57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Sony Xperia Z5 di Malaysia

Sony merupakan satu jenama yang tidak asing lagi dalam arena pembuatan telefon pintar masa kini. Ada banyak peranti pintar yang berkuasa dan memang dicari-cari oleh ramai orang antaranya adalah peranti Xperia Z5. Kali ini, kami akan berikan beberapa info penting berkenaan dengan harga Sony Xperia Z5 ini di pasaran dan beberapa ciri-ciri unik yang membezakan Z5 ini dengan model lain di Malaysia.

Xperia Z5 ini menggunakan kuasa Android sebagai sistem operasinya dan antara pilihan peranti dengan kekuatan yang baik dan berkuasa. Sony pula memang mempunyai peminatnya yang tersendiri selain daripada namanya yang sudah gah dan berjaya dalam peralatan elektrik dan sebagainya. Kualiti yang ada pada Xperia memang sudah tidak dapat disangkal lagi, kepada anda yang mencari info berkenaan dengan peranti ini, boleh cuba dapatkan satu di pasaran.

Pilihan Harga Xperia Z5 Di Pasaran

Berapa harga peranti ini kalau anda berminat nak dapatkan? Ada banyak pilihan peranti ini yang anda boleh pilih terutama faktro jenis warna dan speasifikasi. Untuk anda yang sedang survey apakah speasifikasi dan harga Sony Z5 ini, berikut adalah antara cara mudah untuk anda dapatkan peranti ini di pasaran.

Paling mudah adalah mendapatkan peranti ini secara online. Kalau anda ke kedai-kedai telefon, kemugkinan tidak akan jumpa peranti ini, apapun, kalau anda cari di kedai-kedai online, memang anda boleh dapatkan harga peranti ini dan speasifikasi yang lebih detail. Boleh tengok beberapa pilihan peranti ini di bawah;

1 Pilihan Peranti Sony Xperia Z5 dengan harga terkini

2 Lagi Model Z5 dari Sony terbaik 

2 Pilihan Peranti Berkualiti dari Sony – Banyak Pilihan Berkualiti dan Berbaloi

Memang kami rekemen peranti ini sebagai salah satu pilihan peranti berkualiti dan berbaloi untuk anda dapatkan di pasaran. Dari segi speasifikasi dan harga pun adalah antara pilihan yang bagus dan memang tidak dinafikan, Z5 mempunyai speasifikasi yang baik dengan harganya yang berpatutan.

Speasifikasi Telefon Sony Xperia Z5

Sony Z5 ini datang dengan speasifikasi menarik 2 sim card dan memang anda boleh menukar mana-mana sim kad berdasarkan kepada pilihan anda. Skrin 5.2 inch dengan processor 8 teras adalah antara pilihan untuk telefon berkualiti pada harga yang menarik dan terbaik.

Datang dengan pilihan 32GB internal storage, memang antara pilihan yang baik untuk menyimpan dokumen-dokumen penting yang anda inginkan. 3GB RAM yang disediakan untuk Xperia Z5 ini membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan pada masa yang sama. Antara pilihan telefon yang bagus dan berkualiti untuk anda.

Kepada yang inginkan telefon pintar dengan speasifikasi yang bagus, peranti ini adalah antara pilihan yang baik untuk anda. Datang dengan 23MP kamera belakang dengan fungsi “phase detection autofocus” dan 5MP kamera depan membolehkan anda menjadi jurugambar amateur untuk mengambil gambar-gambar menarik dengan kualiti yang menarik.

Ianya juga datang dengan fungsi “quick charge” yang membolehkan peranti ini memperolehi kadar pengecasan 63% dalam masa 30 minit. Memang antara pilihan yang baik terutama kalau kena dengan bajet anda.

Alternatif Terbaik Untuk Bajet Yang Lebih Rendah

Harga peranti ini mungkin agar besar kepada anda, tetapi kalau anda mempunyai bajet yang lebih kurang sama, ianya adalah peranti yang kami rekemen untuk anda cuba dapatkan di pasaran. Selain daripada itu juga, untuk bajet yang lebih rendah, memang ada beberapa pilihan lain yang kami boleh berikan rekemendasi kepada anda, antara pilihan lain adalah Xiaomi Redmi Note 3 INI.

Apapun terpulang kepada anda untuk dapatkan peranti terbaik dan berkualiti di pasaran. Yang penting, anda mendapat telefon palng berbaloi dari segi harga dan speasifikasi yang anda inginkan.

Leave a Reply