57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Huawei P9 Malaysia Terkini

Banyak peranti pintar yang sudah mula dijual di Malaysia dan antara yang menjadi bualan adalah harga Huawei P9 Malaysia. Huawei P9 telahpun mula di jual di Malaysia pada 28 Mei 2016 dan sehingga kini, permintaan terhadap smartphone Huawei model P9 ini adalah begitu baik sekali. Ianya adalah peranti pintar yang mempunyai kapasiti yang tinggi dan ditawarkan pada harga yang jauh lebih murah daripada gergasi telefon pintar yang lain.

Huawei P9 ini djual dalam 3 jenis warna yang berbeza iaitu Emas Prestij, Kelabu Titanium dan Perak. Selain itu juga, anda juga boleh mendapatkan harga Huawei P9 lite yang merupakan model yang lebih rendah dari segi speasifikasinya di pasaran. Pada kali ini, kami akan berikan beberapa maklumat penting berkenaan dengan telefon pintar Huawei model P9 ini dan di mana yang anda boleh dapatkan model ini pada harga yang murah dan terbaik di pasaran.

Berapa Harga Huawei P9 di Malaysia yang terkini

Disebabkan oleh speasifikasi yang ditawarkan oleh model P9 ini adalah sangat menarik, memang ramai yang nak tahu berapa harga terkini peranti ini di pasaran. Harganya sentiasa berubah dan kalau anda nak tahu berapa harga peranti pintar ini di pasaran, berikut adalah beberapa tips yang kami boleh berikan kepada anda untuk membuat survey ringkas berkenaan dengan harga peranti pintar ini.

Cara paling mudah dan murah adalah dengan memeriksa harga peranti pintar ini secara online. Tempat terbaik untuk anda membuat pemeriksaan adalah di Lazada. Lazada memang terkenal dengan pelbagai barangan yang dijual pada harga yang terkini dan berkualiti. Ianya termasuk peranti pintar Huawei P9 ini. Boleh tengok harga peranti ini di ruangan bawah.

1 Huawei P9 Plus 64GB Gold – KLIK untuk harga dan speasifikasi terkini.
2 P9 Huawei Titanium Grey – Klik untuk lihat harga terkini di Lazada
3 Huawei P9 Lite – KLIK untuk harga terkini dan terbaik
4 Huawei P9 Lite – Antara Spesifikasi terbaik dengan harga mampu beli

Ini adalah antara beberapa peranti yang ada di lazada. Memang Lazada memberikan banyak informasi dan harga yang terkini untuk peranti pintar ini. Adalah lebih berbaloi kalau anda dapat membeli Telefon pintar yang anda mahukan ini di Lazada. Dengan itu, anda memang mendapat penjimatan yang sangat berbaloi.

Tidak terhad kepada Huawei, anda masih boleh membuat pelbagai survey untuk peranti pintar Huawei dan pelbagai lagi peranti lain di Lazada. Ada bermacam jenis peranti yang anda boleh pilih berdasarkan kepada bajet anda sendiri. Kalau misalkata, memang bajet anda kena dengan harga Huawei P9 ini, memanglah sangat digalakkan untuk anda untuk membuat pembelian.

Memang berbaloi untuk anda dapatkan peranti Huawei P9 ini di pasaran. Boleh dikatakan yang, peranti ini mempunyai harga yang jauh lebih murah berbanding dengan speasifikasi yang ditawarkan. Ini membolehkan pengguna mendapat yang terbaik berdasarakan kepada apa yang mereka beli.

Apapun, terpulang kepada anda, jika anda masih membuat survey teruskan usaha anda. Tetapi suka kami nak ingatkan yang, kalau nak buat survey harga, cuba bandingkan harga di lazada dengan harga di kedai-kedai biasa berdekatan dengan tempat anda. Kebiasaannya, harga di Lazada adalah lebih murah. Kalau Huawei P9 ini memang kena dengan bajet anda, kami memang menggalakkan anda untuk dapatkan satu di pasaran. Memang sangat berbaloi dan puas hati.

Leave a Reply