57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Cara Share Kredit Digi – No 1 Paling Simple

Kami tahu ramai di sini yang menggunakan Digi sebagai salah satu syarikat telekomunikasi yang baik dan berkualiti. Sekarang ini di Malaysia, memang tidak dinafikan, terdapat banyak syarikat telekomunikasi untuk kemudahakan anda, apapun, terus kepada topik pada kali ini adalah cara share kredit digi daripada sender kepada penerima.

Sebenarnya ada 2 cara untuk lakukan. Tidaklah susah dan ianya pun tidak memerlukan masa yang lama untuk anda buat. Kredit yang anda transfer itu akan terus masuk ke dalam akaun telefon orang yang anda ingin masukkan.

Cara Share Pertama

Cara ini kami ada terang secara panjang lebar di SINI. Ianya adalah dengan anda pergi ke laman yang kami cadangkan dan masukkan no talifon orang yang anda mahukan transper kredit dan akan terus masuk dalam akaun penerima. Mudah dan cepat serta tidak memakan masa yang lama. Boleh tengok dahulu adalah cara ini yang anda cari ataupun anda lebih mahukan cara yang satu lagi.

Cara kedua adalah dengan mengikut instrustion yang ada di bawah ini;

1: Tekan *128#, then tekan Call.
2: Then, select My Account
3: Select Talktime Service
4: Pilih 1 untuk Talktime Transfer,
5: Then, pilih Transfer option
6: masukan Nombor Telefon Digi, that you wish to send Prepaid credit
7: Lastly select CALL/SEND

Untuk cara ini, setiap kali transfer, anda akan dikenakan cas. Kalau transfer kepada orang, akan dikenakan RM0.5, kalau penerima pun akan dikenakan cas. Untuk penerima, casnya adalah sebanyak RM0.25 sahaja. Berbaloi ataupun tidak itu terpulang kepada anda, pada kami, lebih baik buat topup sahaja kerana ada banyak cara untuk tambah nilai daripada RM5 kepada jumlah yang anda mahukan. Pilih yang mana yang berbaloi.

Ini adalah cara yang lebih mudah dan diharap anda dapat menggunakan cara ini untuk transfer kredit anda ke nombor yang anda mahukan. Mahu pilihan yang lebih berbaloi dan terbaik? Inilah antara cara yang anda perlu lakukan.

Smartphone Berkualiti Untuk Pelan Data Digi

Selain daripada itu juga, memang sekarang ini Digi memberikan pilihan pelan data yang berkualiti berbanding dengan pesaing lain. Andaikata kalau anda memerlukan data yang berkualiti, adalah disarankan untuk anda dapatkan beberapa pilihan smarpthone yang lebih berbaloi dan berkuasa. Sekarang ini pun ada terlalu banyak pilihan smartphone yang anda boleh dapatkan pada harga yang murah dan berbaloi. Boleh tengok beberapa pilihan yang ada untuk anda pilih dan dapatkan. Kami rekemen jenama Oppo ini sebagai salah satu pilihan yang berbaloi dan terbaik yang anda boleh dapatkan.

Apapun, inialh antara tips dan cara untuk share kredit kepada mereka yang menggunakan Digi. Memang mudah dan kalau anda rasa yang tambah nilai lebih berbaloi dan mudah, boleh teruskan dengan tambah nilai. Pilihan ditangan anda.

Leave a Reply