57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Samsung Galaxy A8 – Smartphone Mampu Milik Terbaik

Sekarang ini memang banyak pengeluar telefon yang ingin mengeluarkan model telefon untuk kelas pertengahan. Bagi kami, apa yang dimaksudkan dengan model kelas pertengahan adalah untuk model yang berharga RM700 sehingga ke RM2500. Untuk model telefon yang berharga RM2500 ke atas itu adalah telefon kelas tinggi atapun dinamakan “high end” smartphone. Untuk itu, kali ini, Samsung yang merupakan salah satu pengeluar daripada Korea ini telahpun mengeluarkan model telefon A8 yang merupakan antara model terbaik yang ada di pasaran untuk kelas pertengahan pada masa kini.

Mungkin disebabkan oleh saingan yang sengit daripada pengeluar telefon dari China, Samsung mengeluarkan model A8 ini untuk memberikan ruang dan peluang untuk pengguna memiliki telefon pintar terbaik pada harga yang lebih murah dan berkualiti. Apapun, kali ini, ini adalah antara beberapa pilihan, harga dan speasifikasi model ini untuk anda pilih. Yang penting, kalau ianya kena dengan bajet yang anda ada, bolehlah pilih untuk kegunaan anda sendiri.

Harga Galaxy A8 Ini

Sebelum pergi lebih jauh berkenaan dengan speasifikasi telefon terbaik ini, yang lebih penting daripada itu adalah untuk anda tahu harga terkini peranti ini di pasaran. Lebih mudah dan murah untuk anda survey peranti dan model ini di pasaran. Lagipun memang mudah untuk survey peranti ini online sahaja berbanding dengan kalau anda ke shopping mall dan buat pembelian dari sana.

Apapun, untuk model ini, kalau anda inginkan harga terkini model ini di pasaran, boleh tengok beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran ini;

1 Samsung Galaxy A8 – Pilihan Harga Terbaik Dari Kedai

2 Nak Lebih Banyak Pilihan – KLIK SINI Untuk Harga Terkini

Pembelian di Lazada adalah jauh lebih mudah dan berbaloi untuk anda dapatkan kerana anda dapat melihat harga terkini peranti ini dan update terkini smarpthone ini.

Pilihan Smartphone di Harga Bawah RM1000

Kalau anda inginkan smarpthone berkualiti pada harga terbaik, memang ini adalah pilihan yang paling kami rekemen untuk anda dapatkan terutama kalau kena dengan bajet yang anda ada. Kalau tidak, anda juga boleh dapatkan pilihan smartphone lain pada harga bawah RM1000 yang ada di pasaran. Untuk alternatif lain, kami rekemen untuk anda baca beberapa pilihan ini untuk smartphone bawah RM1000 yang anda boleh dapatkan. Ini adalah apa yang anda boleh dapat dengan harga RM1000.

Apapun, pilihan dan alternatif memang ditangan anda untuk anda dapatkan yang terbaik berdasarakan bajet anda.

Samsung Jenama Berkualiti

Galaxy A8 ini merupakan smatphone golongan pertengahan pada harga yang berbaloi untuk dimiliki. Ianya hadir dengan 5.6 inch super Amoled screen yang pada kami, sangat berbaloi untuk dimiliki. Juga, ianya didatangkan dengan “full view” yang merupakan trend pilihan telefon pintar pada masa kini. Ianya didatangkan dengan 32GB internal storage dan 4GB RAM. Paling menarik, ianya didatangkan dengan Octa core processor Eyxnos 7885.

Kapasiti kamera pula memang tidak kurang hebatnya, ianya hadir dengan dual kamera hadapan [16MP + 8MP] untuk tujuan selfie dan 16MP untuk kamera belakang. Ianya tidak jauh beza dengan smartphone untuk Selfie yang ini. Ianya juga didatangkan dengan 3000mah bateri yang pada kami, adalah antara bateri yang besar dan berbaloi untuk anda pilih dan dapatkan. Kalau ini apa yang anda cari, boleh dapatkan di pasaran sekarang.

Alternatif Kepada Samsung

Untuk alternatif, kami rekemen untuk anda lihat apa yang Oppo F5 ini tawarkan. Antara alternatif terbaik untuk model ini.

Apapun, pilihan di tangan anda, kalau beli telefon ini dan gunakan sehingga 5 tahun pun tidak mengapa, kerana apa yang ditawarkan adalah antara pilihan yang sangat berbaloi dan terbaik. Gunakan sebaiknya dan alang-alang membeli tu, belilah yang berbaloi untuk anda gunakan.

Leave a Reply