57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

5 Pilihan Harga Vivo X9S Termurah

Terkini, pihak syarikat Vivo yang merupakan gergasi telefon pintar dari China telah mengeluarkan model baru telefon pintar ini iaitu Vivo X9S yang merupakan antara telefon pintar berkuasa dengan harganya yang merupakan antara pilihan terbaik dan mampu beli. Apa yang menarik berkenaan dengan model ini adalah kelebihan dan kemampuan peranti ini mempunyai fungsi dwi-fungsi yang unik serta harganya yang boleh dianggap sebagai pilihan yang berpatutan.

Artikel kali ini igin memberikan secara khusus berkenaan dengan speasifikasi dan harga Vivo X9S ini di pasaran. Kemudian anda tentukan sendiri sama ada pilihan ini adalah pilihan yang berbaloi dan terbaik untuk anda dapatkan di pasaran sekarang. Selain itu juga, kami juga akan berikan tips terbaik untuk anda dapatkan peranti ini jauh lebih murah daripada harga yang terdapat di pasaran. Seterusnya terpulang kepada anda untuk dapatkan peranti ini.

Pilihan Yang Ada

Vivo merupakan peranti yang sudah berada lama dalam pasaran Malaysia dan yang menarik adalah, model ini memang sudah mendapat tempat yang baik dalam masyarakat Malaysia. Ianya adalah model yang menawarkan speasifiasi yang menarik pada harganya yang murah dan berbaloi.

Untuk mendapatkan peranti ini, cara pertama adalah untuk anda cuba dapatkan di kedai-kedai yang berdekatan. Kalau shopping mall yang besar-besar ini memang biasanya akan ada penjual yang menjual model ini lantas memang anda boleh mendapatkan model yang terbaru di pasaran. Tetapi, kalau anda inginkan model ini tetapi tidak ada penjual yang berdekatan, antara yang kami rekemen adalah untuk anda lihat apa yang ditawarkan secara online. Boleh tengok beberapa pilihan terbaik di bawah untuk memudahkan anda membuat pilihan;

1 Pilihan Terkini X9S – KLIK untuk harga

2 Alternatif lain di pasaran terbaik – KLIK Untuk Tahu Harga

3 Pilihan Vivo Murah – KLIK untuk tengok senarai

Memang menarik apa yang ditawarkan, selain daripada itu juga, anda boleh mendapatkan model Vivo lain yang ada dipasaran kalau anda hendak mencari alternatif lain untuk barangan ini. Ianya adalah antara pilihan yang paling berbaloi dan terbaik yang anda boleh dapatkan. Apapun, memang pilihan ditangan anda untuk anda dapatkan yang terbaik berdasarkan kepada bajet yang anda ada.

Speasifikasi X9S

Model ini datang dengan speasifikasi yang unik dan menarik. Apa yang menarik adalah, Ianya dilengkapi dengan dwi-makera Selfie di bahagian depan bagi membolehkan anda mengambil gambar selfie yang bagus dan menarik. Ianya juga dilengkapi dengan skrin 5.5inch AMOLED Display dan pemprosesan Snapdragon 652.

Selain daripada itu juga, ianya datang dengan memori 4GB Ram dengan ruangan storan 64GB. Memang antara pilihan terbaik untuk telefon ini. Untuk bateri pula, ianya memberikan ruangan bateri 3320mAh untuk ketahanan bateri yang lebih berbaloi dan lebih lama. Kalau anda mahukan telefon berkuasa pada harga mampu beli, model ini adalah yang kami galakkan untuk anda dapatkan.

Vivo V5 vs X9S

Memang ramai yang membandingkan harga dan speasifikasi model ini dengan model V5. Nak tahu kenapa dan apa yang terbaik, kami galakkan untuk anda lihat sendiri review detail kami berkenaan dengan model V5 di SINI. Daripada situ, anda boleh tentukan sendiri sama ada model ini yang berbaloi untuk anda dapatkan ataupun model V5.

Kalau anda memang suka Selfie dan perlukan kualiti gambar untuk Selfie yang berbaloi, memang tidak asing lagi, jenama ini adalah antara pilihan terbaik untuk anda dapatkan.

Leave a Reply