57b28b9298e84273ae710e909df85ae7

Harga Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi merupakan satu jenama yang tidak asing lagi dalam arena telefon pintar di dunia. Jenama dari China ini banyak memperkenalkan telefon berkuasa tinggi pada harga yang mampu beli. Banyak model-model yang berkuasa telah dikeluarkan dan khusus untuk artikel pada kali ini, kami akan berikan review berkenaan dengan harga Xiaomi Mi Note 2 di pasaran.

Jenama dari China ini sentiasa mengeluarkan peranti berkualiti pada harga yang mampu beli. Kebanyakan peranti yang dikeluarkan memang memberikan kepuasan dan speasifikasi yang dihasilkan adalah antara yang terbaik dan berkualiti. Jadi, apa yang ada untuk model terkini Mi Note 2 ini?

Tempat Untuk Dapatkan Peranti Ini

Sebelum kami pergi lebih jauh berkenaan dengan speasifikasi dan harga peranti pintar ini, juga review atau ulasan yang lebih detail, kami ingin memberikan kepada anda, tempat terbaik untuk anda dapatkan peranti ini. Walaupun jenama ini popular, tetapi untuk dapatkan telefon pintar dari China ini, tidak semudah anda mendapatkan peranti seperti Samsung, Apple dan lain-lain.

Banyak outlet dan autorised seller untuk jenama seperti Samsung dan lain-lain, tetapi, kalau anda mencari jenama Xiaomi, antara yang terbaik adalah untuk anda dapatkan secara online. Lebih mudah dan menjimatkan. Lagipun, memang jenama ini mempunyai penjual yang sah secara online terutamanya di Lazada.

Untuk memudahkan anda membuat pilihan, berikut adalah harga terkini peranti ini yang anda boleh dapatkan secara online di Lazada; Boleh pilih beberapa pilihan terbaik kami untuk peranti berkualiti Mi Note 2 ini;

1 Peranti Xiaomi Berkuasa Model Note – 2 – KLIK untuk info harga dan speasifikasi

2 Alternatif lain untuk model Note – 2 – KLIK Untuk Info Lanjut

Untuk Mi Note 2, ini adalah antara pilihan berkualiti dan terbaik. Tetapi tidak terhad setakat jenama ini sahaja, banyak lagi pilihan lain terutama dari Xiaomi yang mampu beli dan mampu dimiliki. Yang penting anda memilih berdasarkan kepada bajet yang anda ada dan juga speasifikasi yang anda inginkan. Memang satu pilihan berkualiti terbaik untuk telefon pintar. Juga, tidak terhad kepada jenama ini, anda boleh juga memilih pelbagai lagi jenama telefon berkualiti lain yang terdapat di Lazada.

Speasifikasi Mi Note 2

Model ini hadir dengan kapasiti bateri yang besar sehingga 4070mAh dan disokong dengan teknologi pengecasan pantas. Dengan kapasiti bateri yang besar seperti ini, memang perlu kepada teknologi pengecasan pantas agar lebih mudah untuk anda cas bateri telefon anda.

Selain itu, ianya hadir dengan skrin 5.7 inch OLED dengan bahagian tepi yang melengkung. Bukan setakat skrin sahaja yang unik, ianya hadir dengan processor snapdragon 821, memori 6GB dan ruangan storan 128GB. Ruangan storan yang besar untuk anda melakukan pelbagai aktiviti dan menyimpan banyak data.

Ianya turut hadir dengan sokongan 22.56 Megapixel dengan sokongan imej senstabil untuk mengambil gambar. Turut hadir adalah sokongan audio berkuasa tinggi untuk pelbagai kegunaan.

Dari segi harga pula, ianya adalah dalam range RM2500 dan ke bawah, boleh tengok info lanjut berkenaan dengan peranti ini di atas.

Peranti Berkuasa Tinggi dan Berkualiti

Kalau memang anda mahukan peranti ini, ianya adalah antara pilihan yang baik terutama kalau memang harga peranti ini kena dengan bajet yang anda ada. Alang-alang membeli, boleh cuba dapatkan Mi Note 2 ini dipasaran pada harga yang berbaloi.

Leave a Reply