57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Pekej Unifi Terkini Pada Harga RM1xx Sebulan

Sekarang ini memang kalau boleh nak internet yang laju dan pantas, unlimited dan pada harga murah. Kalau ada pun, harga terlalu mahal dan susah untuk dapat coverage. Apapun, kalau anda mahukan internet yang laju dan pantas, antara yang terbayang adalah pakej Unifi terkini daripada Telekom Malaysia pada harga yang kami rasakan mampu untuk dimiliki.

Lagi menarik, anda boleh membuat pendaftaran pakej ini secara online sahaja. Setelah membuat pendaftaran, Pihak Telefon akan menetelfon anda untuk memberikan info lanjut beserta dengan coverage untuk talian telefon rumah anda. Menarik kan? Sekarang ini memang semua benda nak buat secara online dan apapun, memang pilihan seara online ini sangat berbaloi dan terbaik.

Pilihan Pakej Yang Ada

Kalau mahukan pakej internet ini, memang Unifi adalah salah satu pilihan yang menawarkan pilihan yang paling berbaloi dengan harga yang mampu untuk dimiliki. Cadangan kami, Unifi Lite dengan pilihan 10Mbps itu lebih memadai untuk anda gunakan kalaupun anda bukan seorang yang heavy user. Tetapi, kalau anda mempunyai tujuan lain iaitu mining bitcoin dan sebagainya, pilihan pakej lain yang lebih power adalah antara pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang.

Nak tenok pilihan yang ada, boleh tengok beberapa pilihan dibawah ini

>>KLIK Untuk dapatkan info terkini dan daftar Unifi Sekarang<<

Unifi menawarkan pelbagai pilihan mengikut kelajuan sama ada laju talian anda 10mbps ataupun yang lain-lain, anda boleh mendapatkan info lanjut dengan membuat pendaftaran secara percuma, pihak telekom akan memaklumkan dan memberikan perincian selepas itu. Selain daripada pakej 10Mbps ini, anda juga boleh membuat pendaftaran untuk pakej 20Mbps, 30Mbps dan lain-lain.

Pakej ini didatangkan dengan pilihan Hypp Tv, anda tidak perlukan lagi Astro kalau dah ada pakej ini, boleh tengok pelbagai siaran dalam negara yang pastinya, ianya berbaloi dan terbaik.

Pilihan Lain

Kalau anda nak cuba pilihan yang lain pun tiada masalah untuk anda cuba dan tentukan sama ada berbaloi ataupun sebaliknya. Antara pilihan lain yang kami boleh rekemen dengan coverage yang baik dan berbaloi adalah Maxis Broadband. Maxis pun menawarkan pilihan internet yang laju pada harga yang menarik untuk anda lihat sendiri. Apapun, boleh tengok pilihan yang ada di SINI untuk mendapatkan info lanjut berkenaan dengan pakej yang ada.

Internet Unlimited Terbaik

Untuk pengetahuan anda, ini adalah untuk kegunaan di rumah sahaja, kalau untuk kegunaan dirumah, ini adalah pilihan pakej yang menarik untuk anda gunakan. Kalau anda inginkan pakej untuk telefon yang tanpa had, boleh baca artikel ini untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan dengan pilihan yang ada.

Juga, jangan lupa untuk lihat pilihan laptop yang bagus, memang kami rekemen untuk anda gunakan talian internet yang laju dan pada masa yang sama, laptop terkii yang ada di pasaran. Barulah boleh menggunakan internet dengan sepuas-puasnnya. Apapun terpulang kepada anda untuk anda lihat yang mana yang berbaloi dengan bajet yang anda ada.

Ingat Internet – Ingat Unifi

Apapun, kalau anda mempunyai coverage Unifi, memang kami galakkan untuk anda gunakan pakej tersebut. Kecuali kalau memang tiada coverage untuk talian ini di tempat anda, barulah kami galakkan untuk anda dapatkan daripada pakej lain yang ada di pasaran sekarang ini. Boleh tengok pilihan yang ada di pasaran dan lebih mudah untuk anda lihat di laman web BolehCompare untuk tentukan yang mana yang berbaloi dengan apa yang anda mahukan.

Leave a Reply