57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga iPhone 7 Malaysia Bawah RM3000

Ramai yang mencari harga iPhone 7 Malaysia sekarang ini dan untuk pengetahuan anda, harga iPhone 7 telah berubah-ubah dan dikemaskini pada hari ke hari. Kini, anda boleh mendapatkan iPhone 7 dengan harga di bawah RM3000. Barangan yang anda perolehi juga adalah barangan yang original dan terbaik di pasaran.

iPhone telah pun menjadi kegilaan sekarang ini dan iPhone 7 juga merupakan antara salah satu item yang menjadi kesukaan ramai. Bagi peminat iPhone, ataupun yang sedang mencari-cari handphone terbaru, iPhone adalah salah satu peranti yang anda boleh fikirkan jika ingin bertukar. Speasifikasi dan ketahanan yang ada pada iPhone memang diakui. Jadi, pada artikel kali ini, saya ingin memberikan beberapa tips penting untuk anda dapatkan iPhone 7 original di Malaysia dengan harga terkini yang kadangkala jauh lebih murah daripada harga pasaran.

Juga, tempat terbaik yang anda boleh pergi untuk mendapatkan kesemua peranti ini pada harga yang tidak masuk akal.

Berapa dan di mana nak dapatkan iPhone 7 terkini di pasaran?

iPhone 7 telah mengalami penurunan harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Harga permulaan untuk produk iPhone 7 32GB adalah pada RM3199 dan terkini, harga iPhone 7 ini telahpun ada sedikit penurunan. Kalau kena dengan bajet yang anda ada, memang boleh difikirkan untuk anda ambil dan tukar telefon yang baru.

Apapun, untuk anda yang sedang membuat survey berkenaan dengan harga peranti iPhone 7 ini, boleh lihat siap-siap di bawah;

1 iPhone 7 dengan kapasiti 32GB GOLD – KLIK untuk lihat harga terkini di pasaran.

2 iPhone7 Silver dengan kapasiti 32GB – KLIK untuk info dan pembelian.

3 iPhone 7 Dengan Kapasiti 128GB Black- KLIK Untuk info dan harga terkini di pasaran.

4 iPhone 7 Jet Black 128 GB – Terbaik dan berkualiti di pasaran.

Keempat-empat iPhone yang kami senaraikan di atas adalah harga di Lazada. Harga di Lazada adalah sentiasa terkini dan ‘up to date’ berbanding dengan kedai lain di luar sana. Kadangkala, harga di Lazada ini boleh jadi lebih murah daripada harga pasaran. Kalau anda mahukan harga iPhone 7 murah Malaysia, boleh tengod di Lazada, dan kalau bersesuaian dengan apa yang anda mahukan, bolehlah terus order dari sana.

Iphone 7 dan iPhone 7 Plus ini didatangkan dengan kapasiti 32GB, 128GB dan 256GB. Setiap satunya mempunyai harga yang berbeza. Boleh tengok keempat-empat barangan yang saya senaraikan di atas untuk maklumat yang lebih terperinci.

Tidak terhad kepada iPhone 7, masih banyak lagi model iPhone lain yang dijual di Lazada. Kalau anda inginkan model iPhone pada harga yang lebih murah, kenapa tidak beli sahaja model yang sedikit lama, pastinya lebih berbaloi kerana harga peranti iPhone model lama pastinya sudah jauh lebih murah berbanding dengan harganya ketika mula-mula keluar dahulu. Pastinya adalah satu pilihan terbaik yang ada setakat ini.

Tidak terhad kepada semua smartphone jenama Apple ini, pun masih ada banyak lagi pilihan yang ada untuk mode lain seperti Samsung. Tetapi kalau anda memang mahukan jenama Apple dan memang ada bajet untuk membeli peranti pintar iPhone 7 ini, apa salahnya. Alang-alang nak membeli, dapat yang jimat sikit daripada harga pasaran pun sudah sangat berbaloi.

Kalau nak Beli Smartphone Biarlah Berbaloi dan Tahan Lama

Apple merupakan satu jenama yang memang dikenali dengan satu peranti yang berkualiti dan tahan lama. Kalau kena dengan bajet anda, apa salahnya untuk anda dapatkan iPhone. Rata-rata jarang sekali pengguna iPhone menghadapi masalah dengan peranti mereka.

Cukuplah setakat ini, inilah yang paling penting sekali kalau anda inginkan smartphone jenama Apple iaitu harga iPhone 7 Malaysia pada harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Seterusnya terpulang kepada anda.

Leave a Reply