57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Nokia 6 Android – Kami Tunjuk Harga Termurah!

Nokia merupakan satu jenama yang tidak asing lagi dalam arena smartphone di dunia. Ianya pernah mendominasi telefon satu masa dahulu dan kini, disebabkan oleh persaingan yang sengit daripada jenama-jenama telefon dari Korea, China dan juga Apple, ianya terlihat agak sedikit ketinggalan dibelakang. Kini, Nokia cuba membuat “comeback” dengan peranti sistem operasi Android. Disebabkan oleh itu, ramai yang mencari harga Nokia 6 yang merupakan salah satu peranti yang menggunakan kuasa Android.

Kali ini, kami ingin memberikan info penting kepada anda berkenaan dengan telefon ini, dimana anda boleh dapatkan harga yang terbaik untuk telefon anda dan yang paling penting sekali adalah, review berkenaan dengan telefon ini. Harap anda dapat buat penilaian dahulu sebelum membeli telefon ini.

Pilihan Yang Ada Untuk Peranti Pintar Ini

Pertama sekali tempat untuk anda dapatkan peranti ini. Untuk pengetahuan anda, tidak semua kedai telefon ada menjual produk Nokia ini terutama kalau anda ke shopping mall terdekat dengan rumah anda. Ianya masih boleh dikatakan sebagai satu peranti yang baru memasuki pasaran Malaysia. Kalau ada pun, kena ke kedai yang besar-besar seperti di Plaza Lowyatt dan sebagainya.

Kalau misalkata anda tinggal di Ipoh dan ingin ke plaza lowyatt semata-mata untuk dapatkan peranti ini kan boleh dikatakan sebagai membazir masa. Untuk cara yang lebih mudah dan cepat, kami lebih sarankan untuk anda cuba dapatkan secara online sahaja dulu. Pilihan di kedai online pun sangatlah berbaloi dan antara pilihan yang bagus untuk anda dapatkan pada harga yang terbaik dan mampu beli.

Apapun, untuk dapatkan di kedai online, berikut adalah antara pilihan yang anda boleh dapatkan;

1 Nak tengok Nokia 6 Terkini – KLIK Sini Untuk Info Lanjut

2 Pilihan Telefon Jenama Nokia ada di SINI

Lebih mudah pembelian secara online kerana anda hanya membuat pilihan berdasarkan kepada harga yang anda inginkan, dan kemudian, barangan yang anda beli terus sampai ke rumah. Menarik kan. Pilihan telefon pintar pun memang ada banyak dan yang lebih menarik adalah, ianya tidak terhad kepada Nokia sahaja, banyak lagi jenama lain yang anda boleh akses untuk pilihan telefon pintar berkualiti.

Antara jenama yang anda boleh fikirkan adalah jenama Asus ataupun Oppo. Ini adalah jenama yang bagus dan pada masa yang sama memberikan kualtii dan ketahana yang bagus.

Speasifikasi dan kelebihan Nokia 6

Apa kelebihan dan kekurangan Nokia 6 ini? Kelebihan adalah jenama Nokia dan sistem operasi Android yang digunakan. Kalau dari segi speasifikasi, memang anda boleh dapatkan peranti jenama lain pada harga lebih murah terutama daripada Xiaomi. Kalau tak percaya, boleh tengok jenama INI.

Kalau dari segi jenama, memang Nokia sangat dipercayai dan telah berada lama dalam pasaran Malaysia. Appaun, terpulang kepada anda, kalau anda mahukan model ini, memang tiada masalah untuk anda dapatkan di pasaran dan kalau anda mempunyai bajet yang lebih kecil, pun tiada masalah kerana ada banyak lagi pilihan yang ada.

Dari segi speasifikasi, ianya didatangkan dengan skrin 5.5 inch yang merupakan antara kebiasaan telefon pada masa kini. 3GB Ram dan 32GB memori adalah antara yang anda bakal dapat apabila menggunakan telefon ini.

Dari segi kamera pula, ianya mempunyai 20MP belakang dan 8MP depan dan merupakan telefon yang mempunyai kapasiti kamera yang baik. Sangat berbaloi untuk anda gunakan dalam mengambil gambar dan pelbagai aktiviti lainnya.

Inilah serba sedikit berkenaan dengan Nokia 6 yang ada di pasaran. Kalau anda mahukan telefon ini dan kena dengan bajet yang anda mahukan, memang digalakkan untuk anda dapatkan kerana kualiti dan jenama yang ada. Buat pilihan sekarang untuk telefon terbaik yang anda inginkan.

Leave a Reply