57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Xbox One di Malaysia

Berapa harga Xbox one di Malaysia? Kami tahu memang ramai peminat konsul permainan game untuk Xbox dan juga banyak lagi peralatan konsul permainan lain di Malaysia. Untuk peminat konsul ini, tentu ramai yang tertanya-tanya, berapa harga konsul ini di Malaysia kan?

Sedikit pengenalan, konsul ini merupakan konsul permainan video game yang diterbitkan daripada microsoft bagi menggantikan model yang lebih lama iaitu 360. Bermacam ciri-ciri menarik yang terdapat pada model kali ini dan pastinya, jika anda inginkan maklumat lanjut berkenaan dengan konsul permainan daripada Microsoft ini di Malaysia, kami ingin berikan beberapa tips untuk anda dapatkan informasi yang anda cari.

Harga Terkini Xbox One di Malaysia

Sebelum kami pergi lebih detail berkenaan dengan model Microsoft ini, terlebih dahulu kepada yang mencari harga model One ini, kami ingin berikan 2 cara penting untuk anda dapat lihat dan semak harga terkini konsul permainan ini di Malaysia. Sebenarnya, tidak susah untuk mendapatkan harga terkini produk Microsoft ini, maklumat lanjut boleh tengok di bawah;

1 Model One – KLIK untuk harga terkini dan deal terbaik Xbox One di Malaysia

2 Pilihan Murah – KLIK untuk deal dan pilihan terbaik di Malaysia

3 Xbox Murah – terkini dengan speasifikasi mantap – KLIK untuk info lanjut

Satu cara yang paling mudah dan murah adalah dengan memeriksa harga produk ini di Lazada. Yang menarik dengan Lazada adalah, harga konsul ini dan lain-lain konsul ditawarkan pada harga terkini dan memang rendah daripada harga yang ada di pasaran. Memanglah sangat berbaloi untuk anda mencuba untuk mendapatkan maklumat dengan lebih lanjut berkenaan dengan cara ini.

Cara kedua untuk mendapatkan maklumat berkenaan dengan harga terkini adalah dengan membuat survey daripada kedai konsul ke kedai konsul permainan video game terdekat. Lebih baik kalau anda boleh ke Plaza Lowyatt kerana harga yang ditawarkan di Plaza Lowyatt biasanya jauh lebih murah berbanding dengan harga yang ditawarkan di kedai-kedai ataupun tempat lain.

Tetapi, pastikan yang kalau anda ingin membuat survey dari kedai ke kedai ini, bandingkan harga Xbox di kedai-kedai tersebut dengan harga yang titawarkan di Lazada. Dengan itu, barulah anda boleh melihat perbezaan harga yang ditawarkan dan yang mana lebih berbaloi sama ada harga di Lazada ataupun harga di kedai-kedai permainan video berhampiran dengan anda.

Speasifikasi Detail Permainan Ini

Khusus untuk anda yang ingin mendapatkan info terkini konsul permainan popular ini, berikut adalah detail berkenaan dengan specs untuk X box One, boleh tengok video dibawah untuk speasifikasi dan maklumat terkini berkenaan dengan model ini dan satu lagi verso One S.

Jadi, adakah Xbox One S atau One berbaloi untuk anda dapatkan di pasaran? Terpulang kepada anda. Kalau kena dengan bajet yang anda miliki dan memang anda rasakan berbaloi untuk memiliki permainan ini di pasaran, apa salahnya untuk anda dapatkan satu. Yang paling penting adalah ianya berbaloi untuk anda gunakan.

Pilih Yang Berbaloi Untuk Anda Miliki

Berdasarkan kepada harga permainan dari Microsoft yang anda mahukan, kami lebih mencadangkan kepada anda untuk melihat harga yang ditawarkan di Lazada. Memang lebih murah daripada harga pasaran dan memudahkan anda, tidak perlu bersusah payah untuk ke Lowyatt dan sebagainya, hanya membuat pembelian, barangan akan sampai ke rumah anda. Yang paling penting adalah, barangan tersebut berkualiti dan original.

Inilah antara info X box One di Malaysia yang anda perlu tahu. Buat pilihan yang terbaik dan bersesuaian dengan apa yang anda inginkan untuk hasil dan pilihan yang lebih baik.

Leave a Reply