57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Xiaomi Redmi Note 5A – Telefon Mampu Milik Terbaik

Siapa yang tidak mahu telefon pintar murah tetapi mempunyai kapasiti yang baik dan bagus. Boleh kata antara telefon pintar murah dan terbaik yang ada di Malaysia. Kalau anda pening dan tidak tahu nak pilih yang mana satu, kami rekemen satu jenis telefon ini yang pada kami sesuai untuk golongan kelas mengengah dan pada masa yang sama, menawarkan fungsi yang terbaik setanding dengan jenama terkemuka seperti Samsung.

“Telefon ini, lihat pada fungsi bukan pada jenama”

Jenama yang kami maksudkan pada kali ini adalah telefon daripada Xiaomi. Kali ini, kami akan berikan speasifikasi dan harga Xiaomi Redmi Note 5A yang pada kami adalah telefon pintar dan mudah alih terbaik dengan harganya yang ditawarkan. Kalau nak katakan terbaik, memanglah telefon seperti Samsung Galaxy Note 8 itu memang terbaik, Tetapi, dari segi harga yang anda dapat untuk telefon seperti ini, memang sangat berbaloi dan antara pilihan yang baik untuk anda.

Kenapa Ianya Sangat Berbaloi

Speasifikasinya memang boleh dikatakan antara pilihan yang sangat berbaloi untuk anda cuba. Kalau anda mempunyai bajet yang rendah iaitu di bawah Rm500, Tiada masalah untuk mencuba jenama ini. Speasifikasi yang baik dan harganya pun antara yang bagus untuk anda cuba.

Kalau anda berminat untuk mendapatkan peranti ini dengan harga yang menarik di bawah RM500, lebih mudah kalau anda mendapatkan alat ini di kedai Xiaomi di Lazada. Xiaomi ini bukan seperti Samsung yang mempunyai banyak tempat untuk di jual, tetapi, ianya lebih mudah untuk anda dapatkan di kedai-kedai online terutamanya Lazada.

Untuk survey peranti ini, boleh tengok beberapa pilihan yang ada di bawah ini;

1 KLIK Untuk Pilihan Redmi 5A

2 Mahu Model Yang Berkuasa – Tengok Pilihan Redmi 5A Prime Ini

3 Model Xiaomi Yang Lain – KLIK SINI

Ini adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh cuba dan dapatkan di Lazada. Banyak lagi pilihan lain yang anda boleh dapatkan dan ini adalah pilihan yang terbaik untuk telefon ini. Boleh kata, untuk harga di bawah RM500, ini adalah antara pemenang dan merupakan satu pilihan yang sangat berbaloi untuk anda cuba sendiri dan dapatkan.

Speasifikasi Lengkap Xiaomi Redmi 5A

Telefon ini ternyata lebih berbaloi sedikit berbanding dengan Xiaomi Redmi 4X sebelum ini. Ianya didatangkan dengan skrin 5.5 inch dengan processor 425 Snapdragon Quad Core. Bagi kami, ianya merupakan skrin yang cukup besar untuk melakukan pelbagai perkara dan aktiviti.

“Kalau skrin besar ini, kebiasannya, memang kuat makan bateri”

Mungkin betul dan mungkin tidak, bergantung kepada cara penggunaan, apapun, untuk model ini, ianya didatangkan dengan kapasiti bateri yang lebih baik iaitu 3080mAh yang pada kami, agak besar untuk kegunaan anda. Kalau anda rasakan kapasiti sebegini masih tidak mencukupi, jangan risau kerana anda boleh mendapatkan pelbagai pilihan powerbank pada bila-bila masa.

Dari segi kemampuan kamera pula, ianya didatangkan dengan 13MP f2.0 depan dan 5MP f2.0 belakang bagi membolehkan kualiti kamera yang terbaik dan menarik. Selain itu, ianya juga didatangkan dengan 2GB dan 16 GB internal storage untuk melakukan pelbagai aktiviti.

Apapun, terpulang kepada anda untuk membuat pemilihan dan pilihlah yang mana yang bersesuaian dengan apa bajet anda. Kalau memang anda mempunyai bajet seperti ini, memanglah kami galakkan untuk anda dapatkan peranti yang ini. Apapun, terpulang kepada anda untuk membuat keputusan dan pilihlah smartphone yang terbaik untuk memudahkan kerja anda.

Leave a Reply