57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Yicam – Kamera Aksi Xiaomi Yi Murah

Berapa harga kamera aksi Xiaomi Yi ataupun harga Yicam sekarang ini? Yang pasti adalah, harga kamera aksi Xiaomi Yi atapun Yicam ini jauh lebih murah daripada kamera aksi popular yang telah mendapat sambutan ramai iaitu GoPro. Kalau anda nakkan alternatif terbaik kepada kamera aksi GoPro, kamera aksi dari Xiaomi ini adalah antara pilihan terbaik yang anda boleh cuba dapatkan.

Kamera aksi semakin mendapat tempat dalam masyarakat Malaysia. Walaupun harga GoPro ini agak mahal, tetapi ramai juga yang masih berminat dan mampu untuk mendapatkan kamera aksi dari GoPro tersebut. Untuk pengetahuan anda juga, selain daripada GoPro, ada banyak pilihan lain untuk kamera aksi yang mampu memberikan spek yang lebih kurang sama dengan GoPro, tetapi pada harga yang jauh lebih murah daripada GoPro. Nak tahu apa dia? Ya, Xiaomi Yi adalah antara alternatif terbaik.

Pilihan Xiaomi Yi Terbaik

Sebelum saya bercerita lebih detail berkenaan dengan kamera aksi daripada Xiaomi ini, mari kita lihat dulu beberapa model kamera Xiaomi Yi ini di pasaran Malaysia. Berikut adalah antara beberapa model terbaik daripada Xiaomi Yi yang anda boleh dapatkan di pasaran;

1 Xiomi Yi Terbaik – KLIK untuk dapatkan harga terkni dan spec terkini di SINI

2 Antara Pilihan Xiaomi Terbaik – KLIK untuk lebih info 

3 Pilhan lain untuk Xiaomi Yi  atapun Yicam – KLIK untuk harga terkini dan info

Berikut adalah antara beberapa pilihan Xiaomi Yi yang anda boleh dapatkan di pasaran. Walaupun masih banyak lagi pilihan lain, tetapi untuk Xiaomi Yi, 3 di atas ini adalah antara pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan di Lazada. Memang satu pilihan yang sangat bagus untuk mereka yang memerlukan kamera aksi terbaik yang anda di pasaran.

Kenapa Yicam dan Bukannya GoPro

Kalau anda lihat, fungsi dan speasifikasi yang ditawarkan antara GoPro dan Yicam ini tidak jauh beza, tetapi dari segi harga, memang jauh berbeza. Jadi kenapa ramai yang masih memilih GoPro dan tidak Yicam. Ianya adalah disebabkan oleh jenama. GoPro adalah merupakan satu jenama yang sudah dikenali untuk kamera aksi yang berkualti. Sebab itu, dari segi harga pula, ianya lebih mahal sedikit.

Disebabkan oleh jenama sahaja, tidak semestinya kamera aksi ini tidak bagus. Xiaomi memang mempunyai strategi untuk menawarkan pelbagai barangan mereka pada harga yang mampu milik. Tak percaya, anda boleh lihat sendiri harga smartphone Xiaomi, ianya adalah smartphone yang murah dan mempunyai speasifikasi yang sangat bagus.

Disebabkan oleh itu, kalau memang anda sedang dalam bajet, dan memang memerlukan kamera aksi, 3 pilihan yang kami cadangkan di atas boleh dikatakan antara yang terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran. Barulah berbaloi dan lebih menarik, kalau anda dapat gunakan Xiaomi Yi ini bersama dengan drone. Barulah anda mendapat pemandangan yang cantik ketika menggunakan Drone.

Hasil Gambar dan Video Daripada YiCam ini

Dari segi gambar dan video anda tidak perlu risau kerana kualiti dia tidak jauh beza dengan GoPro. Kombinasi warna yang ada menyebabkan kamera yang diambil seolah-olah sangat ‘real’ dan memang rata-rata yang menggunakan YiCam ini sangat berpuas hati dengan kamera yang meraka dapatkan ini.

Apapun, pilihan masih ditangan anda untuk mendapatkan produk YiCam terbaik di pasaran. Apapun, untuk hasil gambar dan kualiti vide terbaik, boleh dapatkan di ruangan bawah.

Ukur Baju Di Badan Sendiri

Tentu anda yang baca artikel ini tahu berkenaan dengan GoPro ataupun rakan-rakan yang menggunakan GoPro. Mungkin mereka kemana-mana membawa kamera mereka dan juga monopod untuk mengambil gambar. Kalau memang anda mempunyai bajet untuk memiliki GoPro memang tiada masalah, tetapi kalau tiada, harga kamera aksi jenama YiCam adalah antara alternatif terbaik untuk GoPro. Harga dan kualti memainkan perana penting untuk pemilihan kamera aksi yang anda inginkan.

Leave a Reply