57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

4 Telefon Murah Tapi Berkualiti Bawah RM500

Anda sedang mencari telefon murah tapi berkualiti pada harga RM400 kebawah? Penantian anda akan berakhir kerana pada kali ini, khusus untuk anda, arenadigital membawakan beberapa talifon pintar yang murah dan berkualiti pada harga terbaik. Yang lebih menarik adalah, kesemua telefon pintar dan murah ini anda boleh dapatkan secepat mungkin dan tidak perlu ke kedai-kedai untuk membeli telefon ini.

Anda mencari telefon murah tapi berkualiti atas pelbagai sebab. Kami membawakan kepada anda beberapa telefon terbaik pada harga yang berpatutan dan terkini. Tidak setakat itu sahaja, anda boleh mendapatkan telefon tersebut dengan harga terkini dan pantas. Yang paling penting bagi kami adalah, anda sebagai pengguna mendapatkan telefon terbaik pada harga yang berpatutan.

 

Apakah telefon murah dan berkualiti tersebut?

Memang banyak sebenarnya pilihan yang ada di pasaran untuk anda pilih. Berikut adalah beberapa pilihan terbaik yang ada di pasaran untuk anda dapatkan. Boleh tengok di bawah untuk maklumat lanjut;

1 Smartphone Xiomi – 16GB Storage – 8mp back and 2mp front camera – 2200mah battery – KLIK untuk info lanjut dan harga terkini.

2 HTC Desire Smartphone – 16GB Storage – 13mp back and 5mp front camera- 2200mah battery – KLIK untuk dapatkan info lanjut dan harga terkini.

3 Phone Lenovo Vibe – 16GB Storage – 13mp back and 8mp front camera – 2700mah cattery – Smartphone paling berkuasa dengan harganya KLIK untuk info.

4 Smartphone Asus Zenphone – 16GB storage – 13mp back 5mp front camera – 2600mah bettery – KLIK untuk info lanjut dan harga terkini.

Tidak terhad kepada 4 jenis model telefon ini, ada banyak jenis lagi telefon pintar yang murah dan berkualiti. Ianya adalah berdasarkan kepada bajet anda. Anda boleh dapatkan yang lebih murah daripada ini ataupun yang lebih mahal daripada ini. Kalau anda tinggikan sedikit bajet anda, lagi banyak pilihan telefon pintar murah yang boleh anda dapatkan di pasaran.

Sememangnya, kalau beli telefon pintar ini, belilah yang berkualiti dan berjenama. Kesemua yang saya senaraikan diatas adalah telefon pintar yang sudah ada jenama dan mempunyai testimoni yang tersendiri. Memang berbaloi untuk anda dapatkan berdasarkan kepada apa ada di pasaran.

Boleh tengok Telefon Pintar Xiaomi Redmi 2 dibawah

Model yang ada ini boleh dikatakan sebagai model pertengahan dan dari segi kualiti pula, memang boleh dikatakan terbaik. Dari segi speasifikasi pun memang terbaik dan berkuasa tinggi. Sesuai untuk anda yang mencari telefon bajet ataupun telefon murah tapi berkualiti. Tidak terhad kepada itu, kalau anda mempunyai bajet untuk membeli telefon yang ‘high end’ pun apa salahnya. Semuanya ada di Lazada. Anda hanya membuat pembelian dan barangan yang anda beli terus sampai ke rumah.

Beli Telefon Biarlah Berbaloi

Kalau nak beli telefon ini, biarlah berbaloi dan anda boleh gunakan untuk satu jangka masa yang lama. Siapa yang nak beli dan guna beberapa bulan dah mula meragam. Kalau anda boleh gunakan untuk satu tempoh yang panjang pun dah sangat terbaik. Biarlah mahal sikit, asalkan anda puas hati dan dari segi kualiti pun memberikan yang terbaik kepada anda.

Selain daripada itu, jangan lupa sebelum anda membuat pembelian terutama kalau anda ingin membeli barangan di Lazada, lihat dulu feedback dan rating daripada bekas pembeli. Kalau boleh elak daripada membeli barangan yang langsung tiada review. Kalau ada satu pun sudah bagus.

Inilah antara beberapa perkongsian kami berkenaan dengan beberapa telefon murah dan berkualiti yang anda boleh dapatkan di pasaran. Yang lebih penting adalah, anda boleh terus membuat pembelian di Lazada, kerana kalau tidak, anda perlu pergi mencari dari kedai ke kedai untuk mendapatkan telefon yang kami cadangkan ini. Juga, kalau anda tidak percaya, harga yang ada di Lazada jauh lebih murah daripada sesetengah kedai telefon di luar sana. Ianya memang #faktabukanauta.

Leave a Reply