57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Huawei Mate 10 di Malaysia – Survey Deal Termurah Sekarang

Satu lagi telefon pintar berkualiti yang ingin kami berikan ulasan pada kali ini adalah daripada jenama Huawei yang merupakan antara gergasi telefon pintar masa kini. Kali ini, kami berikan review khusus berkenaan dengan speasifikasi dan harga Huawei Mate 10 di Malaysia. Khusus kepada mereka yang inginkan telefon berkualiti yang setanding dengan Iphone 8 ataupun Samsung Galaxy S8 ataupun sebagainya, ini adalah antara yang kami rekemen untuk anda cuba sendiri dan dapatkan.

Kalau memang anda mencari telefon berkuasa pada harga yang terbaik, memang kami galakkan untuk anda cuba sendiri jenama yang ini. Untuk info, telefon ini telahpun mula di jual di Malaysia bermula Oktober 2017 pada harga permulaan RM26xx. Pastinya, harga telefon ini akan semakin murah dan pada ketika anda membaca artikel ini, memang akan berlaku perubahan harga pada telefon ini, kami juga akan berikan anda beberapa tips penting untuk anda dapatkan telefon ini pada harga yang terkini khusus kalau anda nak tahu ataupun untuk anda membuat survey telefon yang anda mahukan.

Harga Terkini dan Speasifikasi

Harga merupakan antara salah satu perkara yang penting dalam pemilihan telefon di Malaysia. Memang sekarang ini, disebabkan oleh harga barang dan kos hidup yang semakin meningkat, kalau dapat telefon yang murah sikit dan berbaloi, memang sangat bagus. Untuk itu, sebelum anda melangkah ke shopping mall berdekatan dan lihat harga peranti ini, adalah lebih baik kalau anda lihat dahulu harga yang ada untuk smarpthone ini di Lazada. Dari situ, anda boleh bandingkan dengan harga yang ada di pasaran sama ada berbaloi ataupun tidak.

Untuk memudahkan anda, berikut adalah antara beberapa harga yang ada untuk peranti ini di Lazada. Anda boleh tengok sendiri dan kalau sesuai dan kena dengan bajet anda, boleh dapatkan satu;

1 KLIK Untuk Pilihan Mate 10

2 Nak Lebih banyak pilihan Untuk Anda Survey Harga – KLIK SINI

Ini adalah antara pilihan yang ada untuk peranti ini di pasaran sekarang. Apapun, banyak lagi pilihan lain yang ada, buat pilihan dan pilihlah yang paling berbaloi dengan apa yang anda cari. Dengan itu, lebih mudah untuk anda dapatkan pilihan yang paling sesuai yang anda mahukan.

Kekurangan dan Kelebihan Mate 10 – Smarphone Jenama Huawei Terbaik

Ianya didatangkan dengan kapasiti bateri yang besar iaitu 4000mah yang merupakan antara yang besar untuk anda. Kalau meman anda sering menghadapi masalah bateri, memang anda boleh menggunakan telefon ini untuk pelbagai kegunaan. Walaupun kapasiti bateri yang besar, ianya juga didatangkan dengan teknologi pengecasan pantas bagi membolehkan anda mengecas bateri pada kadar yang lebih pantas daripada biasa. Anda juga boleh menggunakan telefon ini sehari suntuk secara aktif, kalau telefon anda memang mempunyai masalah bateri, tiada masalah untuk anda cuba sendiri jenama yang ini.

Peranti Mate 10 mempuyai RAM 4GB dengan 64GB storan manakala Mato 10 Pro mempunyai 6GB dan ruangan storan 128GB. Kalau anda memang mencari peranti yang mempunyai ruangan storan yang besar, ini adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh cuba.

Kedua-dua peranti ini hadir dengan skrin besar 6 inch dengan fullview, Selain itu juga, ianya hadir dengan rekaan dwilensa untuk gambar yang lebih cantik dan menarik. Kalau anda ingin menangkap gambar dengan peranti ini pun tiada masalah, boleh cuba sendiri dan lihat hasilnya.

Untuk lebih gambaran, boleh tengok video di bawah

Apapun, kalau memang anda mempunyai bajet untuk memiliki telefon ini, boleh dapatkan sekarang. Kami paling rekemen untuk anda dapatkan di Lazada kerana harganya yang lebih murah dan lebih berbaloi.

Leave a Reply