57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Samsung Galaxy Note 8 – Survey Smartphone Anda

Seperti juga Apple, Samsung mempunyai peminatnya yang tersendiri dan terbaru, syarikat gergasi dari Korea ini hadir dengan peranti terbaru dan mempunyai speasifikasi yang terbaik dan hebat. Ramai juga yang tertanya-tanya tentang harga Samsung Galaxy Note 8 ini dipasaran. Apapun, kepada peminat Samsung, ini adalah antara masa yang terbaik untuk anda dapatkan peranti ini pada harga yang terbaik dan mampu beli.

Kepada peminat tegar Samsung, info yang baik untuk anda yang ingin tahu harga produk berkualiti Note 8 ini, kami akan berikan kepada anda harga produk ini dan cara untuk anda membuat survey untuk produk ini. Yang penting adalah, anda mendapatkan barangan yang original pada harga yang terbaik dan mampu beli.

Harga Terkini

Sebagai peminat produk Galaxy Note ini, tentu anda nak tahu harga produk ini di pasaran sekarang. Untuk itu, kami galakkan untuk anda survey dulu harga produk ini di pasaran sekarang sama ada berbaloi dengan harga yang ditawarkan ataupun sebaliknya. Nak buat survey tidak susah, anda boleh lakukan di bawah;

>>Samsung Note 8

>>Pilihan Lain Note 8 Berkualiti

Memang lebih mudah untuk membuat survey secara online sekarang ini terutama untuk pilihan peranti pintar yang ada sekarang. Tidak perlu ke shopping mall, anda boleh ke kedai-kedai telefon berdekatan dan dapatkan harga terkini produk ini pada harga yang terbaik yang anda mahukan. Kalau anda mempunyai bajet yang rendah seperti Rm400(link) ke bawah dan sebagainya, pun tidak perlu risau kerana anda boleh dapatkan peranti pintar pada harga yang anda mahukan di Lazada. Memang pilihan ditangan anda untuk dapatkan produk yang anda inginkan.

Untuk Samsung Note 8 ini, boleh survey harga yang kami cadangkan di atas. Kalau kena dengan bajet anda, apa salahnya untuk dapatkan satu dan guanakan sehingga bertahun-tahun lamanya.

Kelebihan dan kekurangan Galaxy Note 8

Model kali ini memang sesuai dengan harganya dimana ianya menawarkan pilihan berkualiti peranti pada harga yang terbaik dan speasifikasi yang bagus. Ini adalah antara beberapa senarai telefon pintar ini sama ada ianya berbaloi ataupun sebaliknya.

Ianya hadir dengan speasifikasi 8 teras Exynos 8895 dan antara pemprosesan terkini yang ada di pasaran sekarang. Ianya dilengkapi dengan 8GB RAM. Dengan ini, banyak speasifikasi yang dapat dibuka secara serentak apabila menggunakan Note 8 berbanding dengan peranti lainnya. Untuk anda yang merupakan seorang yang multitasking, ini untuk anda.

Dari segi kamere pula, Note 8 menggunakan fungsi dwi-kamera zoom optikal dan hadir dengan 12MP kamera. Penstabil yang hadir pun adalah antara pilihan yang baik dimana, gambar yang tidak kabur apabila digunakan.

Untuk kapasiti bateri pula, Note 8 hadir dengan 3300mah dan merupakan antara peranti yang mempunyai kapasiti bateri yang besar dan tahan lama. Kepada yang memerlukan peranti yang mempunyai kapasiti yang besar, ini adalah antara pilihan yang ada untuk anda.

Ianya juga dilengkapi dengan sistem pengecasan pantas, pengecasan tanpa menggunakan wayar, skring yang hampir memenuhi semua permukaan, kalis air dan lain-lain lagi. Memang satu teknologi yang digunakan sebagai peranti berkuasa pada kali ini. Kalau memang Note 8 ini kena dengan bajet anda, tiada masalah untuk anda gunakan yang penting adalah, ianya berbaloi dan terbaik.

Apapun, pilihan ditangan anda untuk tentuka yang mana satu yang terbaik berdasarkan kepada harga dan speasifikasi yang anda inginkan. Harganya memang merupakan satu kelemahan untuk produk ini, tetapi, kalau memang anda ingin peranti yang tahan lama, ini adalah antara yang anda boleh gunakan bertahun-tahun lamannya.

Leave a Reply