57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Vivo V7 di Malaysia – Smartphone Selfie Terbaik

Vivo merupakan antara jenama smartphone yang tidak asing lagi di Malaysia. Ianya semakin meningkat naik disebabkan oleh speasifikasi yang ada oleh smartphone ini dan juga harganya yang menarik. Kali ini, smarpthone ini didatangkan dengan peranti baru dan berkuasa khusus untuk merekas yang inginkan smarpthone berkualiti dan pada kami, alternatif terbaik kepada iphone 8 terkini. Kali ini, kami akan berikan info berkenaan dengan speasifikasi dan harga Vivo V7 di Malaysia.

Sekarang ini memang banyak telefon berkualiti yang ada di pasaran sekarang ini. Ianya bergantung kepada penggunaan anda. Vivo V7 meruapakan antara pilihan peranti yang bagus yang mempunyai speasifikasi yang tinggi pada harga yang bersesuaian. Apapun, kali ini, kalau anda sedang survey dan merancang untuk mendapatkan peranti ini, juga ingn tahu harga terkini di pasaran, boleh teruskan membaca artikel dari kami.

Pilihan Smartphone Berkualiti – Survey Harga Vivo V7

Kebanyakan orang akan lihat kepada harga peranti dahulu kemudian baru lihat kepada speasifikasi peranti tersebut. Sama ada dalam bajet ataupun sebaliknya, boleh tentukan melalui harga peranti tersebut. Harga permulaan peranti ini ketika mula-mula memasuki pasaran Malaysia adalah sekitar RM1500 dan kalau anda nak survey harga terkini peranti ini, berikut adalah antara tempat yang anda boleh pergi untuk dapatkan yang terkini untuk VIvo V7 ini.

Paling baik adalah, kami rekemen untuk anda lihat harga peranti ini di Lazada ataupun di kedai-kedai online yang ada. Berikut adalah antara beberapa pilihan harga yang ada di Lazada;

1 Harga Vivo V7

2 Pilihan Lain Untuk Peranti V7 Ini

Ini adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan untuk peranti V7 ini di pasaran. Apapun, selain daripada beberapa pilihan peranti ini, banyak lagi pilihan jenama gergasi lain yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang ini. Apapun, kalau memang peranti ini kena dengan bajet anda, tiada masalah untuk anda dapatkan peranti ini pada harga yang terbaik yang anda mahukan.

Speasifikasi Terbaik V7 – Kelebihan dan Kekurangan

Sedikit ulasan berkenaan dengan perant ini, yang pertama adalah ianya menggunakan skrin penuh yang merupakan antara penggunaan peranti yang biasa buat masa ini. Untuk speasifikai lain, ianya dilancarkan dengan Skrin 6 inch LPS LCD. Pemprosesan Snapdragon 450 dan ruangan storan 64GB beserta dengan 4GB RAM. Jika ruangan storan ini adalah terlalu kecil, tiada masalah untuk anda menambah ruangan storan anda dengan menggunakan Micro SD.

Peranti ini juga didatangkan dengan fungsi selfie yang memberi kelebihan kepada kamera hadapan. Sama seperti peranti Oppo F5 ini, peranti ini memfokus kepada kamera hadapan 24 MP untuk kamera yang lebih berkualiti dan fungsi flash untuk tujuan ini. Ianya juga mempunyai paparan FullView bagi memberikan kelebihan kepada kawasan pandangan pada skrin.

Kamera utama peranti ini adalah 16MP dan pada kami memang satu pilihan yang baik kepada anda yang mahukan kamera berkapasiti tinggi sekaligus anda boleh menggunakan kamera anda untuk mengambil banyak gambar-gambar menarik dan berkualiti.

Untuk kamera hadapan, ianya juga didatangkan dengan f/2.0 bagi membolehkan kamera yang terhasil memberikan fokus yang baik kalau anda inginkan gambar selfie. Apapun, kalau anda memang seorang yang sukakan selfie, memang peranti ini adalah antara beberapa pilihan terbaik yang anda boleh pergi untuk dapatkan.

Inilah serba sedikit berkenaan dengan peranti ini. Kalau memang anda mempunyai bajet untuk memiliki peranti ini, boleh dapatkan di pasaran sekarang, untuk lebih penjimatan, memang kami rekemen untuk anda dapatkan di Lazada dengan harga yang murah dan berbaloi.

Leave a Reply