57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Smartphone Bawah RM700 – Huawei Nova Lite

Ramai yang ingin membeli telefon pintar berdasarkan kepada bajet yang mereka ada. Ini memang penting kerana kalau boleh, kita mahukan telefon yang bersesuaian tidak hanya pada speasifikasi, tetapi pada harga yang mampu kita miliki. Jika anda mencari smarpthone bawah RM700, artikel pada kali ini akan mengupas beberapa pilihan yang ada untuk harga ini.

Daripada beberapa pilihan yang ada ini, kami paling rekemen untuk anda cuba lihat apa yang Huawei Nova Lite tawarkan pada harga yang diberikan. Harganya adalah dibawah RM700 dan merupakan antara perantin pintar terbaik pada harganya. Kalau anda mahukan alat ini, berikut adalah antara beberapa tips yang kami dapat berikan kepada anda kalau anda mencari telefon jenis ini.

Pilihan Telefon Pintar Berkualiti

Sekarang ini tidak seperti dulu, banyak pilihan peranti pintar yang anda boleh dapatkan pada harga yang murah. Ianya adalah kerana persaingan yang sengit daripada pengeluar telefon pintar yang ada membolehkan anda memilih yang terbaik untuk telefon yang anda mahukan. Huawei Nova Lite adalah antara salah satu pilihan terbaik untuk harga ini.

Nova Lite daripada Huawei (KLIK untuk harga) adalah merupakan antara pilihan yang baik untuk telefon pintar berkualiti yang ada di pasaran. Ianya datang dan dilengkapi dengan speasifikasi terkini berdasarkan kepada apa yang anda inginkan. Ianya didatangkan dengan speasifikasi 5.2 inch display dan antara pilihan yang baik dan berkualiti untuk harga ini. 16GB internal storage dan 3GB Ram memang membantu anda untuk memasang aplikasi telefon yang berkualiti dan terbaik.

Selain itu juga, ianya didatangkan dengan 13MP kamera belakang dan 8MP kamera depan bagi membolehkan anda menagkap gambar yang baik untuk pelbagai tujuan. Kapasiti bateri pula adalah 3000mAh dan memang sangat berbaloi untuk anda cuba sendiri. Nak tahu lebih lanjut dan herga terkini, boleh rujuk link di atas. Apapun, kalau anda mahukan telefon jenama Huawei lain yang ada di pasaran, boleh lihat di sini.

Pilihan Lain Selain Daripada Jenama Nova Lite

Memang selain daripada pilihan ini, ada beberapa pilihan lain yang anda boleh pilih berdasarkan kepada harganya iaitu di bawah RM700. Untuk memudahkan anda membuat keputusan, kami tidak berikan terlalu banyak pilihan, cukuplah dengan beberapa pilihan ini bagi membolehkan anda untuk memilih yang terbaik yang anda mahukan;

Xiaomi Redmi Note 4 (KLIK Untuk Tengok Harga) adalah antara pilihan yang baik untuk anda. Kapasiti baterinya adalah antara tarikan utama dengan kapasiti 4100mAh, sesuai untuk mereka yang mahukan bateri yang tahan lama dan berkualiti. Ianya didatangkan dengan 5.5inch HD display dan merupakan antara pilihan yang baik untuk telefon berskrin besar. Untuk kamera pula, ianya tidak mempunyai perbezaan yang ketara dengan model dari Huawei di atas. Ianya adalah pilihan yang bagus dan boleh dikatakan sebagai alternatif terbaik untuk anda. Xiaomi adalah antara pilihan jenama yang bagus untuk anda fikirkan sebagai satu alternatif.

Satu lagi pilihan lain yang kami rekemen untuk anda dapatkan adalah jenama ZTE Blade A910 (KLIK untuk lihat harga terkini). Model ini pun boleh dikatakan sebagai antara pilihan yang baik dengan kualiti harga yang menarik. Jenama ZTE ini pun sedang meningkat naik di Malaysia dan sentiasa menawarkan pilihan harga yang terbaik dan mampu beli. Anda boleh dapatkan jika anda mahukan telefon berkualiti pada harga terbaik dan mampu beli.

Apapun, inilah antara beberapa pilihan yang anda ada bagi membolehkan anda memilih yang terbaik berdasarkan kepada apa yang anda mahukan. Buat pilihan dan jangan risau kalau anda tidak mendapatkan yang anda mahukan kerana jika anda membeli belah di Lazada, memang banyak pilihan yang anda boleh dapatkan.

Leave a Reply