Harga Nokia 3 – Telefon Android Berkuasa Paling Berbaloi

Sekarang ini Nokia pun sudah menggunakan sistem operasi Android dan tidak seperti sebelumnya yang menggunakan sistem operasi windows. Nokia menawarkan beberapa pilihan sistem operasi Android dan antara yang menjadi pilihan adalah harga Nokia 3 yang menjadi tumpuan. Ianya adalah model permulaan untuk telefon daripada Nokia yang menawarkan speasifikasi yang baik dan kena dengan harganya.

Kali ini, kami akan memberikan review kami untuk produk ini dan dimana anda boleh pergi untuk dapatkan info lebih lanjut berkenaan dengan cara untuk mengetahui harga produk ini di pasaran. Juga beberapa tips dan cara untuk mendapatkan telefon ini pada harga yang terbaik dan mampu beli. Sebelum terlupa, anda juga boleh mendapatkan model lagenda 3310 daripada Nokia di SINI. Ianya adalah model yang basic dan berbaloi untuk anda cuba dapatkan.

Harga dan Speasifikasi

Tidak semua kedai ada menjual barangan ataupun jenama Nokia ini kerana ianya boleh dikatakan antara model yang baru sahaja memasuki pasaran Malaysia. Kalau jenama Samsung tu, memang ada banyak pilihan dan banyak kedai yang menjual produk ini, tetapi kalau Nokia, memang tidak semua kedai menjual produk ini.

Untuk itu, kalau anda nak tahu harga terkini Nokia 3 ini, antara pilihan yang ada adalah untuk anda lihat dan dapatkan secara online. Boleh survey beberapa pilihan daripada Nokia 3 ini di Lazada;

1 Pilihan Nokia 3 Terbaik – KLIK Sini Untuk Info Lanjut

2 Senarai Jenama Nok1a – SINI Anda Boleh Pilih Yang Terbaik

Banyak kan pilihan yang ada untuk anda survey. Selain daripada kesemua jenama ini, ada banyak lagi pilihan lain yang berbaloi yang anda boleh dapatkan pada harga terbaik dan mampu beli. Selain darpada jenama Nokia ini pun, banyak lagi jenama lain yang anda boleh dapat di Lazada. Buat pilihan yang terbaik dan kalau anda mahukan model permulaan dan Nokia 3 ini kena dengan bajet anda, apa salahnya untuk anda dapatkan, ianya memang berbaloi.

Speasifikasi Terbaik Nokia 3

Ianya merupakan satu model yang bagus dan kompetatif untuk anda dapatkan. Boleh dikatakan, ianya mempunyai jenama yang tersendiri dan memang Nokia ini terkenal dengan ketahanan telefon, ianya adalah jenama berkualiti dan terbaik yang anda boleh dapat.

Ianya didatangkan dengan screen 5 inch, merupakan skrin yang tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil, sedang-sedang dan sangat sesuai dengan trend masa kini. Ianya didatangkan dengan processor quad-core dengan RAM 2GB. Internal storage pula adalah 16GB dan anda masih boleh menambah kapasiti dalaman ini dengan memory card.

Dari segi bateri pula, ianya didatangkan dengan pilihan 2650mAh. Tidak terlalu besar dan tiada masalah kalau anda dapatkan power bank yang banyak terdapat di pasaran sekarang. Boleh tengok pilihan yang ada di SINI.

Dari segi kapasiti kamera pula, ianya didatangkan dengan kapasiti kamera 10MP belakang dan 8MP depan. Memang sesuai untuk mereka yang mahukan kamera berkualiti dan berbaloi. Yang menjadi tarikan untuk model 3 ini adalah sistem operasi Android dan pada kami, ianya sangat berbaloi untuk anda cuba dapatkan. Jenama Nokia ini sendiri adalah antara faktor yang menjadi tarikan dan sangat berbaloi untuk anda dapatkan.

Kena Dengan Bajet Anda? Berbaloi

Akhir kata, kalau model ini memang kena dengan bajet anda, memang kami galakkan untuk anda cuba sendiri sama ada berbaloi atau sebaliknya. Kalau tak sesua, tiada masalah kerana ada banyak lagi pilihan lain yang berbaloi yang anda boleh lihat dan dapatkan. Sekali lagi, dimana nak beli Nokia 3 ini? Kami rekemen anda dapatkan secara online sahaja, mudah dan cepat dan yang penting sekali, ianya murah daripada sesetengah kedai.

Leave a Reply

Required fields are marked *.