Cara Top Up Celcom – Anda Jimat 10%

Pada kali ini kami nak kongsikan cara top up Celcom prepaid dalam telefon anda. Ianya cara khusus kalau anda masih lagi menggunakan sistem prepaid. Kalau guna postpaid tu, tiada cara lain selain daripada menggunakan sistem daripada maybank2u ataupun ke kaunter Celcom terdekat.

Nak tambah nilai Celcom tidak susah kerana sekarang ini terdapat bermacam-macam cara untuk melakukan top up. Kali ini, kami nak kongsikan kepada anda cara untuk mendapat penjimatan hebat dan sangat berbaloi kalau anda menggunakan tambah nilai ini. Bolehlah kalau nak jimat beberapa RM kalau gunakan cara ini berbanding dengan cara biasa.

Top Up Online

Untuk teknik ini, yang anda perlu lakukan adalah untuk membuat tambah nilai secara online. Kalau ke 7Eleven ataupun orang perseorangan, memang tidak dapat buat cara ini. Caranya adalah dengan membuat tambah nilai di Lazada. Apa yang menarik berkenaan dengan Lazada ini adalah, selain daripada barangan gadjet dan elektrik, barangan seperti prepaid reload ini pun ada di sana pada harga pasaran.

Nak tahu apa pilihan yang ada di pasaran, boleh tengok beberapa pilihan ini. Ianya adalah antara pilihan yang terbaik untuk anda topup telefon pada harga yang berbaloi;

#1 Pilihan Harga RM10 – KLIK Untuk Pilihan Berbaloi

#2 Pilhan Harga RM30 – Anda Lihat Sendiri cara Untuk Tambah Nilai

#3 Pilihan Pelbagai Nilaian Yang Ada – Murah dan Berbaloi

Memang sangat berbaloi dan terbaik untuk anda membuat pilihan. Boleh cuba sendiri sama ada ianya berbaloi ataupun sebaliknya. Kalau tak berbaloi, boleh gunakan cara yang biasa anda sudah gunakan.

Tips Untuk Dapatkan Penjimatan Hebat

Ada banyak cara untuk mendapatkan penjimatan hebat. Khususnya kalau membuat pembelian melalui Lazada. Ada beberapa laman web yang menawarkan pilihan dan cara untuk mendapatkan penjimatan seperti ini.

 

Pembelian melalui Lazada memberikan penjimatan yang pada saya berbaloi, antara pilihan yang ada di atas ini kadangkala memberikan rebate sehingga 5 ke 10% bergantung kepada pakej yang anda mahukan. Lihat kepada pakej yang anda inginkan dan dapatkan penjimatan dari situ. Lagi satu adalah, ianya memberikan penjimatan kerana anda membuat pembelian secara online dari rumah. Tidak perlu ke kedai seperti 7Eleven dan hanya membuat pembayaran secara online di Lazada. Memang berbaloi.

Jimat Beberapa RM Pun Penting

Kalau anda nak jimat beberapa RM memang boleh gunakan cara ini tapi leceh sikit dan tidaklah terlalu banyak pun penjimatan anda. Cuma kalau anda fikirkan jangka masa panjang. Contoh kalau anda topup beberapa kali, memang ada sikit penjimatan di situ.

Kalau nak betul-betul ada penjimatan, boleh tengok deal-deal lain yang ada di Lazada ini. Sebagai contoh untuk telefon pintar, banyak deal-deal yang menawarkan harga yang terbaik dan mampu beli untuk telefon pintar terkini dengan harga yang ditawarkan jauh lebih murah daripada harga yang ada di kedai sana. Dari situ memang boleh dapat jimat banyak bergantung kepada jenis telefon apa yang anda beli. Nak tengok deal apa yang terbaik boleh tengok SINI.

Ini baru telefon pintar, belum lagi deal-deal lain seperti hard disk murah, printer dan lain-lain yang anda boleh dapat pada harga yang lebih baik daripada harga yang ada di pasaran. Boleh tengok dahulu deal yang ada untuk pilihan lebih berbaloi.

Apapun, inilah antara tips terbaik untuk anda membuat penjimatan yang berbaloi. Cuba dulu dan anda tidak akan menyesal.

Leave a Reply

Required fields are marked *.