57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

5 Pilihan Set Papan Kekunci Unik Beserta Fungsi

Papan kekunci ataupun keyboard memainkan peranan penting dalam tugasan seharian anda. Sama ada anda menggunakan laptop ataupun desktop, ianya sama penting dan kalau anda mempunyai keyboard yang baik, memang akan memudahkan tugasan seharian anda. Artikel kali ini, kami akan berikan beberapa pilihan yang ada beserta fungsi yang unik yang bersesuaian dengan apa yang anda ada.

Daripada situ, anda boleh memilih papan kekunci terbaik berdasarkan kepada fungsi yang ada beserta harganya. Beberapa fungsi unik tersebut anda dapat gunakan sebaiknya dan yang paling penting sekali adalah, anda berpuas hati dengan pilihan yang ada.

5 Fungsi Unik Keyboard Pelbagai Kegunaan

1 Logitech MK240 – Combo

Kami paling rekemen yang ini terutama kalau anda mencari pilihan yang mempunyai kombinasi antara papan kekunci dan juga tetikus. Ianya menggunakan teknologi wireless bagi mengelak meja yang anda gunakan berselirat dengan pelbagai jenis wayar. Memang pilihan yang baik kalau anda memerlukan set combo ini. Boleh ke Sini untuk harga dan speasifikasi.

2 Silicon Keyboard Vococal

Memang antara pilihan yang membolehkan anda menjalankan pelbagai tugasan dengan alat ini. Ianya fleksible dan mudah serta murah untuk anda gunakan. Didatangkan dengan pelbagai jenis dan fungsi unik membolehkan anda menjalankan pelbagai aktiviti menarik dengan alat ini.

Boleh ke SINI Untuk dapatkan info lanjut.

3 Papan Mudah Lipat

Unik adalah tema untuk artikel pada kali ini dan untuk itu, kami membawakan alat yang mudah dilipat daripada Microsoft. Ianya unik dan mempunyai keunikan yang tersendiri. Selain boleh dilipat, anda boleh menggunakan peranti ini dengan desktop, laptop, smartphone ataupun tablet anda. Kalau ada ipad pun anda boleh gunakan dengan sewajarnya. Boleh tengok di sini untuk maklumat lanjut dan bermanfaat.

KLIK Sini untuk papan lipat terbaik.

4 Untuk Gaming

Kepada penggemar permainan komputer tu, memang ada keyboard yang dikhaskan untuk anda. Ianya dilengkapi dengan lampu LED pelbagai warna serta mempunyai kekunci yang lembut dan selesa apabila digunakan. Memang satu pilihan yang baik untuk anda gunakan jangka masa panjang. Berikut adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran. KLIK Sini untuk papan khusus untuk gaming.

Lebih mudah dan terbaik kalau anda dapatkan tetikus khusus untuk gaming di SINI. Ianya saling melengkapi dan boleh melakukan pelbagai fungsi yang menarik dan khusus untuk anda lakukan.

Boleh juga dapatkan info berkenaan dengan laptop untuk gaming di SINI. Banyak pilihan laptop berkualiti yang anda boleh dapatkan di pasaran tertama untuk gaming.

5 Wireless Touchpad

Ianya bukan sekadar papan kekunci biasa, tetapi dilengkapi dengan touchpad unik untuk anda menggantikan fungsi tetikus. Ianya berfungsi dengan baik untuk pelbagai peranti dan sangat digalakkan kalau anda mahukan jenis dan fungsi sebegini.Pilihan yang terbaik dan bijak kalau anda ingin gunakan untuk jangka masa panjang.

Boleh ke SINI Untuk Wireless touchpad terkini di pasaran.

Aksesori Komputer

Banyak lagi sebenarnya aksesori komputer lain yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang ini. Ianya bergantung kepada anda berdasarkan fungsi dan speasifikasi yang anda inginkan. Daripada situ, memang anda boleh memilih yang terbaik untuk apa yang anda cari. Untuk papan kekunci unik, yang kami rekemen ini adalah antara pilihan yang baik dan berkualiti yang anda boleh dapatkan di Lazada. Buat pilihan berdasarkan kepada apa yang anda inginkan.

Leave a Reply