57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Telefon Meizu Pro 7

Sekarang ini memang pengguna mempunyai banyak pilihan telefon berkualiti pada harga yang mampu beli. Persaingan daripada pengeluar-pengeluar telefon sama ada daripada Korea, China dan Eropah membolehkan anda memilih yang terbaik daripada pilihan yang ada untuk mendapatkan telefon pada harga yang terbaik yang anda mampu beli. Kali ini, kami ingin membawakan beberapa pilihan peranti dan harga telefon Meizu Pro 7 yang terbaru di pasaran.

Meizu merupakan satu jenama dari China yang memasuki pasaran Malaysia dan menawarkan pilihan telefon terbaik pada harga terbaik dan mampu untuk dimiliki. Pilihan yang ditawarkan juga sangat berbaloi untuk anda lihat. Kalau anda sedang mencari pilihan harga peranti ini, kami akan senaraikan beberapa pilihan untuk anda pilih yang mana yang terbaik. Daripada peranti yang biasa-biasa kepada yang terbaik dan mampu untuk anda.

Anda Pilih Model Yang Terbaik

Pertama sekali, memang tidak mudah untuk mendapatkan jenama Meizu ini kerana tidak semua kedai anda menjual barangan ini. Kalau jenama macam Samsung, Oppo dan lain-lain itu, memang tiada masalah untuk anda dapatkan, untuk jenama ini, cara terbaik adalah dengan dapatkan secara online sahaja. Apapun, pada kali ini, kami ingin rekemen model permulaan dan model premium kepada anda untuk anda pilih yang mana yang bersesuaian dengan apa yang anda mahukan.

Untuk model permulaan daripada peranti ini, kami rekemen Meizu M5 ini. Ianya peranti berkuasa yang kami rekemen di bawah harga RM600 dan mempunyai speasifikasi yang menarik dan terbaik. Datang dengan speasifikasi skrin 5.2 inch, skrin yang cukup besar dan boleh dikatakan sebagai skrin yang sedang-sedang buat masa ini. Selain daripada itu juga, ianya didatangkan dengan processor Octa Core, 2GB RAM dan 16GB storan dalaman. Memang kena dengan harganya dan antara yang kami galakkan untuk anda lihat dahulu peranti ini.

Untuk harga terkini dan speasifikasi yang lebih detail berkenaan dengan Meizu M5 ini, anda boleh tengok di SINI. Jika ia kena dengan apa yang anda mahukan, boleh buat pembelian.

Model Premium

Untuk model premium yang telah memasuki Malaysia pula, kami rekemen untuk anda lihat apa yang Meizu M7 Pro yang merupakan antara peranti yang kami rekemen untuk anda lihat, bandingkan dan survey. Ianya didatangkan dengan 4GB RAM Octa Cora processor yang antara pilihan berkualiti untuk anda. Internal storage pula adalah 64GB yang merupakan antara pilihan yang terbaik yang anda boleh dapatkan pada harga yang sangat berbaloi. Ianya didatankan dengan 12MP Kamera belakang dan 16MP Kamera depan. Ianya sesuai untuk anda mengambil gambar amateur dan menggunakan telefon anda untuk mengambil gambar-gambar berkualiti.

Untuk harga dan speasifikasi yang lebih detail berkenaan dengan peranti ini, anda boleh lihat di SINI untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika ianya kena dengan apa yang anda mahukan, tiada masalah untuk mendapatkan peranti ini.

Kedai Meizu

Untuk mendapatkan jenama ini di pasaran, anda boleh kunjungi kedai jenama dari China ini di SINI. Kalau berbaloi, apa salahnya untuk anda dapatkan jenama ini terutama kalau anda mencari pilihan peranti yang berkualiti dan terbaik. Kalau anda cari peranti berkuasa pada harga terbaik dan murah, ini adalah antara pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran.

Apapun, banyak lagi pilihan peranti yang ada di Lazada daripada pelbagai jenama. Anda pilih dan kalau jenama ini sesuai dengan anda, apa salahnya untuk anda dapatkan di pasaran.

Leave a Reply