57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Samsung J1 di Malaysia

Berapa harga Samsung J1 di Malaysia?. J1 merupakan peranti murah daripada syarikat gergasi Korea ini yang boleh dikatakan sebagai satu peranti mampu beli. Peranti bersepasifikasi rendah ini mula dijual di Malaysia pada harga mampu beli di bawah RM400.

Kali ini, kami akan berikan beberapa info berkenaan dengan harga GALAXY J1 Di Malaysia. Juga tempat terbaik yang anda boleh pergi untuk dapatkan peranti ini pada harga terbaik dan mampu milik. Harap, ianya memberikan pilihan kepada untuk mendapatkan peranti mampu beli pada harga yang terbaik.

Galaxy J1 di Malaysia – Apa Pilihan Yang Ada

Ya, apa pilihan yang ada untuk Galaxy J1 di Malaysia. Memang tidak susah untuk dapatkan model J1 ini kerana ianya memang dijual di kedai-kedai telefon berdekatan. Juga, di shopping mall berhampiran. Tetapi, untuk lebih penjimatan, kami sarankan untuk adan cuba dapatkan di kedai-kedai online. Antara kelebihan kedai online adalah harganya jauh lebih murah dan sangat berbaloi untuk anda cuba dapatkan. Memang terbaik; Berikut adalah antara pilihan yang ada;

1 Galaxy J1 – Pilihan Terbaik di Lazada – KLIK Untuk Info

2 Galaxy J1 – Alternatif lain – KLIK Untuk Info

3 Alternatif Murah – Model Berkualiti J1

Tidak terhad kepada di atas, banyak lagi pilihan jenama dari Korea ini terbaik dan murah yang anda boleh dapatkan di pasaran. Untuk alternatif lain pilihan smartphone bawah RM500, boleh ke SINI untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Anda boleh memilih tidak hanya model telefon pintar jenama Samsung, tetapi banyak lagi pilihan lain yang anda boleh dapatkan pada tawaran berbaloi. Yang penting ada berpuas hati dengan telefon ini. Walaupun murah, tetapi model J-1 ini memberikan kualiti yang baik dan berkualiti untuk telefon pintar.

Juga tidak lupa, banyak lagi akses model lain di pasaran. Kalau anda tetap mahukan model ini, berikut adalah antara beberapa pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan.

Kelebihan dan Kekurangan Galaxy J-1

Model ini merupakan peranti mampu beli daripada syarikat gergasi Korea ini dengan harga yang berbaloi iaitu bawah Rm500. Memang sangat berbaloi untuk anda dapatkan satu dipasaran. Ianya hadir dengan speasifikasi yang menarik dan memberikan kelebihan kepada pengguna untuk mendapatkan peranti terbaik pada harga murah.

Galaxy J1 membawakan skrin bersaiz 4.3inch dengan resolusi 480×800 pixel. Memori 512MB juga dengan cip dwi teras 1.2 GHz. Ruangan storan 4GB dan bateri berkapasiti 1850mAh. Ianya turut hadir dengan kamera 5 -megapixel dan kamera hadapan 2-megapixel.

Dari segi kekurangan pula adalah, dengan harga peranti dibawah Rm500, anda boleh mendapatkan alternatif yang lebih baik daripada harga Samsung Galaxy J1. Anda boleh ke SINI untuk mendapatkan pilihan peranti lain yang mempunyai harga yang lebih kurang sama tetapi lebih berbaloi untuk anda dapatkan. Apapun, pilihan di tangan anda, jika memang anda mahukan peranti Samsung yang mampu milik dan mampu beli, memang yang ini adalah antara pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan.

Beli Yang Berbaloi dan Tahan Lama

Walaupun speasifikasi J1 ini tidaklah terlalu hebat dan memang diakui, anda boleh mendapatkan smartphone dengan spesifikasi yang lebih baik di Lazada, dari segi ketahanan, memang Galaxy J1 adalah terbaik dan merupakan antara pilihan berkualiti untuk telefon pintar. Juga tiada masalah kalau anda ingin jadikan Galaxy J1 sebagai telefon ke dua ataupun telefon untuk anak remaja.

Yang paling penting adalah, kualiti dan ketahanan yang diberikan adalah antara yang terbaik. Samsung J1 adalah peranti yang sesuai jika anda ingikan ketahanan dan kualiti.

Leave a Reply