57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Senarai Harga hp Nokia Baru

Berapa harga hp Nokia baru? Anda peminat jenama ini dan ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut berkenaan dengan peranti ini di pasaran? Nokia merupakan antara peranti pintar yang mendominasi pasaran keluaran telefon bimbit satu ketika dahulu dan kini, ia cuba datang kembali dengan peranti-peranti berkualiti dan terbaik.

Pelbagai jenama baru diperkenalkan oleh syarikat daripada Finland ini untuk membolehkannya bersaingan dengan pelbagai pengeluar telefon bimbit dan peranti pintar lain di luar sana. Terbaru, termasuklah memperkenalkan OS Android dalam peranti pintar milik mereka. Ianya satu inovasi terbaru daripada pihak mereka bagi membolehkan mereka untuk kekal bersaing dalam arena peranti pintar di Malaysia dan antarabangsa.

Info terkini hp Android : SINI

Senarai hp Nokia Terbaru

Anda inginkan peranti jenama ini terbaru di pasaran? Berikut adalah antara senarai peranti Nokia yang anda boleh dapatkan. Untuk lebih memudahkan anda untuk membuat pilihan peranti yang terbaik jenama dari Finland ini yang ada di pasaran, boleh tengok senarai peranti yang kami dah shortlisted di bawah untuk anda mendapatkan maklumat lanjut di pasaran;

1. Asha 501 – Peranti Murah dan Terbaik – KLIK Untuk Info

2. Lumia 530 – Peranti pertengahan jenama di Malaysia – KLIK untuk info

3. Lumia 900 – Peranti berkapasiti tinggi dari – KLIK Untuk info lanjut

Untuk mendapatkan senarai telefon Nokia terbaru, Boleh ke SINI Untuk maklumat lanjut

Ini adalah antara beberapa jenis telefon terbaik yang kami dah pilih siap-siap untuk memudahkan anda membuat pilihan terbaik untuk jenama telefon pintar yang anda mahukan. Apapun, terdapat banyak lagi pilihan telefon pintar jenama Nokia yang ada di Lazada. Anda boleh memilih berdasarkan kepada speasifikasi dan harga yang anda inginkan.

Alternatif kepada jenama Nokia

Kalau anda inginkan alternatif kepada jenama ini di pasaran, banyak pilihan yang anda untuk anda pilih. Kalau dari segi harga pula, kemasukan jenama-jenama baru dari China seperti Oppo, Lenovo dan lain-lain memberikan persaingan yang sihat kepada brand dari Finland ini. Ini membolehkan anda sebagai pengguna mendapat lebih banyak manfaat daripada persaingan jenama-jenama besar peranti pintar ini dan menjadikan harga untuk telefon pintar ini semakin murah.

Nokia pun sudah mempunyai peranti Android dan anda boleh memilih berdasarkan kepada apa yang anda mahukan. Sama ada anda inginkan peranti Windows ataupun Android. Bergantung kepada yang mana anda selesa menggunakan peranti tersebut.

Terkini, anda juga boleh mendapatkan peranti lagenda Nokia 3310 dengan harga yang murah. Ianya dijenamakan semula sebagai model 3310 tahun 2017. Info lanjut berkenaan dengan peranti ini anda boleh dapatkan di SINI. Ianya sesuai kalau anda mahukan peranti yang tahan lama dan mempunyai speasifikasi yang sangat basic. Lebih baik berikan kepada anak-anak anda yang masih bersekolah rendah. Apapun, boleh tengok dahulu apa yang model 3310 ini tawarkan kepada anda.

Pilih Peranti Yang Berbaloi Untuk Anda Gunakan

Kalau nak dapatkan peranti pintar ini, belilah yang berkualiti dan anda boleh gunakan peranti tersebut untuk satu jangka masa yang lama. Cuba elakkan peranti yang terlalu murah dan cadangan saya, peranti yang di atas RM300 adalah antara pilihan terbaik kalau anda mahukan peranti terbaik di pasaran.

Apapun terpulang kepada anda, yang penting anda berpuas hati dengan harga hp Nokia  yang anda beli dan anda mendapat yang terbaik berdasarkan kepada apa yang anda beli. Alang-alang membeli telefon ini, biarlah berbaloi dan boleh digunakan untuk jangka masa yang lama.

Leave a Reply