57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Pilihan Pakej Internet Murah Malaysia

Perkembangan dunia teknologi pada kali ini memang cepat. Dan hanpir kesemuanya didorong oleh penggunaan internet. Internet memudahkan manusia berhubung dengan lebih pantas dan cepat. Terutamanya dengan adanya media social yang pelbagai pada kali ini. Banyak berita dapat diikuti dengan cepat dan pantas. Oleh sebab kebanyakan perkara didorong oleh adanya internet, kali ini kami ingin membawakan beberapa pilihan pakej internet murah Malaysia.

Banyak pilihan yang ada terutama kalau anda mahukan pilihan internet pada kadar harga yang murah dan berbaloi. Khas untuk anda, kami akan memberikan beberapa tips dan pilihan untuk anda memilih pakej apa yang anda mahukan. Tentulah ianya bergantung kepada bajet anda juga, kalau anda mempunyai bajet yang besar, lagi banyak pilihan yang anda boleh dapat. Tetapi, kalau anda bukan seorang yang ‘heavy user’, pilihan data yang murah pun ada untuk anda.

Pilihan Data Internet Unlimited di Pasaran

Kami lebih galakkan untuk anda dapatkan pakej yang tidak terhad dan untuk digunakan di rumah. Ianya bergantung kepada anda, dan kalau anda mahukan pakej data yang tiada limit ini, berikut adalah antara pilihan yang paling kami rekemen untuk anda dapatkan di Malaysia.

#1 Unifi dari Telekom Malaysia

Yang paling kami rekemen kepada anda adalah pakej dari Unifi ini. Yang paling menarik berkenaan dengan pakej ini adalah ianya adalah yang terbaik terutama kalau anda mahukan pakej internet murah pada harga yang berbaloi. Tetapi perlu diingatkan yang anda perlu untuk melihat coverage dahulu sebelum membuat tempahan. Kalau anda tinggal di bandar-bandar besar memang tiada masalah coverage. Tetapi kalau anda tinggal di kawasan yang agak terpencil, memang kena lihat dahulu coverage.

Apa yang lebih menarik adalah, untuk pakej unifi ini, anda boleh mendaftar secara online sahaja. Tidak perlu pergi ke Telekom Malaysia Point untuk membuat pendaftaran. Semuanya mudah di hujung jari. Boleh ke SINI Untuk membuat pendaftaran dengan mudah dan cepat hanya dalam 24 Jam.

#2 Streamyx Juga Dari Telekom Malaysia

Kalau misalkata tiada coverage Unifi di rumah anda, apa kata kalau anda cuba pakej streamyx ini. Ianya boleh dikatakan antara pakej yang kedua terbaik selepas Unifi yang anda boleh dapatkan di Malaysia. Ianya juga menawarkan pakej data yang tidak terhad yang membolehkan anda melayari internet tanpa perlu risau kehabisan data. Banyak pakej menarik daripada Streamyx ini dan anda juga boleh mendapatkan HyppTV seperti juga pakej dari Unifi dengan Streamyx ini.

Boleh lihat pakej apa yang ditawarkan DI SINI dan lebih menarik daripada itu adalah, anda juga boleh membuat pendaftaran secara online.

#3 Broadband

Biasanya Streamyx sudah memberiakn banyak coverage kawasan dan liputan di Malaysia ini. Tetapi, jika tiada coverage dan anda inginkan pakej lain, kami rekemen pakej broadband daripada Maxis ini. Ianya adalah antara pilihan terbaik selain daripada Streamyx yang ada di pasaran.

Untuk info lebih lanjut, boleh ke SINI dan dapatkan apa yang anda cari.

Apapun ini adalah antara pilihan pelan internet terbaik yang anda boleh dapatkan di Malaysia. Pilih berdasarkan kepada bajet dan speasifikasi yang anda inginkan. Kalau memang anda perlukan yang tidak terhad, boleh cuba dapatkan pakej yang kami rekemen ini.

Pilihan Terbaik

Sebagai pengguna, memang anda perlu untuk membuat pilihan terbaik untuk pakej internet yang anda inginkan. Apapun, kami tetap rekemen untuk anda dapatkan pakej yang data tiada limit untuk memudahkan anda membuat pelbagai pekerjaan antaranya adalah untuk menonton video youtube dan lain-lain.

Leave a Reply