kepada yang mana yang anda inginkan. Anda pun boleh menggunakan Micro SD untuk menambah ruangan storan pada Xiomi 4x anda.

Pilihan Terbaik dari Xiaomi

Memang tidak dinafikan yang MI Redmi 4x ini datang dengan speasifikasi yang menarik dan menawarkan harga yang terbaik dan mampu dimiliki oleh ramai orang. Ianya adalah antara peranti terbaik pada harga yang ditawarkan. Apapun, kalau anda mempunyai bajet yang lebih rendah untuk peranti ini, memang ada banyak pilihan lain yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang. Antara pilihan yang ada anda boleh dapati di SINI.

Buat pilihan terbaik berdasarkan kepada bajet yang anda ada. Dengan bajet tersebut, bolehlah anda menilai yang mana yang terbaik berdasarkan kepada peranti yang anda inginkan.

3 Pilihan Harga Huawei Mate 9 di Malaysia

Huawei memang satu jenama yang tidak asing lagi dalam arena smartphone di Malaysia. Ianya hadir menawarkan peranti pada harga yang murah dan mempunyai speasifikasi yang baik dan berkualiti. Banyak pilihan telefon huawei yang anda boleh dapatkan di Malaysia pada harga yang sangat berbaloi.

Kali ini, kami ingin berikan beberapa info berkenaan dengan harga Huawei Mate 9 di Malaysia yang merupakan antara peranti berkuasa pada harga terbaik dan mampu beli. Ianya adalah antara pilihan peranti berkualiti untuk anda dapatkan. Juga, kami akan berkongsi tips-tips pemilihan telefon pada harga terbaik dan cara untuk dapatkan peranti ini pada harga yang sangat murah dan berbaloi.

Sebagai pengguna, keputusan ditangan anda untuk memilih adakah peranti ini sesuai untuk anda ataupun sebaliknya. Anda juga ada pilihan lain untuk peranti berkualiti kerana tidak semestinya Huawei, banyak lagi pilihan lain yang berbaloi untuk anda fikirkan.

Pilihan Model Mate 9 Terkini

Siapa yang tidak mahu peranti original daripada jenama ini pada harga yang lebih murah daripada pasaran? Ianya adalah sangat berbaloi untuk anda dapatkan peranti seperti ini pada harga di bawah harga yang pasaran tawarkan. Juga, kalau anda nak tahu berapakah harga terkini smartphone Mate 9 daripada Huawei ini, berikut adalah antara pilihan terbaik yang kami cadangkan kepda anda;

1 Mate 9 Berkuasa Tinggi Dengan Speasifikasi Terbaik

2 Murah dan Berkualiti Model Mate 9 – KLIK Untuk lebih lanjut

3 Pilihan Peranti Huawei Yang ada – Model Berkuasa dan Terbaik

Huawei adalah antara peranti yang datang dengan speasifikasi yang sangat baik dan sangat berkualiti untuk anda cuba dapatkan. Ianya adalah antara pilihan yang berbaloi terutama kalau anda mempunyai bajet untuk memiliki peranti ini.

Speasifikasi Huawei Mate 9 Terbaik

Huawei ini datang dengan speasifikasi yang sangat bagus juga harganya antara yang terbaik di pasaran sekarang. Ianya datang dengan 32GB ataupun 64GB storage, ruangan yang besar untuk menyimpan file-file berkaitan dengan anda. Juga ada tambahan micro SD untuk menambah storan dalam telefon anda.

Mate 9 hadir dengan skrin 6inch FHD. Screen yang besar ini memang sangat berbaloi untuk anda yang perlukannya. Mudah untuk melakukan kerja-kerja yang berkaitan dengan perniagaan anda ataupun untuk tujuan peribadi. Kepada yang perlukan screen yang besar itu, ini adalah antara pilihan yang terbaik untuk anda.

Ianya hadir dengan 3GB ram, dan dari segi processor pula, ianya hadir dengan Kirin 960 8 Teras yang memudahkan anda untuk melakukan pelbagai tugasan dengan mudah dan cepat. Ianya hadir dengan 4000 mAh dengan fungsi supercharge yang memudahkan anda mengecas peranti anda dengan cepat dan mudah. Menerusi supercharge ini, anda boleh mendapat 58% kapasiti bateri untuk hanya 30 minit masa pengecahan.

Kamera Berkuasa Untuk Pelbagai Altiviti Mengambil Gambar

Kamera Mate 9 agar berkuasa dan membolehkan anda mengambil dan menjadi seorang jurugambar amateur. Ianya hadir dengan 20MP kamera belakang dan 12MP kamera depan. Anda boleh scan dokumen ataupun mengimbas kad nama dengan mudah daripada kamera Mate 9 ini. Serta pelbagai lagi fungsi menarik lain yang anda boleh gunakan untuk mendapatkan gambar berkualiti dan terbaik.

Pilihan Telefon Berkualiti Terbaik di Pasaran

Ianya adalah antara pilihan peranti telefon berkualiti untuk pelbagai kegunaan. Ruangan storan, cip lapan teras, kamera berkuasa dan pelbagai lagi fungsi lain menjadikan Mate 9 adalah antara pilihan peranti berkuasa yang sangat berbaloi untuk anda dapatkan kalaua anda mempunyai bajet untuk memiliki peranti ini.

Jangan risau sekiranya anda tidak mempunyai bajet yang besar kerana anda masih boleh lagi mendapatkan peranti berkuasa lain pada harga yang lebih murah. Memang pilihan di tangan anda.