57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Review 4 Pilihan Harga Xiaomi Redmi 4X

Xiaomi memang banyak menawarkan peranti berkualiti pada harga mampu beli. Banyak peranti yang ditawarkan adalah peranti yang mempunyai speasifikasi yang baik dan berkualit. Kali ini, kami akan memberikan ulasan terkini berkenaan dengan peranti ini dah harga Xiaomi Redmi 4x ini di pasaran.

Peranti ini ditawarkan pada harga di bawah RM700 dan jika anda mempunyai bajet yang lebih kurang sama, memang tidak dinafikan yang peranti ini adalah yang terbaik yang anda boleh dapatkan dengan speasifikasi yang ditawarkan. Apapun, untuk anda yang sedang membuat survey itu, ini adalah antara pilihan yang terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang.

Pilihan Harga Redmi 4x – Xiaomi

Lebih mudah dan murah kalau anda dapatkan MI ini secara online kerana tidak banyak kedai yang menjual peranti ini di shopping mall dan kedai telefon berdekatan. Untuk itu, kalau anda nak tahu berapa harga peranti ini, berikut adalah antara beberapa pilihan terbaik terutama kalau anda nakkan harga peranti ini.

Boleh dapatkan dengan penjual rasmi MI Store di Lazada. Berikut adalah antara beberapa pilihan peranti ini;

1 Harga Redmi Model 4x Terbaik – KLIK Untuk Info Lanjut

2 Model Terkini daripada Xiaomi – Terbaik di Pasaran

Memang tidak dinafikan yang peranti ini datang dengan speasifikasi yang terbaik pada harganya. Walaupun banyak pilihan lain, tetapi, kami mencadangkan kalau anda mempunyai bajet dan sedang mencari telefon di bawah RM700, ini adalah antara pilihan telefon terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang.

Apapun, pilihan ditangan anda. Banyak lagi pilihan peranti ataupun model lain untuk Xiaomi pada harga yang lebih murah. Mahukan pembelian yang berbaloi dengan speasifikasi yang ditawarkan, ini adalah antara pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran.

Spesifikasi Xiaomi Redmi 4x

Redmi model 4x didatangkan dengan speasifikasi yang unik pada harganya. Pertama adalah skrin bersaiz 5inch dengan resolusi 720 x 1280 ini membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan pada harga yang menarik dan mampu beli. Didatangkan dengan processor Octa Core 8 teras membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan. Turut didatangkan dengan 2GB Ram bagi membolehkan anda melakukan pelbagai tugasan dengan pantas dan berkesan.

Apa yang menarik untuk Redmi 4x ini adalah kapasiti baterinya yang besar iaitu 4100mAH bateri dan didatangkan dengan fungsi pengecasan pantas. Disebabkan oleh kapasiti bateri yang besar, masa untuk “stand by” adalah sebanyak 432 jam. Memang anda boleh melakukan banyak perkara dengan kapasiti bateri sebegini, ianya adalah antara pilihan terbaik untuk peranti ini.

Dari sega kamera pula, ianya didatangkan dengan 13MP kamera depan dan 5MP kamera belakang. Ini membolehkan anda menangkap gambar berkualiti dimana sahaja. Tidak mustahil untuk anda menjadi seorang jurugambar amateur dengan hanya menggunakan kamera ini.

Redmi 4x ini juga didatangkan dengan storan 16GB ataupun 32GB bergantung kepada yang mana yang anda inginkan. Anda pun boleh menggunakan Micro SD untuk menambah ruangan storan pada Xiomi 4x anda.

Pilihan Terbaik dari Xiaomi

Memang tidak dinafikan yang MI Redmi 4x ini datang dengan speasifikasi yang menarik dan menawarkan harga yang terbaik dan mampu dimiliki oleh ramai orang. Ianya adalah antara peranti terbaik pada harga yang ditawarkan. Apapun, kalau anda mempunyai bajet yang lebih rendah untuk peranti ini, memang ada banyak pilihan lain yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang. Antara pilihan yang ada anda boleh dapati di SINI.

Buat pilihan terbaik berdasarkan kepada bajet yang anda ada. Dengan bajet tersebut, bolehlah anda menilai yang mana yang terbaik berdasarkan kepada peranti yang anda inginkan.

Leave a Reply