57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Nokia 3310 Terbaru

Nokia merupakan satu jenama telefon yang memang tidak asing suatu masa dahulu. Ianya merupakan satu jenama yang mendominasi telefon pintar. Tetapi, seteleh melalui zaman kegemilangannya, nama Nokia bakal naik kembali dengan adanya pilihan telefon pintar berkualiti.

Terkini, jenama dari Finland ini hadir dengan tawaran telefon pintar yang menarik dan terkini. Apa yang diperkenalkan pada kali ini adalah sebuah peranti klasik yang dijenamakan semula serta telefon menggunakan OS Android. Satu lagi adalah Nokia 3310 terbaru model tahun 2017 yang diperkenalkan semula untuk mengenang nostalgia telefon lagenda ini.

Pilihan Nokia 3310

Menarik, model 3310 ini telahpun hadir di Malaysia dan anda boleh membuat tempahan secara online. Lebih mudah membuat tempahan secara online kerana sememangnya banyak pilihan yang anda boleh dapatkan. Apapun, untuk pilihan peranti ini, berikut adalah antara model yang anda boleh dapatkan;

1 Model 3310 Terkini

2 Pilihan Nokia Terkini Dengan Harga Murah – KLIK Untuk Info Lanjut

Banyak lagi pilihan model Nokia terkini dan terbaik di pasaran. Selain daripada model ini, anda masih boleh memilih banyak lagi pilihan model Nokia lain yang berkualiti yang anda boleh pilih. Terbaru juga, anda masih boleh mendapatkan telefon Android Nokia terkini.

Apa yang ada pada model terkini Nokia Ini?

Dari segi design peranti ini, ianya masih lagi mengekalkan rekaan asal dengan sentuhan yang lebih terkini. Susunan papan kekunci masih lagi seperti dahulu. Dari segi saiz skrin agak lebih besar dan didatangkan dengan warna. Saiz skrin pula didatangkan dengan saiz 2.4 inch. Permainan lagenda klasik Snake juga masih dikekalkan seperti dahulu.

Data storan pula mempunyai 16MB dan boleh memuatkan storan Micro SD sehingga 32GB. Turut didatangkan kamera pada bahagian belakang untuk 2MP. Beberapa pilihan warna turut diberikan untuk peranti ini.

Pilihan Berkualiti Dan Terbaik

Maklumat berkenaan dengan peranti ini bakal hadir tidak lama lagi. Memang ianya menjadi rebutan terutama apabila ianya dipasarkan di Malaysia. Walaupun fungsi peranti ini terhad, tetapi ianya mempunyai peminatnya yang tersendiri. Disebabkan fungsinya yang terhad, anda boleh memberikan telefon ini kepada anak remaja ataupu yang masih dalam alam persekolahan.

Fungsi yang terhad ini membolehkan hanya fungsi SMS dan telefon sahaja yang boleh digunakan. Yang menarik berkenaan dengan telefon ini adalah, tempoh ketahanan telefon ini yang lama. Pun pada kami, ianya sesuai untuk anda yang sering melakukan aktiviti lasak di dalam hutan atau mereka yang kerap hiking. Kalau menggunakan smartphone, ketahanan bateri yang ada tidaklah sehebat peranti klasik ini.

Peranti klasik seperti ini sangat sesuai untuk pelbagai tujuan. Apapun, kalau anda mahukan satu, memang kami rekemen yang ada di atas ini. Antara pilihan yang baik untuk peranti berkualiti dan tahan lasak. Kalau memang anda sedang mencari telefon seperti ini dan ianya ada dalam bajet anda, kenapa tidak dapatkan satu.

Apapun, inilah serba sedikit berkenaan dengan harga dan speasifikasi Nokia 3310 terbaru. Boleh mula untuk dapatkan peranti ini di pasaran pada harga yang terbaik dan berbaloi. Berbaloi untuk dapatkan satu dan gunakan untuk jangka masa panjang.

Leave a Reply