57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga iPhone 5 sekarang bawah RM1000

Ramai yang mencari harga iPhone 5 sekarang ini kerana apabila iPhone mengeluarkan produk barunya, pasti harga iPhone untuk model lama akan jatuh. Kalau anda memang tidak kisah sama ada model yang anda mahukan itu model lama atau model baru, memang tiada masalah untuk anda cuba dapatkan iPhone 5 kerana sekarang ini memang harganya jauh lebih murah berbanding dengan harga mula-mula ditawarkan dahulu.

Dari segi speasifikasi pula, ianya adalah speasifikasi terkini dengan harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Jadi, pada kali ini, ArenaDigital.my ingin membawakan kepada anda tips penting dan cara untuk mendapatkan harga iPhone 5s terkini dan murah berbanding dengan harga di pasaran. Juga, tempat terbaik untuk anda cuba dapatkan iPhone 5 Malaysia original ini pada harga yang mampu milik.

Di mana nak dapatkan iPhone 5 terkini di pasaran

Model iPhone terkini seperti iPhone 7 memang mudah untuk dimiliki, anda boleh ke kedai Apple berdekatan untuk dapatkannya. Untuk iPhone model yang lama sedikit, agak sukar untuk anda dapatkannya. Kalau ada pun, untuk harga iPhone 5 second ataupun terpakai memang ada di pasaran. Untuk memudahkan anda, ada beberapa tempat yang anda boleh pergi untuk anda dapatkan iPhone 5 atau model yang bukan terkini ini secara online sahaja. Kelebihannya, anda boleh mendapatkan iPhone model lama dan juga model baru secara online sahaja, anda order dan barang yang anda nakkan itu akan terus sampai ke rumah.

Saya rekemen untuk anda dapatkan di Lazada. Berikut adalah 4 jenis harga iPhone 5 sekarng ini dengan harga paling terkini di Lazada;

1 iPhone 5 berkapasiti 16GB Terbaik – White – KLIK untuk detal spesifikasi dan harga

2 iPhone 5 kapasiti 16GB – Black – KLIK untuk harga iPhone terkini di Lazada

3 iPhone 5 berkapasiti 32 GB – Antara yang paling berbaloi di Lazada

4 iPhone 5 kapasiti 32GB – Untuk info lanjut, boleh KLIK LINK INI

Memang terbaik dan berbaloi untuk anda dapatkan. Berikut adalah speasifikasi iPhone 5 yang ada di pasaran untuk anda dapatkan.

Tidak terhad kepada model yang lama, anda juga boleh mendapatkan model iPhone terbaru di pasaran. Antaranya adalah iPhone 7 yang kami dah berikan maklumat secara lebih terperinci di SINI.

Selain itu juga, selain daripada telefon pintar jenama Apple ini, masih banyak lagi pilihan smartphone yang ada di Lazada. Tetapi, kalau memang anda nakkan telefon berjenama Apple, dan mempunyai bajet untuk membeli iPhone 5 ataupun iPhone 6, memang boleh dapatkan peranti iPhone 5 ini di pasaran. Harganya masih lagi murah dan berbaloi untuk anda dapatkan. Selain Apple, jenama lain yang terkemuka seperti Samsung, Oppo dan lain-lain pun anda boleh dapatkan di pasaran. Yang paling penting adalah, anda berpuas hati dengan apa yang anda dapatkan dan berbaloi untuk anda gunakan iPhone tersebut untuk satu jangka masa yang lama.

Beli Telefon Yang Berbaloi dan Tahan Lama

Jenama Apple memang satu jenama yang tidak asing lagi di dalam dunia peranti pintar. Anda boleh dapatkan pelbagai jenis peranti pintar ini pada harga terbaik terutama kalau anda beli secara online di Lazada. Apapun, kalau anda nakkan peranti pintar yang tahan lama dan berkualiti, jenama Apple adalah salah satu daripada peranti yang anda patut fikirkan. Kalau memang kena dengan bajet anda, memang digalakkan untuk anda mencuba. Kalau harga peranti pintar ini tidak kena dengan bajet anda dan anda mahukan peranti yang lebih murah sedikit, jangan bimbang, banyak pilihan yang anda boleh dapatkan di Lazada.

Sememangnya, Lazada memberikan banyak pilihan peranti pintar pada harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Sebagai contoh, harga iPhone 5 sekarang yang berdasarkan kepada harga pasaran sebenar. Pastinya, sebagai pengguna, anda memperolehi banyak manfaat daripada peranti yang anda dapatkan. Dapat baranga original pada harga yang mampu milik. Memang terbaik.

Leave a Reply