57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

2 Harga iPhone 7 di Malaysia Terkini

Ramai yang nak tahu berapa harga iPhone 7 di Malaysia. iPhone merupakan pilihan peranti pintar popular dari Apple dan antara yang terbaik setakat ini. Kepada peminat produk Apple, anda boleh survey harga terkini produk Apple ini di pasaran. Tidak terhad kepada iPhone anda juga boleh mendapatkan produk Apple model yang lebih lama pada harga yang lebih murah seperti model 6 ataupun 5.

Kali ini, kami akan berikan beberapa tips untuk dapatkan harga terkini iPhone 7 dan juga cara untuk mendapatkan iPhone ini pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Juga, alternatif yang ada selain daripada barangan daripada Apple ini untuk anda lihat dan bandingkan yang mana yang terbaik berdasarkan kepada bajet dan speasifikasi yang anda inginkan.

iPhone 7 Terkini – Apa Pilihan Terbaik Yang Ada

Banyak pilihan peranti Apple ini untuk anda dapatkan sekarang ini. Antara tempat yang anda boleh pergi untuk dapatkan iPhone 7 ataupun banyak lagi peranti lain adalah di Lazada. Yang menariknya, anda boleh terus survey harga terkini telefon pintar ini di Lazada. Sebelum kami rekemen beberapa model terkini yang ada di Lazada, untuk memiliki telefon pintar iniini, bajet anda mestilah dalam lingkungan RM3000 dan ke atas, barulah anda boleh memiliki iPhone 7 ini.

iPhone 7 pada kali ini hadir dengan 2 jenis model iaitu 7 dan 7 Plus. kedua-dua datang dengan speasifikasi dan harga yang berbeza. Untuk memudahkan anda, berikut adalah beberapa jenis iPhone yang ada di Lazada untuk anda pilih. Yang menarik adalah, anda boleh survey harga terkini iPhone ini dan boleh bandingkan dengan harga di luar sana.

1 Pilihan iPhone 7 Terkini – KLIK Untuk survey harga

2 iPhone 7 Plus – KLIK Untuk harga terkini dan speasifikasi terkini

Ada banyak lagi pilihan selain daripada 2 model di atas. Anda juga boleh memilih berdasarkan kepada warna dan model. Untuk mengelak daripada mendapat produk yang tidak original, peniting untuk anda lihat komen dan feedback daripada pembeli di Lazada, daripada feedback itu, barulah dapat tentukan sama ada barangan tersebut berkualiti ataupun sebaliknya.

Walaupun iPhone 7 ini berharga agak tinggi, tetapi memang ianya mempunyai peminatnya yang tersendiri. Kepada anda yang merupakan peminat iPhone ataupun barangan Apple lain seperti Macbook ataupun ipad, memang tiada masaalah untuk dapatkan iPhone ini kerana menurut pengalaman kami, memang tiada masalah untuk gunakan iPhone untuk jangka masa yang panjang.

Alternatif Yang Ada Untuk iPhone 7

Selain daripada model dari Apple ini, ada lagi ke alternatif yang ada di pasaran sekarang? Kalau anda mempunyai bajet yang lebih rendah daripada harga iPhone ini, memang kami galakkan untuk anda cuba lihat Oppo R9 dan juga Huawei P10. Memang ianya adalah antara alternatif terbaik untuk iPhone dan yang lebih menarik adalah, harganya yang lebih murah sedikit daripada iPhone.

Tetapi, kalau anda memang mahukan model ini ini pun tiada masalah kerana iPhone ini memang terkenal dengan kualiti. Memang, alang-alang memakai, biarlah berbaloi dan tahan lama.

Inilah info berkenaan dengan barangan Apple di Malaysia terkini. Harap anda boleh teruskan membuat survey untuk iPhone-7 dan kalau anda mempunyai bajet yang lebih rendah, jangan risau kerana masih ada banyak lagi alternatif lain yang mempunyai speasifikasi yang lebih kurang sama dengan jenama Apple model 7 tetapi ditawarkan pada harga yang lebih murah.

Leave a Reply