57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Review Harga Dell Vostro 5470 Murah

Antara laptop Dell yang paling berbaloi untuk anda beli adalah Dell Vostro 5470 murah di pasaran. Ianya merupakan laptop berkuasa tinggi yang dilengkap dengan pelbagai kemudahan untuk memudahkan anda melakukan pelbagai pekerjaan. Ianya merupakan sebuah laptop yang berbaloi untuk anda cuba dapatkan di pasaran buat masa ini. Alang-alang membeli, laptop Vostro 5470 adalah pilihan terbaik.

Dimana nak dapatkan laptop jenama Vostro ini di pasaran? Juga, berapa harga Dell Vostro 5470 ini? Fokus pada artikel kali ini adalah untuk memberikan beberapa informasi penting berkenaan dengan laptop ini di pasaran juga tempat terbaik untuk anda dapatkan Laptop ini dengan harga yang terbaik.

Harga Dell Vostro 5470 Murah dan Terbaik

Kalau anda nakkan laptop Dell Vostro 5470 ini, memang anda boleh ke kedai berhampiran. Kemungkinan untuk anda dapatkan Dell Vostro 5470 ini memang sukar sedikit kerana tidak semua kedai ada model ini. Kalau anda mahukan model Dell yang biasa itu memang tiada masalah dan banyak je yang ada di pasaran. Untuk itu, sebagai alternatif, saya lebih rekemen untuk anda dapatkan laptop Dell di pasaran.

Kalau beli onine memang banyak pilihan yang ada juga anda boleh membeli daripada pelbagai model yang ada di pasaran. Kalau nak beli secara online, saya memang rekemen untuk anda dapatkan di Lazada. Lazada adalah salah satu tempat terbaik yang anda boleh pergi untuk mendapatkan.

KLIK untuk dapatkan DELL VOSTRO 5470 di Lazada
KLIK untuk dapatkan DELL VOSTRO 5480 di Lazada

Ianya adalah harga terkini untuk laptop Dell yang ada di Lazada. Harga di Lazada sentiasa up to date berbanding dengan harga laptop yang ada di luar sana. Ianya adalah satu pembelian yang berbaloi kepada anda.

Selain daripada laptop Dell Vostro 5470 murah ini, jangan lupa, anda masih boleh lagi akses kepada pelbagai jenis laptop Dell yang ada di pasaran. Tetapi, kalau memang anda mahukan laptop Dell Vostro 5470 ini, memang tiada masalah untuk anda cuba dapatkan satu di pasaran. Apapun, kalau mahukan info lanjut berkenaan dengan laptop Dell lain boleh dapatkan di SINI.

Laptop Dell adalah antara yang terbaik dan memang diakui. Ianya merupakan laptop pilihan untuk melakukan pelbagai tugasan sama ada tugasan yang sukar ataupun tugasan yang tidak memerlukan anda untuk melakukan pelbagai task seperti membuat assigment. Memang tidak dinafikan, ianya adalah antara yang terbaik yang ada di pasaran.

Spesifikasi Dell Vostro 5470

4th Gen Intel Core i7-4510U processor(4M Cache,up to 3.10 GHz)
1TB SATA Hard Drive
4GB Single Channel DDR3L 1600MHz(4GBx1)
No Optical Drive
Dell 2.0 Speakers with Waves MaxxAudio 4
Integrated 10/100/1000 Ethernet Port

Spesifikasi lebih detail boleh ke LINK INI

Juga boleh tengok video di bawah untuk laptop Dell ini

Ianya adalah antara yang terbaik yang ada di pasaran. Harganya juga boleh dikatakan agak murah berbanding dengan jenama laptop Dell lain. Memang berbaloi untuk anda dapatkan satu dipasaran.

Pilih Laptop yang betul-betul berbaloi

Kalau nakkan laptop ini, memang kena pastikan laptop yang kita beli ini adalah betul-betul berbaloi dan boleh gunakan untuk jangka masa yang lama. Kalau anda gunakan laptop Dell ini, memanglah sangat berbaloi dan antara pilihan terbaik yang ada di pasaran.

Apapun, buat pemilihan yang betul, sebab banyak lagi laptop lain yang ada di pasaran. Kalau laptop Dell Vostro 5470 ini memang dalam senarai anda dan anda mempunyai bajet untuk membeli laptop ini, apa salahnya.

Leave a Reply