57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Top Harga Samsung J3 di Malaysia

Berapa harga Samsung J3 di Malaysia ini? Tentu anda nak tahu berapa harga peranti ini di pasaran. Sebenarnya tidak susah untuk tahu berapa harga peranti pintar ini di Malaysia terutama bagi anda yang ingin mendapatkan peranti ini pada harga murah dan terbaik. Sekarang ini pun, selain daripada peranti berkuasa tinggi seperti Samsung Galaxy S8, syarikat gergasi dari Korea ini juga mula mengeluarkan peranti kelas pertengahan.

Antara smartphone kelas pertengahan yang berkualiti dan berkuasa, salah satunya adalah peranti J3 ini. Ianyanya tidaklah terlalu mahal tetapi, spec yang diberikan adalah sangat berkuasa. Sangat sesuai dengan apa yang ditawarkan dan memang tidak salah ianya adalah peranti yang sangat berbaloi untuk anda miliki.

Harga Samsung Galaxy J3 di Pasaran

Tentu anda nak tahu berapa harga peranti ini di pasaran sekarang. Kepada yang masih survey berkenaan dengan peranti ini, kami cadangkan untuk anda lihat apa yang terdapat di Lazada. Ianya sedikit berbeza dengan apa yang terdapat di kedai-kedai online, seperti di Lazada ini lebih tepat dan biasanya jauh lebih murah daripada apa yang terdapat di kedai-kedai di luar sana. Berikut adalah antara pilihan Samsung J3 yang ada di pasaran;

1 Model J3 Berbaloi – KLIK Untuk Pilihan Terbaik

2 Model J3 Murah – KLIK Untuk Pilihan Terbaik

3 Pilihan J3 Murah dan Berbaloi – KLIK Untuk Pilihan Terkini

Tidak terhad kepada harga peranti ini, ada banyak lagi pilihan peranti yang anda boleh survey dan dapatkan di Lazada. Yang kami suka membeli belah online ini adalah, anda dapat akses peranti berkuasa semua dalam satu tempat yang sama. Kalau ke shopping mall, kemungkinan anda memang kena pergi dari satu kedai ke satu kedai untuk dapatkan peranti yang anda inginkan.

Antara smartphone yang anda boleh dapatkan adalah Leagoo, Asus, Xiaomi dan juga peranti terkenal lain. Anda pun boleh terus membandingkan harga peranti-peranti yang anda boleh dapatkan di sini dan bandingkan dengan model lain yang terdapat di luar sana. Kalau tidak yakin, boleh lihat dulu rating dan review daripada bekas pembeli sama ada barangan yang anda beli itu berbaloi untuk anda dapatkan ataupun sebaliknya. Memang satu pilihan yang baik dan bagus.

Spec Model J3

Apa yang menariknya berkenaan dengan Samsung J3 ini? Berikut adalah antara speasifikasi yang anda boleh dapatkan di pasaran. Model kali ini didatangkan dengan skrin 5inch. Processor pula adalah 1.5Ghz quad core yang merupakan antara peranti berkuasa tinggi yang anda boleh dapat. Dari segi kamera pula adalah, ianya mempunyai 8MP depan dan 5MP belakang dan sangat sesuai dengan harganya. Memang tidak salah kalau dikatakan sangat berbaloi dengan apa yang peranti ini tawarkan di pasaran. Ianya juga mempunyai 8GB internal storage dan 1.5 GB Ram. Memang boleh dikatan sebagai satu peranti kelas pertengahan terbaik yang ada di pasaran.

Pilih Kualiti

Kualiti memainkan peranan penting dalam pemilihan peranti berkualti. Justeru, untuk memilih peranti terbaik, jenama memainkan peranan penting. Kalau anda mahukan smartphone pintar dan berkualiti ini murah ataupun mempunyai speasifikasi, pilihan J3 ini adalah antara pilihan yang sangat berbaloi. Apapun, banyak lagi pilihan smartphone lain yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang daripada pelbagai jenama lain. Apapun, untuk jenama Samsung dan model pertengahan, memang peranti Samsung J3 ini adalah antara pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan.

Apapun, anda masih boleh lagi membandingkan harga peranti ini dengan yang terdapat di luar sana. Yang paling penting adalah, yang mana memberikan pilihan yang terbaik dan berbaloi.

Leave a Reply