57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Oppo R7 di Malaysia

Berapa harga Oppo R7 di Malaysia? Oppo secara rasminya melancarkan model R7 dengan pelbagai speasifikasi yang menarik untuk pelbagai tujuan. Kalau anda mencari harga terkini jenama dari China ini di pasaran sekarang ini, anda datang ke tempat yang betul kerana pada kali ini, kami akan berikan beberapa info penting kepada anda yang mencari model R7 di Malaysia.

Selain itu juga, anda juga boleh mendapatkan model ini dengan harga yang terbaik di pasaran. Barang orginal pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Yang paling penting anda sebagai pelanggan mendapat yang terbaik daripada apa yang anda beli. Juga beberapa model alternatif lain selain daripada R-7 ini dan beberapa jenama lain yang anda boleh dapatkan di pasaran.

Harga Oppo Model R7 di Malaysia terkini

Khusus untuk anda yang inginkan harga terkini peranti dari China terkini di pasaran, anda boleh dapatkan harga terkini Oppo R7 DI SINI di pasaran. Berikut adalah beberapa harga peranti model R-7 yang anda boleh dapatkan di Lazada.

Harga Smartphone

Selain daripada itu, ada beberapa alternatif lain untuk Oppo R7. Saya lebih rekemen untuk anda dapatkan Model R9 di SINI. Ianya adalah antara alternatif terbaik yang anda di pasaran. Apapun, untuk pelbagai alternatif Oppo lain juga, anda boleh dapatkan di SINI.

Selain daripada Oppo, masih terdapat banyak lagi pilihan smartphone terbaik berdasarkan kepada bajet anda. Untuk harga peranti model 7 ini, banyak pilihan lain yang anda boleh cari di pasaran ataupun di Lazada. Lebih mudah membuat pembelian di Lazada kerana anda hanya perlu order dan barang yang anda order akan terus sampai ke rumah. Memeudahkan urusan anda bukan!.

Add On Model Ini

Untuk add on kepada Oppo R7, saya rekemen untuk anda dapatkan micro SD di SINI. Ada banyak pilihan Micro SD yang anda boleh pilih untuk menambah storan dalam smartphone anda. Lebih banyak storan, lebih memudahkan anda untuk menyimpan pelbagai data dan banyak lagi perkara lain.

Lagi, saya rekemen anda untuk lihat senarai power bank terbaik yang pernah kami berikan review di SINI. Ianya untuk memudahkan anda untuk menambah kapasiti bateri apabila diperlukan. Sekarang ini memang perlukan power bank terutama kalau di saat-saat kecemasan. Harap, anda boleh memilih yang terbaik untuk power bank anda kerana memang ada banyak pilihan yang anda boleh pilih.

Speasifikasi

Model ini adalah boleh dikatakan sebagai Phablet dengan saiz bateri 6 inch dengan paparan HD penuh. Ianya menggunakan skrin AMOLED dengan Ram bersaiz 3GB. Ruangan storan pula sebesar 32GB dan boleh menambah sehingga 128GB dengan menggunakan Mikro SD.

Ianya datang dengan sokongan DWI SIM yang memudahkan anda untuk menggunakan 2 sim pada masa yang sama. Kamera belakang berkapasiti 13megapixel dan kamera hadapan bersaiz 8 Mega Pixel terbaik di pasaran. Ada banyak ciri-ciri tambahan yang terbaik. Apapun, anda boleh tengok speasifikasi penuh di video bawah.

Yang paling penting adalah anda mendapatkan yang terbaik berdasarkan kepada apa yang anda beli. Belilah yang berbaloi agar anda boleh menggunakan untuk satu jangka masa yang lama. Untuk harga peranti ini, kami rekemen untuk anda lihat di link yang kami berikan di atas untuk maklumat lanjut. Juga speasifikasi yang anda inginkan. Kalau misalkata peranti ini kena dengan bajet anda, memang kami galakkan untuk anda memiliki peranti ini.

Leave a Reply