57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

4 Telefon Murah Bawah RM400 – No 2 Pemenang

Khusus pada kali ini kami ingin memberikan beberapa info terbaru berkenaan dengan telefon murah bawah Rm400. Ini adalah antara beberapa review kami berkenaan dengan pilihan telefon dengan harga ini. Anda boleh tentukan yang mana yang bersesuaian dengan apa yang anda mahukan. Untuk pengetahuan anda juga, kami ada berikan beberapa review juga berkenaan dengan telefon bawah RM300, RM500, RM1000 dan banyak lagi. Apapun, kalau anda mahukan yang terbaik untuk telefon anda, ini adalah antara pilihan yang kami rekemen untuk anda dapatkan.

Tak tahu nak buat pilihan yang mana, kami berikan beberapa pilihan untuk anda pilih yang mana yang berbaloi dengan speasifikasi yang anda mahukan. Kami juga akan berikan reveiw dari kami berkenaan dengan pilihan yang ada. Kemudian, anda tentukan sendiri adakah ianya berbaloi dengan apa yang anda mahukan. Yang penting puas hati dan boleh digunakan untuk satu jangka masa yang lama.

Piilhan Kami Untuk Harga Bawah RM400

Berikut adalah beberapa pilihan dari kami.Ini adalah antara beberapa pilihan terbaik untuk telefon pintar di bawah RM400 yang anda boleh dapatkan pada harga mampu milik. Disebabkan oleh teknologi telefon ini berkembang dengan sangat cepat, ada kemungkinan yang beberapa model daripada yang kami senaraikan ini mengalami penurunan harga yang ketara. Apapun, anda boleh lihat harga terkini ataupun search pilihan yang kami rekemen yang ada di Lazada.

Berikut adalah 4 pilihan terbaik yang kami boleh berikan kepada anda;

Samsung meruapakan jenema ayang kukuh dalam arena smartphone di Malaysia. Ianya telahpun berada lama dalam pasaran Malaysia dan dunia. Jenama ini telahpun bertahan lama walaupun dengan adanya pelbagai jenama baru yang memasuki pasaran Malaysia khususnya dari China. Model J2 Prime ini memang dibina untuk golongan pertengahan. Apapun, boleh lihat harga terkini dan speasifikasi di SINI.

Xiaomi Redmi 4A adalah antara jenama terkini daripada Xiomi yang memang mendapat tempat yang baik dalam arena smartphone di Malaysia. Ianya adalah telefon pada harga mampu milik yang memiliki speasifikasi yang menarik. Ini adalah antara pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan pada harga yang sangat berbaloi. Boleh tengok harga terkini 4A INI DI SINI.

Lenovo pun memang sudah bertapak lama dalam arena smarpthone di Malaysia. Kebanyakan telefon daripada Lenovo ini memang menyasarkan ataupun disasarkan untuk golongan pertengahan. Ini adalah antara jenama yang anda boleh fikirkan jika anda mahukan telefon yang mampu beli dan antara pilihan terbaik yang anda boleh dapatkan dari kami. Tengok harga terkini di SINI.

ZTE Blade pun adalah antara pilihan yang anda boleh fikirkan. Banyak telefon yang mampu beli yang dihasilakn jenama ini dan memang anda boleh memilih yang mana yang paling sesuai dengan apa yang anda mahukan. Buat pilihan dan yang paling penting adalah, pilihlah yang paling berbaloi dengan apa yang anda mahukan. Tengok harga dan Speasifikasi di SINI.

Pilihan Terbaik dari Kami

Berdasarkan kepada harga dan speasifikasi yang terbaik daripada keempat-empat jenama ini. Yang paling kami rekemen kepada anda adalah telefon dariapda Xiaomi Redmi 4A. Ianya didatangkan dengan kapasiti bateri yang paling besar diantara kesemua peranti yang kami cadangkan di atas ini iaitu 3120mAh. 2GB RAM dan 16 GB internal storage yang pada kami sangat berbaloi untuk anda dapatkan. Ianya juga mempunyai kualiit kamrea terbaik iaitu 13MP kamera belakang dan antara pilihan yang paling kami rekemen untuk anda dapatkan.

Harga untuk keempat-empat peranti ini adalah lebih kurang sama dan untuk itu, kami menyarakan yang ini untuk memberikan lebih kualiti dan sangat berbaloi untuk anda dapatkan di pasaran sekarang. Boleh tengok harga terkini di SINI dan speasifikasi yang anda inginkan. Disebabkan oleh tidak banyak kedai yang menjual Xiaomi ini, salah satu cara untuk anda dapatkan adalah dengan membuat tempahan di kedai online. Buat pilihan dan pilihlah yang terbaik yang paling berbaloi dengan duit yang anda mahu gunakan.

Leave a Reply