57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga OnePlus 5 & Speasifikasi Terkini

Oneplus merupakan syarikat yang tidak asing lagi dalam arena smartphone di dunia. Jika di Malaysia, namanya tidaklah sepopular Xiaomi, Oppo ataupun Vivo tetapi kualiti telefon yang diberikan boleh dikatakan antara yang terbaik yang pernah ada di pasaran. Terkini, ianya hadir dengan Oneplus 5 dan pada artikel kali ini, kami akan cuba mengupas speasifikasi dan harga Oneplus 5 ini di Malaysia.

Syarikat gergasi dari China ini memfokuskan kepada golongan pertengahan yang mahukan peranti berkualiti pada harga yang berpatutan. Ya, memang anda mendapat value terbaik daripada peranti ini dan untuk memudahkan anda juga, ada beberapa tips untuk anda dapatkan peranti ini pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Buat pilihan dan sebagai pengguna, memang anda boleh memilih yang terbaik berdasarkan kepada bajet anda. Jika anda tidak mempunyai bajet yang besar, banyak lagi pilihan lain yang anda boleh dapatkan pada harga yang anda mahukan.

Pilihan Berkualiti di Pasaran

Memang ada banyak pilihan berkualiti yang ada sekarang ini terutama kalau anda mempunyai bajet yang besar dalam telefon yang anda inginkan. Untuk pengetahuan anda, Oneplus ini mempunyai peminatnya yang tersendiri dan ianya tidak dijual di kedai-kedai telefon. Kalau ada pun, tidaklah banyak. Bagi yang nak tahu apa pilihan yang ada untuk telefon pintar jenama ini, berikut adalah pilihan yang ada secara online di Lazada. Boleh tengok harga yang ditawarkan di SINI.

Berkenaan dengan Oneplus 5

Untuk pengetahuan anda, peranti versi ke 5 ini akan mula dilancarkan di Malaysia pada 8 Julai 2017. Ianya ditawarkan pada harga yang berpatutan dan terbaik berdasarkan kepada bajet yang anda ada. Berikut adalah antara beberapa pilihan terbaik yang ditawarkan di Lazada. Ingin tahu harga peranti ini, boleh lihat beberapa pilihan di bawah;

1 – Pilihan import – KLIK Untuk Info Lanjut

2 – Pilihan original terbaik – KLIK untuk info lanjut di Lazada

Ini adalah antara beberapa pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan di Lazada. Tidak semua kedai ada menjual peranti ini dan cara yang paling mudah dan tidak memeningkan kepada untuk anda dapatkan peranti ini adalah dengan menempah ataupun membuat pembelian secara online di Lazada.

Tidak terhad kepada peranti ini, ada banyak pilihan yang anda boleh dapatkan pada harga yang terbaik dan berbaloi berdasarkan kepada apa yang anda mahukan. Jika kena dengan bajet anda, apa salahnya untuk anda dapatkan peranti ini.

Boleh tengok video di bawah untuk lebih banyak info berguna berkenaan dengan smartphone ini.

Speasifikasi Unik dan Terbaik

Kali ini, ianya memfokuskan kepada fungsi dwi-kamera serta dilengkapi dengan teknologi pengecasan pantas Dash Charga. Dengan ini, anda tidak perlu menunggu terlalu lama untuk mengecas telefon anda berbanding dengan peranti yang tidak menggunakan teknologi ini. Lagipun, ianya didatangkan dengan kapasiti bateri yang besar iaitu 3300mAh.

Ianya juga menggunakan cip Snapdragon 835 dan dan menyokong memori sehingga 8GB RAM. Dari segi skrin display pula, ianya menggunakan 5.5’ super Amoled dan menjadikan peranti anda lebih berkualiti dengan imej yang lebih berbaloi dan jelas. Apapun, kalau anda ingin memiliki peranti ini, memang kami galakkan kerana apa yang telah jenama ini lakukan pada Oneplus 3 mendapat sambutan yang menggalakkan daripada peminat.

Versi 5 kali ini pastinya didatangkan dengan speasifikasi yang lebih menarik untuk anda berserta dengan teknologi terkini di pasaran. Kalau anda inginkan peranti berkualiti dengan teknologi terbaru, memang kami galakkan untuk anda dapatkan yang ini.

Leave a Reply