57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga iPhone 6 Murah di Malaysia

iPhone memang mempunyai peminatnya yang tersendiri dan terbaru, antara peranti yang digemari walaupun sudah ada model baru adalah iPhone 6 Murah di Malaysia. Dari segi harga, ianya telahpun mengalami penurunan kerana telah adanya iPhone 7 yang baru di pasaran. Kepada peminat iPhone yang tidak kisah sama ada anda inginkan model lama ataupun model baru, memang sekarang adalah masa yang sesuai untuk anda mendapatkan iPhone 6s ini pada harga yang jauh lebih murah daripada harga yang anda dapatkan semasa ketika mula-mula keluar dahulu.

Yang paling penting adalah, anda gunakan model iPhone daripada Apple ini tak kira model apa dan model baru. Untuk pengetahuan anda, model iPhone 6 ini tidak banyak di pasaran sekarang ini kerana sudah ada model iPhone yang terbaru. Tetapi, kalau anda berminat dengan iPhone model 6 ini, ada beberapa tempat yang boleh anda pergi untuk mendapatkan model iPhone ini pada harga yang mampu beli dan terbaik.

Tips Nak Dapatkan iPhone 6 Murah

Nak dapatkan iPhone 6 ini sebenarnya tidak susah kalau anda beli secara online di pasaran. Kalau anda cari di Autorised dealer, memang ada kemungkinan yang iPhone 6 yang anda cari sudah tiada lagi di pasaran. Mungkin, anda kena pergi ke beberapa Autorised dealer baru anda boleh berjumpa dengan apa yang anda cari. Untuk itu, saya lebih rekemen untuk anda dapatkan sahaja secara online. Lebih mudah dan menjimatkan masa.

Untuk harga iPhone 6 terkini di pasaran, saya cadangkan untuk anda ke Lazada. Sebenarnya, banyak barangan yang dijual di Lazada termasuklah iPhone 6 dan model-model iPhone yang baru dan lama. Semua anda boleh dapatkan dengan mudah di Lazada. Khusus untuk mereka yang ingin tahu harga iPhone 6, boleh KLIK SINI UNTUK Dapatkan harga Iphone 6 di pasaran.

Antara speasifikasi yang hadir untuk iPhone 6 adalah seperti berikut;

  • 8MP Main Camera
  • 1.2MP Front Camera
  • 4.7-inch LED-backlit IPS LCD
  • GPRS / EDGE / Wi-Fi / Bluetooth v4.0
  • Non-removable Li-Po 1810 mAh battery
  • 1 GB RAM

Boleh check spek yang lebih detail di SINI

Kena dengan bajet anda? Kalau kena dan kalau anda tidak kisah untuk gunakan iPhone model lama sedikit daripada sekarang, memang saya galakkan untuk anda dapatkan terus iPhone 6 ini. Harganya memang terkini dan dari segi barang pun memanglah original. Terbaik di pasaran.

Tidak lupa juga, selain daripada iPhone 6 ini, masih banyak lagi model iPhone lama dan baru yang lain yang anda boleh dapatkan di pasaran. Anda boleh dapatkan model iPhone yang terkini dan juga keluaran yang lama. Yang pasti, untuk harga iPhone keluaran lama seperti iPhone 6 ini, memanglah sudah turun harga sekarang ini.

Lagi satu, jangan lupa ada banyak pilihan di Lazada sekarang ini. Tidak terhad kepada iPhone, banyak lagi peranti pintar yang anda boleh dapatkan di Lazada pada harga yang berpatutan. Memang berbaloi semuanya, lagipun, untuk deal dan harga boleh dikatakan antara yang murah yang ada di pasaran. Seterusnya terpulang kepada anda sama ada anda inginkan iPhone yang macam mana, kalau nak cari yang murah dan original, memang Lazada adalah tempat terbaik untuk anda dapatkan iPhone.

Barangan Apple Iphone memang berkualiti dan terbaik

Memang tidak dinafikan, barangan Apple sebagai contohnya adalah iPhone adalah antara yang terbaik yang ada di pasaran kini. Ianya merupakan antara peranti yang paling laris di dunia disebabkan oleh speasifikasinya dan ketahanan telefon ini di pasaran. Nasihat saya, kalau anda inginkan peranti ini, memang tidak salah lagi.

Leave a Reply