57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Huawei P10 di Malaysia – Kekurangan dan kelebihan

Kali ini, arenadigital ingin membawakan info berkenaan dengan harga Huawei P10 terkini di pasaran. Jenama dari China ini hadir dengan menawarkan gajet mampu beli dan mempunyai speasifikasi yang sangat bagus.

Ianya adalah pilihan peranti berkualiti pada harga yang berpatutan. Datang dengan teknologi terkini dan satu lagi berita baik adalah, ianya akan mula dijual di Malaysia sekitar Mac 2017. Jika anda sedang menantikan peranti pintar pada harga berpatutan dan berbaloi untuk anda dapatkan, model P10 adalah antara alternatif terbaik yang ada di pasaran

P10 – Spesifikasi dan Harga Terkini di Malaysia

Tentu ramai yang ingin tahu berkenaan dengan harga dan speasifikasi terkini dari model P-10. Sebelum kami pergu lebih jauh untuk model ini, sedikit info dan harga terkini Huawei ini anda boleh dapatkan di bawah.

>>Harga Terkini  P10 Lite – KLIK Untuk Speasifikasi dan Harga

>>Harga Terkini P10 – KLIK Untuk Lebih Info

>>Harga Terkini P9 Lite

Gergasi telefon dari China melancarkan P10 lite, pro dan biasa pada harga yang berbeza. Boleh tengok di atas untuk maklumat lebih lanjut.

Pembelian secara online ini memang membolehkan anda untuk mendapatkan peranti terbaik pada harga yang mampu beli. Lagipun, pembelian secara online ini memang memudahkan kerana anda hanya perlu order dan memilih pelbagai barangan yang dijual kemudian, selepas membuat pembelain, barangan akan terus sampai ke rumah. Memang satu deal pembelain yang bagus dan terbaik.

Detail Speasifikasi Terkini P-10

Huawei datang dengan speasifikasi yang menarik, Ianya didatangkan dengan skrin sebesar 5.1 inch yang pada masa yang sama mengekalkan saiz skrin model P9 seperti sebelum ini. Selain itu, cip pemprosesan untuk P-10 pula adalah HiSilikon Kirin 960 8 teras memang memberikan kepuasan dalam melakukan fungsi multitasking. Ram sebesar 4GB dipadankan dengan 32 GB / 64GB storan data memang memberikan ruangan untuk menyimpan pelbagai data. Untuk tambahan, anda boleh menambah storan data sehingga 256GB melalui Micro SD.

Huawei P10 pada kali ini memberikan ruangan bateri 3200 mAh dan pada masa yang sama menyokong pengecasan pantas melalui USB type C port. Dari segi kapasiti kamera pula, ianya didatangkan dengan 12MP + 20MP kamera utama dan 8MP kamera hadapan. Sensor 20MP ini akan mengambil gambar dengan imej hitam putih dan 12MP pula akan mengambil gambar dengan imej berwarna, Gabungan daripada kedua-dua kamera ini akan menghasilkan imej yang lebih terang dan menarik.

Model ini didatangkan dengan fungsi kalis percikan air dan anda tidak perlu risau juka tertumpah makanan ataupun air di atas skrin. Menjadikan peranti P10 ini tahan lasak dan pilihan kepada mereka yang inginkan peranti berkualiti dan tahan lasak.

Telefon dan Harga Terbaru Model P10 Memang Berbaloi

Kalau anda mahukan peranti yang tahan lama dan pada masa yang sama memberikan kelebihan yang menarik, anda boleh mencuba untuk mendapatkan P10 ini. Tetapi, kalau anda inginkan jenama dari China pada harga yang lebih murah sedikit, Huawei P9 atau model lama yang lain adalah antara alternatif terbaik yang anda boleh cari dan dapatkan.

Sekali lagi, kami tetap menyarankan anda untuk mendapatakan peranti yang berkualiti agar tahan lama dan dapat digunakan untuk jangka masa yang lama. Jenis P10 adalah antara peranti yang berbaloi untuk anda dapatkan dengan harga dan speasifikasi yang diberikan. Datang dengan beberapa pilihan model yang terkini dan jika anda mempunyai bajet untuk memiliki P10, memang disarankan untuk anda dapatkan satu. Kerana harga model terbaru dari P10 ini memang berbaloi untuk dimiliki.

2 Comments

    • arenadigital June 6, 2017 Reply

Leave a Reply