57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Terkini Samsung Galaxy Note 5 di Malaysia

Samsung merupakan antara pengeluar telefon pintar berkuasa dan antara yang mendapat sambutan yang paling baik di seluruh dunia. Memang banyak peranti berkuasa hadir daripada Samsung dan menjadikan jenmama dari Korea ini adalah antara pengeluar peranti berkualiti yang ada di Malaysia. Salah satu telefon pintar yang kami ingin berikan ulasan lanjut adalah berkenaan dengan Note – 5.

Mungkin anda tertanya-tanya, berapakah harga Note 5 di Malaysia? Artikel kali ini, kami ingin berikan review berkenaan dengan harga dan speasifikasi Note 5 ini juga harga peranti ini yang paling terkini kalau anda cari ataupun ingin lakukan survey. Anda boleh membandingkan harga peranti ini dengan harganya di luar sana, yang mana yang berikan anda lebih banyak nilai terutama dari segi harganya yang lebih murah dan sangat berbaloi untuk anda dapatkan.

Pilihan Harga Terkini Note 5

Samsung Note 5 menawarkan pilihan harga yang sangat berkualiti dan terbaik. Untuk dapatkan peranti ini, anda boleh ke kedai-kedai telefon berdekatan ataupun anda boleh ke beberapa pilihan kedai-kedai yang anda boleh lihat secara online. Memang banyak kedai-kedai online sekarang ini dan yang paling penting sekali, anda dapat melihat harga peranti ini secara real time dan boleh bandingkan dengan harga peranti ini dengan harga yang terdapat di luar sana.

Berikut adalah antara beberapa pilihan peranti ini yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang ini;

1 Note 5 – Pilihan Peranti Berkualiti – KLIK Untuk Info dan Harga

2 Pilihan lain untuk Note – 5 – KLIK Untuk harga

3 Model Note – 5 pelbagai pilihan terbaik dan menarik – KLIK Untuk harga

Bagaimana dengan harga yang ditawarkan? Kebiasannya, harga yang ditawarkan di Lazada jauh lebih murah dengan harga yang ditawarkan di luar sana.

Apapun, anda masih boleh lagi untuk akses harga peranti berkualiti lain yang terdapat di Lazada. Ianya adalah gedung membeli belah terbesar secara online. Hanya daripada satu laman ini, anda boleh akses pelabagai jenama telefon dan model telefon daripada satu laman. Pada masa yang sama, anda masih boleh tengok speasifikasi dan review daripada pengguna telefon tersebut sama ada berbaloi atau tidak untuk dapatkan telefon ini.

Spec dan Kelebihan Samsung Note 5

Sesuai dengan harganya, Note 5 hadir dengan speasifikasi yang sangat berkuasa. Ianya hadir dengan 5.7inch Super Amoled screen yang menjadikan screen Note 5 sangat “sharp” dan berkualiti. Lagi, dari segi processor pula, ianya hadir dengan Quad Core 1.5GHz dan Quad Core 2.1 GHz. Untuk internal storage pula, ianya hadir dengan 64GB internal storage dan 4GB Ram menjadikan peranti ini sangat berkuasa dan mempunyai ruang penyimpanan data yang banyak. Anda juga masih boleh menggunakan microSD untuk menambah ruangan storan data untuk peranti ini.

Untuk kapasiti kamera pula, Note 5 hadir dengan kamera 16MP belakang dan 5MP depan. Didatangkan dengan bateri 3000mAh. Memang tidak dinafikan yang peranti ini sangat berkuasa dan berbaloi dengan harganya.

Voucher Diskaun Samsung Note 5

Siapa yang tidak mahu untuk dapatkan peranti berkuasa ini pada harga diskaun. Kalau nakkan peranti ini pada harga diskaun, saya sarankan untuk anda cari pada link Lazada di atas. Ianya kerana, harga yang ditawarkan di Lazada sudah sedia murah dan tidak perlukan diskaun ataupun voucher untuk dapatkan peranti ini pada harga pasaran.

Apapun, Samsung adalah antara pilihan yang baik untuk telefon pintar yang berkualiti dan bagus. Biar harganya mahal sedikit asalkan anda mendapat kualit telefon yang baik dan yang pentingnya, dapat digunakan untuk bertahun-tahun lamanya.

Leave a Reply