57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

3 Senarai Telefon murah bawah RM100

Anda sedang mencari telefon murah bawah RM100? Sebenarnya ada banyak pilihan untuk telefon bawah RM100 kalau anda mahukan. Yang paling penting adalah pilihan telefon yang anda mahukan berikan kualti dan ketahanan yang berterusan.

Kali ini, kami nak berikan beberapa info berkenaan dengan telefon murah bawah Rm100 daripada pelbagai jenama di pasaran. Juga tempat terbaik yang anda boleh pergi untuk beli peranti pintar murah bawah RM100 di Malaysia.

Senarai telefon murah bawah RM100 berkualiti di Malaysia

Untuk lebih memudahkan anda, kali ini saya akan berikan 3 senarai telefon murah bawah RM100 terbaik yang anda boleh dapatkan secara online di Lazada. Banyak pilihan sebenarnya smartphone murah bawah RM100 yang anda boleh dapatkan di lazada. Apapun, untuk telefon yang berharga RM100 dan ke bawah, saya tidak rekemen untuk anda dapatkan smartphone untuk yang berharga di bawah RM100.

Apapun, berikut adalah beberapa telefon murah dan berkualiti bawah RM100 yang anda boleh dapatkan secara mudah di Lazada.

1. Telefon Murah Jenama Bawah RM100 – Harga dan kualiti terbaik – KLIK Untuk info

Tidak terhad kepada 3 jenis telefon ini sahaja, anda juga boleh mendapatkan model telefon terkini bawah RM100 di SINI.

Sebenarnya, banyak lagi pilihan telefon yang ada di Lazada yang anda boleh pilih. Kalau bajet anda RM100, memang terhad, tetapi kalau anda mempunyai bajet yang lebih tinggi seperti RM500, lagi banyak pilihan yang anda akan dapat. Anda juga boleh mendapat banyak telefon seperti smartphone mudah daripada pelbagai jenama di pasaran untuk anda pilih.

Ada ke smartphone murah bawah RM100?

Kalau anda mahukan smartphone bawah RM100, memang sukar untuk anda dapatkan. Kalau nak pun saya tidak rekemen kerana takutkan kualiti yang anda dapat tidak sebagus kalau anda beli yang lebih mahal. Kalau nak peranti pintar yang boleh whatsapp dan sebagainya itu, saya rekemen untuk anda dapatkan peranti yang berharga RM300 dan keatas, barulah berbaloi dengan harganya.

Sekarang ini pun, sudah banyak peranti pintar yang dijual dengan harga yang jauh lebih murah dan berkualiti di pasaran. Semakin banyak juga syartikat-syarikat gergasi terutama dari China yang menawarkan peranti murah pada harga yang murah berbanding dengan peranti dari jepun dan lain-lain lagi. Ini memberikan kelebihhan kepada pengguna kerana anda mempunyai ruang dan peluang untuk memilih. Persaingan daripada syarikat-syarikat gergasi ini juga menyebabkan harga peranti pintar ini jatuh merudum dan akhirnya memberi kelebihan kepada pengguna sendiri.

Antara peranti pintar murah lain adalah Oppo, Lenovo, Vivo dan lain-lain lagi. Kesemua ini adalah antara jenama telefon berkualiti pada harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran.

Cukuplah setakat ini perkongsian kali ini, harap anda dapat memilih telefon pintar terbaik berdasarkan kepada spesifikasi dan harga yang anda inginkan. Yang paling penting adalah anda dapat menggunakan peranti yang anda inginkan ini untuk jangka masa yang lama.

Leave a Reply