57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Smartphone Bateri Tahan Lama – 2 Pilihan Terbaik

Sekarang ini, memang antara satu keperluan untuk mempunyai telefon yang berkapasiti bateri yang besar. Disebabkan oleh banyaknya app yang anda gunakan dan penggunaan telefon yang multitasking, memang memerlukan telefon yang mempunyai kapasiti yang besar. Paling kurang pun, bateri mestilah 3000mah dan ke atas. Kalau ada telefon ini, memang boleh gunakan telefon anda untuk satu jangka masa yang lama.

Masalahnya, ada ke telefon yang sebegini untuk anda gunakan? Kalau ada pun berapa harganya dan adakah ianya mampu untuk dibeli oleh golongan pertengahan. Apapun, pada kali ini, kami ingin berikan beberapa pilihan telefon untuk golongan pertengahan yang mempunyai ciri-ciri bateri yang besar dan tahan lama. Dengan itu, anda tidak perlu untuk membeli power bank lagi kerana kapasiti bateri yang ada pada telefon ini sangat berbaloi dan boleh anda gunakan untuk jangka masa panjang.

Beberapa Pilihan Yang Ada

Kalau ini adalah antara kriteria yang anda cari, berikut adalah antara beberapa pilihan yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang. Yang penting adalah, pilihan yang kami rekemen ini adalah pilihan yang mampu milik untuk anda dapatkan pada harga yang terbaik dan berbaloi.

#1 Asus Zenfone 4 Max Pro – Kapasiti Bateri 5000mah

Pertama sekali, kami ingin rekemen anda untuk lihat apa yang Asus Zenfone 4 Max Pro tawarkan untuk anda. Kalau anda inginkan telefon dengan kapasiti bateri yang besar dan pada harga yang sangat mampu beli dan mampu untuk dimiliki, ini adalah untuk anda. Ianya memang menyasarkan golongan pertengahan. Ianya juga didatangkan dengan pilihan warna yang pelbagai untuk anda pilih yang mana yang paling bersesuaian dengan apa yang anda mahukan. Mahu detail harga peranti ini, boleh tengok beberapa pilihan yang ada di SINI dan juga detail speasifikasi.

Lebih menarik, ianya menawarkan pilihan 3GB RAM dan 32GB internal storage untuk keperluan harian anda. Juga fungsi 2 kamera iaitu 16MP + 5MP kamera dan juga kamera pada bahagian hadapan dengan 5MP. Ianya didatangkan dengan pilihan skrin 5.5 inch yang merupakan antara pilihan skrin telefon yang baik sekarang ini. Apapun, ini adalah antara pilihan untuk anda gunakan.

#2 Xiaomi Redmi Note 5 – Kapasiti Bateri 4000mah

Ini adalah pilihan ke dua hanya sekiraya anda perlukan alternatif lain pada harga yang mampu beli. Xiaomi memang terkenal dengan pengeluaran peranti berkualiti pada harga yang mampu untuk dibeli golongan pertengahan. Saya sendiri pernah menggunakan Xiaomi Redmo Note 4 ini. Apapun, untuk kapasiti bateri, ini adalah antara pilihan yang baik untuk anda dapatkan di pasaran sekarang. Untuk harga terkini dan detail lebih lanjut berkenaan dengan peranti ini, boleh tengok di SINI.

Harganya lebih mahal sedikit tetapi ianya adalah antara pilihan yang baik untuk anda pilih. Yang lebih penting daripada itu adalah, anda dapat beli pada harga yang mampu untuk anda miliki dan ianya sangat berbaloi.

Apapun, ini adalah antara pilihan smartphone dengan kapasiti bateri 4000mah dan ke atas yang ada di pasaran sekarang. Kalau ini yang anda cari, boleh lihat apa yang Lazada tawarkan kerana lebih mudah untuk dapatkan pelbagai barangan seperti ini secara online. Buat pembelian dan barangan akan terus sampai ke rumah.

Teruskan bersama kami untuk update terkini telefon berkualiti yang anda boleh dapatkan pada harga mampu beli dan mampu milik.

Leave a Reply