57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Samsung Galaxy Tab 4

Adakah anda mencari harga Samsung Galaxy Tab 4 terkini di pasaran Malaysia? Galaxy Tab merupakan antara tablet keluaran Samsung yang mempunyai ciri-ciri yang unik dan harga yang sangat berpatutan. Salah satu tab terbaik yang anda boleh fikirkan jika kena dengan bajet yang anda ada untuk tablet yang anda mahukan.

Kali ini, kami akan membawakan beberapa review dan informasi penting berkenaan dengan peranti Galaxy Tab 4 ini kepada anda. Termasuklah speasifikasi utama dan juga yang lebih penting dari itu adalah, harga terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran. Harapnya, dengan informasi yang ada ini membolehkan anda membuat pemilihan yang terbaik berdasarkan kepada bajet yang anda ada.

Harga terkini Samsung Tab 4

Jika anda inginkan harga terkini peranti ini, tempat terbaik untuk anda lihat adalah di Lazada. Lazada menawarkan banyak gadjet, tablet juga smartphone pada harga terkini dan biasa lebih murah daripada harga pasaran. Untuk speasifikasi lebih detail dan harga terkini boleh tengok di bawah;

Samsung Galaxy Tab 4 – Harga dan speasifikasi terkini – KLIK Untuk Info

Kalau anda inginkan peranti yang lebih murah seperti jenama dan model yang lain di pasaran, anda boleh dapatkan di SINI. Banyak pilihan smartphone pintar terbaik yang ada di Lazada untuk anda pilih. Lagipun Samsung merupakan antara pengeluar peranti pintar yang ternama di dunia dan antara yang terbaik buat masa ini di pasaran.

Ada boleh memilih banyak pilihan jenama berkualiti daripada Korea ini untuk anda cuba dapatkan di pasaran. Boleh pilih berdasarkan kepada speasifikasi dan harga yang anda inginkan.

Review Tab 4

Apa yang menarik adalah, peranti ini di datangkan dengan screen bersaiz 10 inch antara yang besar di pasaran. Ianya merupakan antara saiz yang boleh memudahkan anda untuk membuat pelbagai tugasan penting dan pelbagai aktiviti lain. Kalau anda memerlukan screen besar, memang boleh fikirkan untuk memiliki table berkuasa ini. Harganya pun boleh dikatakan sebagai satu pilihan yang berbaloi untuk anda fikirkan.

Speasifikasi lain adalah;

  1. Storan 16 GB dan boleh ditambah sehingga 64Gb dengan microSD. Banyak pilihan Micro SD di pasaran.
  2. Ram 1.5GB
  3. Fungsi Wifi

Untuk review yang lebih lengkap, boleh dapatkan informasi di bawah;

Alternatif lain selain daripada Galaxy Tab

Jangan risau kerana anda masih boleh memperolehi alternatif lain selain daripada peranti Samsung ini. Ada banyak lagi pilihan peranti ataupun tablet pintar yang lain untuk anda pilih. Tetapi, kalau anda memang mempunyai bajet untuk memiliki jenis model Galaxy ini, anda tidak perlu tekan SINI untuk dapatkan info peranti yang lebih murah.

Harap anda boleh membuat pemilihan berdasarkan kepada harga dan speasifikasi yang anda inginkan. Beli tablet biarlah berbaloi sebabnya anda mahu gunakan tablet tersebut untuk satu jangka masa yang lama. Kalau beli tetapi beberapa bulan kemudian sudah rosak, memang tidak berbaloi apa yang anda beli itu. Apapun, buat pilihan dan pilihlah tablet terbaik berdasarkan kepada apa yang anda mahukan.

Leave a Reply