57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga DJI Phanton dan Mavic Pro – Anda Pilih Yang Terbaik

Kalau sebut sahaja pasal Drone ataupun quadcopter, antara yang akan terfikir ataupun terkeluar diminda adalah jenama daripada DJI. DJI merupakan pengeluar Drone berkualiti tinggi dan antara pilihan pengguna drone di Malaysia. Kali ini, kepada penggemar sukan kapal terbang ini, kami akan membawakan beberapa pilihan popular harga terkini DJI Phantom 4, Spark, Osmo dan Mavic Pro. Yang mana menjadi pilihan anda? Tentulah berdasarkan kepada bajet dan speasifikasi yang anda inginkan.

Kali ini, kami akan membawakan kepada anda cara untuk anda survey barangan ini secara online. Ini adalah antara cara yang paling mudah untuk mengetahui harga barangan ini dan sama ada ianya kena dengan bajet anda. Dari situ juga, sama ada barangan yang anda beli ini berkualiti atau sebaliknya, anda boleh lihat sendiri sama ada ianya kena dengan bajet anda atau sebaliknya.

Pilihan DJI Murah

Ada bermacam jenis pilihan DJI sekarang ini. Sebelum kami pergi lebih detail berkenaan dengan pilihan yang ada, adalah lebih baik untuk anda lihat dan survey dahulu beberapa pilihan harga barangan ini secara online. Lebih mudah untuk lihat dahulu harga-harga barangan yang ada. Untuk memudahkan anda, berikut adalah beberapa pilihan drone di pasaran.

1 KLIK untuk survey harga DJI Phantom 4

2 Harga DJI Spark

3 Harga Mavic Pro

4 Pilihan┬áJenama Ini – Tengok Apa Yang Ada

Inilah antara beberapa pilihan yang terbaik. Anda boleh semak harga barangan ini di pasaran dan jangan lupa untuk ambil kira pandagan bekas pembeli ketika membuat pembelian nanti. Pandangan dan review daripada bekas pembeli yang ada di Lazada adalah antara perkara yang saya ambil kira dalam membuat pembelian barangan di sana. Pilih review yang bagus dan yang penting, anda boleh gunakan alat ini untuk jangka masa panjang.

Nak Pilih Yang Mana

Kalau anda datang ke sini dan dah tahu nak pilih drone yang mana, ianya lebih mudah dan cepat. Anda boleh terus survey harga yang ada di Lazada dan tentukan sama ada ianya berbaloi atau sebaliknya dengan harga yang ada di luar sana. Kebiasaannya, yang ada di Lazada ini lebih murah sedikit berbanding dengan harga yang terdapat di market luar.

DJI ini memang dilengkapi dengan peranti yang berkualiti yang anda boleh gunakan untuk kemudahan anda mengambil gambar diudara. Biasanya, ianya dilengkapi dengan build-in kamera yang mempunyai kapasiti yang berkuasa sehingga 2.7HD bagi Phantom 3. Dengan kata lain, anda tidak perlukan kamera aksi seperti GoPro ataupun YiCam untuk drone anda. Kalau drone bajet tu, memang anda perlukan sekali kamera aksi ini untuk digunakan dan dibawa kemana-mana.

Nak yang mana, kami rekemen untuk anda dapatkan versi Phantom 3 ataupun Spark. Ianya berdasarkan kepada harganya yang boleh dikatakan mampu beli dan speasifikasi yang menarik yang ditawarkan untuk kedua-dua versi ini. Ini kalau anda tidak tahu nak beli yang mana satu, tapi, kalau anda sudah tahu nak memiliki yang mana, boleh terus dapatkan yang anda mahukan.

Apapun, ini adalah antara beberapa pilihan Phantom dan pilihan lain yang berkualit. Kalau anda mempunyai bajet yang rendah pun tidak mengapa, ada banyak pilihan lain yang anda boleh beli drone dan kamera yang dipasang secara berasingan. Drone dan kamera aksi yang anda boleh gunakan untuk pelbagai aktiviti.

Ini adalah antara beberapa pilihan harga DJI yang merupakan antara pilihan yang terbaik untuk drone anda. Buat pilihan dan pastikan apa yang anda pilih ini berkekalan dan tahan lama.

Leave a Reply