57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Harga Nokia 8 Termurah – Dapat Dalam 24 Jam

Berapa harga Nokia 8 dipasaran sekarang ini? Untuk pengetahuan anda, Nokia telahpun melancarkan telefon baru yang menggunakan OS Android berbanding dengan sebelum ini dimana mereka menggunakan OS Windows berbanding dengan Android. Kepada peminat telefon Nokia terutama lagenda 3310 dan lain-lain tu, boleh tengok apa yang Nokia 8 ini tawarkan kepada anda.

Nokia memang mempunyai peminatnya yang tersendiri dan pada kali ini, ianya datang dengan menggunakan system operasi Android berbanding dengan sebelumnya. Ianya datang dengan peranti Nokia 3, 6 dan terkini ianya datang dengan versi yang lebih terkini iaitu 8. Apapun, kali ini Nokia 8 pasti tidak akan mengecewakan anda terutama yang dah serasi menggunakan jenama ini sebelum ini. Apapun, pilihan ditangan anda.

Apa Yang Menarik Untuk Nokia 8 Kali Ini?

Sebelum kami menjawab kepada persoalan apa yang menarik untuk Nokia 8 pada kali ini, terlebih dahulu, kami ingin memberikan pilihan untuk anda khusus yang mahukan peranti ini pada harga terbaik dan mampu beli. Nokia ini tidak seperti Samsung dan tidak semua kedai ada menjual peranti ini.

Untuk itu, pilihan terbaik adalah untuk anda mendapatkan secara online sahaja pada harga yang terbaik dan mampu beli. Lebih mudah untuk anda mendapatkan secara online kerana anda hanya membuat tempahan dan barangan yang anda beli terus sampai ke rumah tanpa perlu pergi ke kedai-kedai telefon berdekatan.

Untuk memudahkan anda, berikut adalah antara beberapa pilihan yang anda untuk Nokia 8 ini, boleh tengok apa pilihan yang anda;

1 Pilihan Nokia 8 Local Version

2 Nak Global Version – Tengok SINI Harga Terbaik

3 Pilihan Telefon Jenama Ini – Tengok SINI Untuk Info

Lebih menarik, tidak hanya Nokia, anda boleh mendapatkan banyak pilihan peranti lain selain daripada Nokia pada harga yang terbaik dan mampu beli. Semuanya hanya di hujung jari dan pilihan di tangan anda untuk Nokia terbaik dan berbaloi.

Kelebihan dan Kekurangan Nokia 8 Ini

Peranti daripada Finland ini memang mempunyai kekurangan dan kelebihan yang tersendiri. Ianya hadir dengan Qualcom terhebat masa kini dengan Snapdragon 835 yang didatangkan bersama dengan 4GB RAM dan juga 16 GB Internal storage. Lebih menarik, anda boleh gabungkan internat storage ini dengan MicroSD. Nakkan peranti yang baik pada harga yang berpatutan, ini adalah antara pilihan yang baik untuk anda cuba sendiri.

Ianya unik kerana kedua-dua kamera depan dan belakang hadir dengan 13MP F2.0. Selalunya, banyak telefon yang hanya mempunyai kamera belakang yang lebih berkuasa berbanding dengan kamera hadapan. Apapun, memang menggunakan kamera ini, anda boleh mengambil gambar yang semi-pro.

Bateri pun adalah antara yang mempunyai kapasiti yang besar dengan 3090mAh. Kalau tak cukup, boleh gunakan powerbank. Ianya juga didatangkan dengan fungsi quickcharge yang memang membantu anda mengecas telefon anda dengan cepat dan pantas dengan teknologi Qualcomm Quickcharge 3.0. Ianya boleh dikatakan sebagai salah satu peranti yang berkuasa yang tidak jauh beza dengan Samsung Galaxy S8. Malahan, harga yang ditawarkan pula boleh dikatakan sebagai antara yang termurah di pasaran berdasarkan kepada speasifikasi yang ditawarkan.

Berbaloi Ke?

Berbaloi atau tidak itu bergantung kepada anda. Kalau memang anda yakin dengan jenama Nokia ini, memang boleh teruskan untuk dapatkan di pasaran. Tidak dinafikan yang ada pilihan lain selain daripada Nokia 8 ini daripada jenama China, tetapi kalau memang harga peranti ini kena dengan bajet anda, apa salahnya untuk anda beli. Berbaloi, tahan lama dan mudah digunakan, inilah pengalaman saya menggunakan Nokia.

Pilihan ditangan anda dan buatlah piliha dengan bijak berdasarkan kepada bajet dan harga yang anda inginkan.

 

 

 

Leave a Reply