57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

2 Pilihan Pakej Unifi Paling Murah

Internet berkelajuan tinggi merupakan satu keperluan sekarang ini. Banyak urusan yang memang menggunakan internet dalam kehidupan seharian termasuklah ada yang memanfaatkan internet sebagai salah satu sumber pendapatan tetap dan sampingan. Disebabkan oleh itu, internet yang stabil dan berpatutan adalah antara salah satu item penting pada masa kini. Salah satu pihak penyedia jalur lebar untuk perkhidmatan internet adalah pihak Telekom Malaysia. Kali ini kami ingin berikan beberapa info berkenaan dengan pakej unifi paling murah yang anda boleh dapatkan pada harga berbaloi.

Unifi merupakan antara pakej pilihan internet yang berpatutan dengan harga dan kelajuan yang ditawarkan. Dari segi luas liputan juga, ianya sudah merangkumi banyak kawasan di Malaysia dan tidak salah jika satu hari nanti, kawasan liputan Unifi ini akan sampai ke kawasan rumah anda juga. Apapun, pada kali ini, kami akan berikan beberapa info dan tips penting berkenaan dengan pakej yang ditawarkan oleh Unifi ini.

Pakej Yang Ditawarkan – Termurah

Unifi menawarkan banyak pakej yang bergantung kepada cara dan penggunaan anda. Kalau anda seorang yang menggunakan secara kerap, Unifi dari TM adaalah antara pilihan terbaik yang anda boleh fikirkan kepada tawaran internet Unlimited yang diberikan. Yang membezakana adalah dari segi kelajuan data yang diberikan. Kalau anda bukan merupakan seorang yang ‘heavy internet user’ banyak juga pilihan broadband yang anda boleh pilih.

Untuk memudahkan anda, berikut adalah antara beberapa pilihan yang ada untuk pakej murah yang ditawarkan. Boleh tengok pilihan pakej paling murah Unifi di bawah;

1 Pakej Paling Murah – Harga Promosi

Yang lebih menariknya adalah, anda boleh membuat pendaftaran secara online terutama kalau anda berminat untuk mendapatkan pakej ini. Sekarang ini lebih mudah untuk mendaftar secara online sahaja dan tidak perlu untuk anda ke TM Point berdekatan. Cukup dengan pandaftaran online dan pihak TM akan berhubung dengan anda untuk pergi ke proses pemasangan.

Memang menarik apa yang ditawarkan dan pada harga yang memang murah dan sangat berbaloi untuk anda cuba dapatkan. Kalau memang pekej permulaan ini ada dalam bajet anda, memang kami galakkan anda untuk dapatkan satu di pasaran.

Pakej Lain Unifi

Mungkin anda seorang yang heavy user dan kerap menggunakan internet untuk download movie atau bermain permainan online. Pakej permulaan dengan kelajuan 2Mbps tidak sesuai untuk anda? Jangan risau kerana masih ada banyak pilihan pakej lain yang daripada TM untuk anda pilih. Daripada situ, anda boleh tentukan berdasarkan kepada bajet anda setiap bulan.

2 Pilihan Unifi Murah – KLIK Untuk Info Lanjut

Perlukan TV ataupun sebaliknya?

Ada sesetengah Pakej daripada Unifi ini datang dengan pakej HyppTV. Anda harus buat perkiraan, kalau anda menggunakan Astro di Rumah, mana yang lebih berbaloi sama ada terus menggunakan Astro ataupun melanggan Unifi bersama HyppTV. Daripada situ, anda boleh lihat sendiri mana yang memberikan kelebihan dari segi penjimatan yang berterusan. Kalau anda memang kerap menggunakan internet dan jarang menonton TV, HyppTV adalah antara pilihan yang terbaik yang kami boleh rekemen. Penjimatan hebat dengan pilihan yang berbaloi.

Apapun keputusan di tangan anda, kalau memang anda mahukan pakej internet daripada TM ini, boleh terus buat pendaftaran secara online dan pemasangan akan berlaku dengan cepat dan pantas. Kalau kena dengan bajet yang anda ada, apa salahnya untuk dapatkan pakej daripada Telekom Malaysia ini.

Leave a Reply