57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Huawei Nova 2i – Pilihan Termurah Sekarang

Teknologi dalam pembuatan telefon pintar ini semakin lama semakin berkembang dan banyak produk baru diperkenalkan. Kini, kami ingin berikan review berkenaan dengan spreasifikasi dan harga Huawei Nova 2i di Malaysia. Ianya merupakan antara beberapa pilihan terbaik smartphone daripada Huawei dan yang pentingnya adalah ianya berbaloi. Ianya tidak lari jauh dengan speasifikasi dan harga Huawei Mate 10.

Kepada anda yang inginkan telefon pintar berkuasa pada harga yang mampu beli, ini adalah antara telefon yang kami rekemen untuk anda dapatkan terutama kalau anda mempunyai bajet untuk memiliki telefon ini. Kalau anda masih lagi sedang survey telefon apa yang terbaik, boleh tengok telefon ini dan harganya di pasaran sekarang.

Berapa Harga Nova 2i Ini?

Nova 2i ini adalah antara telefon yang mempunyai speasifikasi yang bagus pada harga yang tidak terlalu mahal. Kalau anda mahukan fungsi, ini adalah apa yang anda cari terutama kalau anda mahukan telefon yang mempunyai 4 kamera. Ya, telefon ini mempunyai 4 kamera dan dicipta untuk menghasilkan gambar yang cantic dan menarik.

Kalau anda nak tahu harga sebenar peranti ini, kami rekemen untuk anda lihat sahaja secara online kerana memang harga peranti pintar seperti ini kerap berubah-ubah mengikut masa dan keadaan. Harga telefon ini mungkin tidak sama semasa ianya dilancarkan dengan semasa anda membaca artikel ini. Apapun, kalau anda nak survey berapa harga peranti ini, boleh tengok beberapa pilihan yang ada di bawah ini untuk anda mandapatkan info lebih lanjut;

1 Nova 2i Harga Terkini – KLIK SINI Untuk Info lanjut

2 Pilihan Lain Untuk Nova 2i

Ini adalah antara beberapa pilihan yang anda ada untuk telefon berkualiti dan terbaik. Pada mula telefon ini dilancarkan di Malaysia, ianya berharga RM1299 dan ianya mungkin tidak sama ketika anda sedang membaca artikel ini. Cara terbaik, tengok pilihan yang ada di Lazada.

Speasifikasi Huawei Nova 2i – Kekurangan dan Kelebihan

Apa yang menarik berkenaan dengan peranti pintar ini adalah ianya dihasilkan dengan menggunakan 4 kamera. 2 kamera di bahagian hadapan dan 2 kamera di bahagian belakang untuk menghasilkan gambar yang lebih cantik dan menarik. Kamera depan dengan 13MP dan 2MP memang menghasilkan gambar yang cantic ketika selfie. Tidak kurang juga kamera belakang 16MP dan 2 MP yang direka untuk menghasilkan gambar yang lebih menarik dan sempurna. Berita baik, anda boleh menjadi jurugambar professional dengan kamera dari peranti Nova ini.

Perkara unik lain adalah ianya mempunyai pengimbas cap jari di bahagian belakang telefon ini. Telefon ini didatangkan dengan 5.9inch skrin dan hadir dengan skrin fullview 1080 x 2160. Ianya boleh dikatakan telefon termurah yang hadir dengan fungsi fullview.

Dari segi speasifikasi lainnya, ianya hadir dengan pemprosesan buatan sendiri Kirin 659. Ianya hadir dengan 4GB Ram dan 64GB internal storage bagi membolehkan anda untuk memuatkan banyak file dan aplikasi yang menarik. Ianya juga membawakan bateri yang berkapasiti 3340 mAh yang pada kami, mempunyai kapasiti yang besar untuk keguaan anda.

Memang speasifikasi telefon ini agar besar dan kena dengan harganya, pastinya, ianya akan menjadi saingan hebat kepada peranti berkualiti lain seperti Vivo V7, Oppo F5 dan juga Asus Zenfone 4. Apapun, pilihan di tangan anda dan buatlah pilihan yang terbaik untuk telefon pintar yang anda mahukan.

Adakah Ini Yang Anda Cari?

Memang akhirnya akan terpulang kepada anda untuk membuat pilihan yang mana yang terbaik untuk peranti yang anda mahukan. Apapun, kalau memang anda mencari telefon baru dan bajet anda sesuai untuk peranti ini, boleh cuba dan dapatkan di pasaran sekarang. Kami paling rekemen untuk anda dapatkan di Lazada kerana harganya yang murah dan kompetatif dengan harga pasaran.

Leave a Reply