57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Pilihan Harga Huawei Mate 9 di Malaysia

Huawei memang satu jenama yang tidak asing lagi dalam arena smartphone di Malaysia. Ianya hadir menawarkan peranti pada harga yang murah dan mempunyai speasifikasi yang baik dan berkualiti. Banyak pilihan telefon huawei yang anda boleh dapatkan di Malaysia pada harga yang sangat berbaloi.

Kali ini, kami ingin berikan beberapa info berkenaan dengan harga Huawei Mate 9 di Malaysia yang merupakan antara peranti berkuasa pada harga terbaik dan mampu beli. Ianya adalah antara pilihan peranti berkualiti untuk anda dapatkan. Juga, kami akan berkongsi tips-tips pemilihan telefon pada harga terbaik dan cara untuk dapatkan peranti ini pada harga yang sangat murah dan berbaloi.

Sebagai pengguna, keputusan ditangan anda untuk memilih adakah peranti ini sesuai untuk anda ataupun sebaliknya. Anda juga ada pilihan lain untuk peranti berkualiti kerana tidak semestinya Huawei, banyak lagi pilihan lain yang berbaloi untuk anda fikirkan.

Pilihan Model Mate 9 Terkini

Siapa yang tidak mahu peranti original daripada jenama ini pada harga yang lebih murah daripada pasaran? Ianya adalah sangat berbaloi untuk anda dapatkan peranti seperti ini pada harga di bawah harga yang pasaran tawarkan. Juga, kalau anda nak tahu berapakah harga terkini smartphone Mate 9 daripada Huawei ini, berikut adalah antara pilihan terbaik yang kami cadangkan kepda anda;

1 Mate 9 Berkuasa Tinggi Dengan Speasifikasi Terbaik

2 Murah dan Berkualiti Model Mate 9 – KLIK Untuk lebih lanjut

3 Pilihan Peranti Huawei Yang ada – Model Berkuasa dan Terbaik

Huawei adalah antara peranti yang datang dengan speasifikasi yang sangat baik dan sangat berkualiti untuk anda cuba dapatkan. Ianya adalah antara pilihan yang berbaloi terutama kalau anda mempunyai bajet untuk memiliki peranti ini.

Speasifikasi Huawei Mate 9 Terbaik

Huawei ini datang dengan speasifikasi yang sangat bagus juga harganya antara yang terbaik di pasaran sekarang. Ianya datang dengan 32GB ataupun 64GB storage, ruangan yang besar untuk menyimpan file-file berkaitan dengan anda. Juga ada tambahan micro SD untuk menambah storan dalam telefon anda.

Mate 9 hadir dengan skrin 6inch FHD. Screen yang besar ini memang sangat berbaloi untuk anda yang perlukannya. Mudah untuk melakukan kerja-kerja yang berkaitan dengan perniagaan anda ataupun untuk tujuan peribadi. Kepada yang perlukan screen yang besar itu, ini adalah antara pilihan yang terbaik untuk anda.

Ianya hadir dengan 3GB ram, dan dari segi processor pula, ianya hadir dengan Kirin 960 8 Teras yang memudahkan anda untuk melakukan pelbagai tugasan dengan mudah dan cepat. Ianya hadir dengan 4000 mAh dengan fungsi supercharge yang memudahkan anda mengecas peranti anda dengan cepat dan mudah. Menerusi supercharge ini, anda boleh mendapat 58% kapasiti bateri untuk hanya 30 minit masa pengecahan.

Kamera Berkuasa Untuk Pelbagai Altiviti Mengambil Gambar

Kamera Mate 9 agar berkuasa dan membolehkan anda mengambil dan menjadi seorang jurugambar amateur. Ianya hadir dengan 20MP kamera belakang dan 12MP kamera depan. Anda boleh scan dokumen ataupun mengimbas kad nama dengan mudah daripada kamera Mate 9 ini. Serta pelbagai lagi fungsi menarik lain yang anda boleh gunakan untuk mendapatkan gambar berkualiti dan terbaik.

Pilihan Telefon Berkualiti Terbaik di Pasaran

Ianya adalah antara pilihan peranti telefon berkualiti untuk pelbagai kegunaan. Ruangan storan, cip lapan teras, kamera berkuasa dan pelbagai lagi fungsi lain menjadikan Mate 9 adalah antara pilihan peranti berkuasa yang sangat berbaloi untuk anda dapatkan kalaua anda mempunyai bajet untuk memiliki peranti ini.

Jangan risau sekiranya anda tidak mempunyai bajet yang besar kerana anda masih boleh lagi mendapatkan peranti berkuasa lain pada harga yang lebih murah. Memang pilihan di tangan anda.

Leave a Reply